2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ben baktım ama, o beşiklerin içindeki yataklar çok dandik geldi bana, ben direk yataştan alınmış ortapedik yatakta yatırmak istiyorum, ama onlar da 60*120 den falan başlıyor, yani öyle sepete ya da küçük beşiğe uygun olanları yok :26:Yataş - Bebek Dilinden Anlayan Yatak

Son düzenleme:

12. Haftam cnmmm ama haftasonu bende kalabalıkta ailemle deniz evindeydimm hiçççççççççççççç farketmediiiiiii. Ailem bile az yediğimi faretti değişik ne güzel şey varsa söylüyorlar cnmm istesin diyee ama nerdeeeeeeeeeeeeeeeeee?????????????????????????

Herkese mutlu haftalar Dün 15 günlük seyahatimizi bitirdik ve eşimin memleketinden döndük
ctesi inş. cinsiyet öğrenicez çok heyecanlıyıııımmmmmmmmmmmm

ben bugün tam 15 haftalık oldum değil 1 kilo yarım kilo bile artışım yok henüz. sabah tartıldım hala 52 yim. bi sorun olcağını sanmıyorum ama ctesi doktoruma sorcam bu kilo durumunu. sonuçta bulantısı olan arkadaşlarımızdan kilo veren bi sürü insan oldu

kızlar siz de geceleri 2 3 kere tuvalete kalkıyomusunuz..bi de benim gece ağzım da kuruyor artık sıcaktan..su içmeye de kalkıyorum..ooff hep uykusuz oluyorum..

ayy ben ilk 3 ay tuvaletten çıkmıyordum şimdi azaldı ama yine en az 2 defa kalkıyorum ve sıcakla da birleşince uykum çok bölünüyor

Son düzenleme:

araştıralım canım buluruz belkı inşallah yani daha vaktımız var

benımde canım benım bebiş SATı yakaladı sonunda :) 12+2 yız belkı 3.ay tam dolunca düzelirsin canım içebiliyorsan süt iç muz ye yogurt ye 8 ben nerdeyse hiç yiyemiyorum yogurdu )

merhabalar annecikler. bende kuaföre gittim sabah sabah upuzun saçlarımı kısalttım geldim.. mide bulantısından dolayı hala yemek yiyemeyen arkadaşlar varmış benimde tam tersi ya çok ilginç.. biraz aç kalayım, hemen öğürmeye başlıyorum. hemen karnımı doyurmam gerekiyor öyle anlarda... ama hala göbeğim öyle çok belli değil.. göğüslerim göbeğimden daha hızlı büyüyor. birde 2 gündür kaşınmaya da başladılar..

selammmmm
nasılsınız göbişliler
geçmişe bakamıyorum
biz iyiyiz şükür...

bize göbişli diyene bak
ben iyiyim tatlım bebişimle beraber hala yol yorgunluğunu atamadık sanırım dün geldik ama uzanıyorum :)
senin cinsiyetler ne zaman belli olcak yaa

yatak kalitesini hiç düşünmemiştim sağol hatırlattığın için bebişin omurga gelişimi için önemliymiş yatak

canım benim de iştahım açılmaya başladı hala tavuk yiyemiyorum ve korkarım bebeği doğurduktan sonra da yiyemicem acayip bir tiksintim var kendisine karşıaç kalınca midem bulanıyor benim o yüzden çok aç kalmadan hemen midemi doldurmam gerekiyor

Ben de yaptım aynısını, kısacık kestirdim saçlarımı, rahatladım

selammmmm
nasılsınız göbişliler
geçmişe bakamıyorum
biz iyiyiz şükür...

Göbişli mi, benim o benim
iyi ol cnm. biz de iyiyiz

yatak kalitesini hiç düşünmemiştim sağol hatırlattığın için bebişin omurga gelişimi için önemliymiş yatak

Evet ya, olmadı, yatağa uygun beşik bulucam

kızlar ya şu hamile yastıkları nasıl acaba reklamı da var burada,çok rahat görünüyor,alsam mı diyorum.kadın nasıl da rahat yatmış içine yayılmış

demek yalnız değilmişim. tavuk için çok zorlama demişti kuzenim bana. kendisi yeni doğurdu aynı zamanda prematüre doğan kısmında hemşirelik yapıyor. ya zaten şimdiki tavuklar saman gibi. tat filan yok.

canım böyle c gibi içine yatıyorsun bacaklarını da arasından geçiriyorsun,en ideal uyuma şekli buymuş hamilelikte shuma hamile yastığı diye yaz tatlım çıkar,ekleyemedim şimdi hatta şuanda üstte var,çıkıyor arada sırada

attım cnm ben ama girmedi sanırım girince günceller erkek çok gibi görünüyodu ama kızlar atak yaptı son bi kaç gündür.

Cinsiyet öğrenen arkadaşlar, öncelikle hayırlı olsun
Nurrose a mesaj atsanıza, tabloda cinsiyetler güncellensin, bakalım kızımız mı çok oğlumuz mu
istatistik çıkarıcam

kızlarr geçmişi okudum msjları da gördüm ama dün evde yoktu bugun de çok işim varr,zamanım yok hiç, en kısa zamanda güncelliycemm

daha önce gördünüz mü bilmiorum ama mothercarede sallanan ufak beşikler var,başka markaların da varmış tekerlekli olanları fln da varmış ben de onlardan alıcam henüz araştırmadım ama

Eki Görüntüle 222649
senin yerine ben ekleyiverdim canım.. yanlış hatırlamıyorsam bu forumda bir yerde çok kullanışsız olduğunu okumuştum. ama bulamadım nerde olduğunu. tabi kişiden kişiye değişir. ileriki zamanlar için alınabilir belki...

hoşgeldin canım ya. pek bi az takılıyorsun artık. göremiyoruz seni aramızda???
canım bu günlerde de bi akrabamızın düğün telaşı vardı ondan çok giremedim...

bize göbişli diyene bak
ben iyiyim tatlım bebişimle beraber hala yol yorgunluğunu atamadık sanırım dün geldik ama uzanıyorum :)
senin cinsiyetler ne zaman belli olcak yaa
hehe
canım bu hafta bitcek, 16. haftayı da bitircez inşallah sonaki randevuma belli olur diye ümit ediyos
Ben de yaptım aynısını, kısacık kestirdim saçlarımı, rahatladım

Göbişli mi, benim o benim
iyi ol cnm. biz de iyiyiz
ya batıl olduğunu bildiğim halde adım gibi, saçıma elletmeye korkuyorum bu nasıl bir psikolocik baskıdır yaf
göbiş ne alemde kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…