2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydınlar...topık yıne bos..baya erkencıyım ben :)

dun aksamdan berı gecmeyen karın agrım ve ıshalım var...bu sabah yesıle dondu...boyle bırsey yasayan yada nedenı hakkında tecrubesı olan var mı?bugun zaten dr. kontrolum var aksam..bıraz korku sardı benı

Canim gunaydin Nedenini bilemiyorum belki yedigin birseyden olmustur muz ve haşlanmis patates ye bugun geçer yüksek ihtimalle canim

herkese günaydın ve de merhaba,
ne zamandır sizi arıyordum desem yalan olmaz :) ben öbür başlığa bir kaç şey yazmıştım ve o kadar hareketsiz olduğunu görünce çok şaşırmıştım. iyi ki konu başlığını değiştirmişsiniz yoksa ben bu dalgın ve şaşkın halimle sizleri hiç bulamazdım :) 12.haftama giriyorum, bu hafta 2.li test yapılacak. ikinci hamileliğim 2.5 yaşında bir kızım var. 23 ocak gibi bekleniyor doğum, bakalım neler olacak? herkese bebeğiyle sağlıklı, huzurlu bir gebelik diliyorum...

Günaydınnn herkese ben çok kötü gribim onnla birlikde bide bronşit oldum napcm bilmyrm doktora rapor yazdrcm bugn

Hoşgeldin canim seninle gunlerimiz yakin benimde12+2 bende carsamba yaptiricam 2li testimi hayirlisi inşallah hepimiz için. Kizinin en tatli zamanlari maşallah neguzel insallah birde oğluşun olur hayirlisiyla canim

canım geçmiş olsun, kan ya da mukus olmadığı sürece korkma canım, patates muz ye. bol su iç canım.
Günaydınnn herkese ben çok kötü gribim onnla birlikde bide bronşit oldum napcm bilmyrm doktora rapor yazdrcm bugn
geçmiş olsun canım

Hoşgeldin canim seninle gunlerimiz yakin benimde12+2 bende carsamba yaptiricam 2li testimi hayirlisi inşallah hepimiz için. Kizinin en tatli zamanlari maşallah neguzel insallah birde oğluşun olur hayirlisiyla canim

inşallah iyi çıkar test sonuçlarınız arkadaşlar. siz benden önce göreceksiniz bebişlerinizi. benim kontrolüm taaaaaaaaaaaa cuma günü

günaydın kızlarrr
yarın doktor randevum var bakalım bebısım bu sefer donucekmı :)
donsede olcum yapılsa cınsıyetı bırakdım zaten :))
su burun olculse :)

günaydın kızlarrr

günaydın canım.. herkes pipisini göstermez sneinki de burnunu mu göstermiyor, yerim ben onun burnunuuuuuuuuuuuu:)))))))))))

Arkadaşlar günaydın.

Cuma günü doktor randevum vardı .6 haftadır gitmemiştim doktora. Ultrasona girdim ve ne öğrendim dersiniz? Ikizmiş karnımdaki:) yani 6. Haftada gittiğimde tek görünüyordu. 13. Haftada gittiğimde 2 ye ayrılmışlar ve çok net iki bebeğim var. şok oldum hem de normal yolla hamile kalmıştım.tam kesin değil ama tek yumurta ikizleri büyük ihtimalle. Yani en zor rastlanılanı. Acaip şoktayım:)

Günaydınnnn

günaydın kızlarrr

Hadi yarın ikimizin bebişleri de yaptırsın ölçümlerini, benimki çok yoruldu zaten cumartesi günü, bu kez kendini yormadan aldırsın şu ense ölçüsünü, üzülüyorum öyle fırıl fırıl dönüyor minicik boyuyla, doktor da dürtüp rahatsız ediyor, yönlendirmeye çalışıyor ama bizimki anasına çekmiş, ne deniyorsa tersini yapıyor :97:

hoşbulduk canım, ben de perşembe günü gidiyorum ikili test için. çok teşekkür ederim güzel sözlerin için. umarın test sonuçlarımız olumlu çıkar. sat benim 18 nisan, seninki de yakın sanırım bana... çok öpüyorum, bebişini de :)

bu kadar ara vererek gitmenin bir hikmeti varmış desene.. çok sevindim senin adına.. aile de varmıydı ikiz???

canım hayırlı uğurlu olsun maşallah. ilk bebeğinmiydi? ne güzel bi taşla iki kuş. ben de çok istemiştim ikiz.

benimde bu hafta dr kontrolüm inşallah hepimiz güzel haberler alırız dün bebişime ilk kıyafeti aldım örgüye de başlamak istedim ama bana örnek lazım bulursam başlayacağım

bu kadar ara vererek gitmenin bir hikmeti varmış desene.. çok sevindim senin adına.. Aile de varmıydı ikiz???

benim ailemde yoktu , eşimin ailesinde amcası ve halası çift yumurta ikizleri ama bizim ki tek. Hiç beklemiyorduk gerçekten de. Ama ikiz gebelik normal gebeliğe göre 5 katı riskli dedi doktor. Bir de 5 hafta sonra çağırıyor direkt amniyosentez yapalım dedi. Ikili test filan yapmadı. Ben de bunu istemiyorum. Ense kalınlığı ölçümlerinde bir sorun yok. Başka bir doktora danışmadan amniyosentez filan yaptırmak istemiyorum çnk ikiz gebelikte düşme riski fazlaymış

canım hayırlı uğurlu olsun maşallah. Ilk bebeğinmiydi? Ne güzel bi taşla iki kuş. Ben de çok istemiştim ikiz.

evet ilk hamileliğim:)iyi ve zor taraflarıda var.

Ne güzel bir haber bu, gözün aydın, büyük süpriz olmuştur size, üçüzümüzden sonra bir de ikizimiz oldu ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…