- Konu Sahibi antidepresif
-
- #1.461
canıcım benimde genelde aynı saatler oluyorr nedense...ama zor yav uyumak için baya bir uğraşıyorum
ayne zor ama suyu sakın azaltma her gün 3 lt diyorlar ben en az 2 lt içiyorum ayran süt falan onlarıda içince yeterli oluyorcanım benim aynı şekilde eskiden sıcaktan bu kadar etkilendiğimi bilmiyordum şimdi acayip fenalardayım,sıcak ve tuvalete kalkma deli ediyor beni...sonra uyumakta güçlük çekiyorum,zaten uyuyuncaya kadar 2. ye tuvalete gidiyorumçok su tüketme deniyor bana da gece yatarken ama susuyorum ne yapayım,susuzluktan mı öleyim dimi bu yaz böyle geçicek galiba...ama bende sadece bende var sanıyordum...ama hepimizin sorunuymuş bu
aynen dün çilek mağazasına gittik perdesi avizesi dahil sadece halısı yok 3000 lira tutuyor herkes çok pahalı ne gerek var diyor büyüdüğü zaman beğenmez yenisini almak zorunda kalırsın diyor canımı sıktılar eşime söyledim alacağımız zaman kimseye söyleme alalım konuşan konuşsun dedim çok istiyorum uygun bir oda bile yok ama sonra bir kaç yere daha bakayım da sonra üzülmeyim diye beklettim eylül gibi istanbula gitmeyi düşünüyoruz oradanda bakayım inşallah içimizde kalmasın değilmi ama:))Bende beşik konusuna takılmış durumdayım amann alırım bi park yatak diyodum dünden beri bana nolduysa odalara bakar oldum.
Bebek odası yapılacak yerin yok oğlumun odası var ama çok yaş farkı var aralarında olmaz yanii ilerde istemez bu velet kızımı odasında
aman bundan sonrasına dikkat et canım Allah korumuş bende senin gibiyim hiç bir belirtim yok bazen bende unutuyorum sonra 2 beden büyüyen memelerimi görünce hatırlıyorum:))))uzun bir aradan sonra slm kızlar nasılsınız? tatilden döneli 2 gün oluyor ama ben nedense hala tatil modundayım:) hos tatilimin cok güzel geçtiğide söylenemez yaa nys:) 1 hafta zehir oldu diyebilirim resmen(((( doktorum yolculuğa izin vermişti ama bana gitde havuza atla denizde takla at dememişti tabi benim herseyi istediğim gibi anlamakta üstüme yoktur sen zıpla havuza atla denize derken içimdeki tosbağam biraz rahatsız olmuş ve salıvermiş suyunu sabahbi kalkarım her taraf ıslak hemen hastaneye gittik meğer cok hoplayıp zıpladığım için amniyo sıvısı azalmış gelen su oymuş doktorum bayağı bi fırçaladı beni tlfdanda olsa yinede çok korkutucuydu:) ama neyseki bebğimde birşey yok hala utanmazca elini ayağını sallıyo:)
kızlar çok sağolun şimdi daha iyiyiz şükür dayanamadım bugün de gittim doktora çünkü miniğimi bana dün göstermediler ...içim rahat değildi bugünkü doktor da baktı çok şükür bebeğimle ilgili korkacak bişi yokmuş ama yat dinlen hiçbir iş yapma dedi...ayyıldızım dün acilde alttan da muayene ettiler kanama alanı bulamadılar kesilmişti nerden geliyorsa artık...bu hafta yukarı çıkacakmış ya bebek belki onunla ilgilidir bilemiyorum..her neyse bugün bebeği gördüm psikoljik olarak daha rahatım şimdi ....rabbim hepimizin bebeğini korusun inş.belki dünki tepkilerim çok gelebilir arkadaşlar size ama 2 yıl önce 2 can kaybettim bu 2 yılımda zorlu tedavi süreciyle geçti bebeğin bana benim bittiğim tükendiğim anda geldi belki yaşadıklarım bazılarına çok bazılarına az gelir ama bu bebek benim son şansım ister istemez üzlüyorum belki üzüldükçe daha kötü oluyor ama bu mantık olayı değil daha önce can keybetmenin acısı...inş. rabbim kimseyi evladıyla sınamaz...destekleriniz için çok sağolun
kimse sana ne evhamlı diyemez canım herkes yaşadığını bilir sen hiç bir şeyi kafana takma geçmişi unut bebeğine odaklan geçmiş olsun tekrar
çok haklısın canım bende aynısını düşündüm ama içine çok kalın olmayan yatak alıcam ben bır arkadasım sepetin içine hava alan yatak almış araştırıcam bende e bebege falan gıdıcem tam bır ayaklansam eger gıdersem haber verırım sana orada var veya yok dıye
benımde canım bisey istemıyor ama suan meyva yiyorum sıcak yemek yemek ıstemıyorum bıde ewde yalnızız ya ondan da oluyor cumartesı kuzenıme gıttım köfte yiyemıyordum 1.5 aydır kalabalıkta yedım hıcde tıksınmedım yalnız olunca canımız istemıyor malesef senın kacıncı haftan canım
Bu sabah ac karnima yine tartildim 60,5 halen 1 kilo alisim bu beni ciddi ciddi endiselendiriyor insallah bebegim gelisiyordur. Baskasi olsa belki sevinir sadece 1 kilo adligi icin ama 14 cü haftamizi bittirdik en az 2 kilo almam gerekiyor diye düsünüyorum. Ablamin bebeginin gelisimi durdugu icin düsük yaptirmislardi sürkeli bu olay geliyor aklima ve korkuyorum.
18 temmuzda kontrollümüz zaman cabuk gecse.
kızlar siz de geceleri 2 3 kere tuvalete kalkıyomusunuz..bi de benim gece ağzım da kuruyor artık sıcaktan..su içmeye de kalkıyorum..ooff hep uykusuz oluyorum..
Canım ben baktım ama, o beşiklerin içindeki yataklar çok dandik geldi bana, ben direk yataştan alınmış ortapedik yatakta yatırmak istiyorum, ama onlar da 60*120 den falan başlıyor, yani öyle sepete ya da küçük beşiğe uygun olanları yok :26:Yataş - Bebek Dilinden Anlayan Yatak
12. Haftam cnmmm ama haftasonu bende kalabalıkta ailemle deniz evindeydimm hiçççççççççççççç farketmediiiiiii. Ailem bile az yediğimi faretti değişik ne güzel şey varsa söylüyorlar cnmm istesin diyee ama nerdeeeeeeeeeeeeeeeeee?????????????????????????
selammmmm
nasılsınız göbişliler
geçmişe bakamıyorum
biz iyiyiz şükür...
selammmmm
nasılsınız göbişliler
geçmişe bakamıyorum
biz iyiyiz şükür...
Canım ben baktım ama, o beşiklerin içindeki yataklar çok dandik geldi bana, ben direk yataştan alınmış ortapedik yatakta yatırmak istiyorum, ama onlar da 60*120 den falan başlıyor, yani öyle sepete ya da küçük beşiğe uygun olanları yok :26:Yataş - Bebek Dilinden Anlayan Yatak
merhabalar annecikler. bende kuaföre gittim sabah sabah upuzun saçlarımı kısalttım geldim.. mide bulantısından dolayı hala yemek yiyemeyen arkadaşlar varmış benimde tam tersi ya çok ilginç.. biraz aç kalayım, hemen öğürmeye başlıyorum. hemen karnımı doyurmam gerekiyor öyle anlarda... ama hala göbeğim öyle çok belli değil.. göğüslerim göbeğimden daha hızlı büyüyor. birde 2 gündür kaşınmaya da başladılar..
merhabalar annecikler. bende kuaföre gittim sabah sabah upuzun saçlarımı kısalttım geldim.. mide bulantısından dolayı hala yemek yiyemeyen arkadaşlar varmış benimde tam tersi ya çok ilginç.. biraz aç kalayım, hemen öğürmeye başlıyorum. hemen karnımı doyurmam gerekiyor öyle anlarda... ama hala göbeğim öyle çok belli değil.. göğüslerim göbeğimden daha hızlı büyüyor. birde 2 gündür kaşınmaya da başladılar..
selammmmm
nasılsınız göbişliler
geçmişe bakamıyorum
biz iyiyiz şükür...
yatak kalitesini hiç düşünmemiştim sağol hatırlattığın için bebişin omurga gelişimi için önemliymiş yatak
canım benim de iştahım açılmaya başladıhala tavuk yiyemiyorum ve korkarım bebeği doğurduktan sonra da yiyemicem acayip bir tiksintim var kendisine karşı aç kalınca midem bulanıyor benim o yüzden çok aç kalmadan hemen midemi doldurmam gerekiyor
kızlar ya şu hamile yastıkları nasıl acaba reklamı da var burada,çok rahat görünüyor,alsam mı diyorum.kadın nasıl da rahat yatmış içine yayılmış
attım cnm ben ama girmedi sanırım girince günceller erkek çok gibi görünüyodu ama kızlar atak yaptı son bi kaç gündür.
Cinsiyet öğrenen arkadaşlar, öncelikle hayırlı olsun
Nurrose a mesaj atsanıza, tabloda cinsiyetler güncellensin, bakalım kızımız mı çok oğlumuz mu
istatistik çıkarıcam
daha önce gördünüz mü bilmiorum ama mothercarede sallanan ufak beşikler var,başka markaların da varmış tekerlekli olanları fln da varmış ben de onlardan alıcam henüz araştırmadım amaSepetleri ben de çok beğeniyorum ama işte onların içinde incecik şilteler oluyor, sağlıklı mıdır acaba? Park yatakları da aynı nedenle istememiştim, üstte yatırırken yine ince bir yatak konuyor, bu da bebek için sağlıklı mı bilmiyorum, sonuçta doğar doğmaz ortapedik yatakta yatsa daha sağlıklı olur gibi beliyor bana, yanılıyor muyum?
canım böyle c gibi içine yatıyorsun bacaklarını da arasından geçiriyorsun,en ideal uyuma şekli buymuş hamilelikte shuma hamile yastığı diye yaz tatlım çıkar,ekleyemedim şimdi hatta şuanda üstte var,çıkıyor arada sırada
canım bu günlerde de bi akrabamızın düğün telaşı vardı ondan çok giremedim...hoşgeldin canım ya. pek bi az takılıyorsun artık. göremiyoruz seni aramızda???
hehe
bize göbişli diyene bak
ben iyiyim tatlım bebişimle beraberhala yol yorgunluğunu atamadık sanırım dün geldik ama uzanıyorum :)
senin cinsiyetler ne zaman belli olcak yaa
ya batıl olduğunu bildiğim halde adım gibi, saçıma elletmeye korkuyorum bu nasıl bir psikolocik baskıdır yafBen de yaptım aynısını, kısacık kestirdim saçlarımı, rahatladım
Göbişli mi, benim o benim
iyi ol cnm. biz de iyiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?