2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

tam 2,5 saat mı uğraştı helal olsn doktoruna
cinsiyet tahmini alsaydın da kesin olmayacaktı zaten,biraz daha bekleyelim biz
benimde salı günü ikili testim var

tam 2,5 saat mı uğraştı helal olsn doktoruna
cinsiyet tahmini alsaydın da kesin olmayacaktı zaten,biraz daha bekleyelim biz
benimde salı günü ikili testim var

Evet cnm ya, arada git dolaş gel dedi, o sırada diğer hastalarını aldı, zaten 12:00 de çıkıyor cumartesileri, 11:30 dan 12:30 a kadar aralıksız benimle uğraştı, ama baktık olmuyor, salı son randevuyu verdi bana, artık kaça kadar olursa uğraşıcaz bakıcaz dedi

Cinsiyet için de dediğin gibi şu anda ne desem yalan olur dedi, hatta geyik yaptı %50 kız %50 erkek diye

iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben uzuzn bi aradan sonra kustum çok kötüydü dışarda yemek bana iyi gelmıyor sanırım mide ağrısı ve bulantısından öldüm resmen

gözün aydın canım hayırlı olsun prensesin...

canım kıpır kıpır olduğuna göre sağlığı da iyidir ...bak bu sayede yeniden göreceksin bebeğini...

bu arada merak eden olmuştur diye yazıyorum sabah gelen lekenin devamı gelmedi çok şükür doktorum normal olduğunu söyledi kırmızı kan rengine dönmediği sürece canını sıkma dedi

merhabalar kızlar nasılsınız ben şükürler olsun çok mutluyum 1.5da doktorumuza gittik gıderken çikolata yedim su içtim arabada ben aslında çikolata sevmem ben yedikçe eşim bana şaşkınlıkla bakıyor :)))) neyse benim tatlı yumoşum annesiyle babasına el salladı ben başladım gülmeye ben gülmeye başlayında bebişimde zıplamaya başladı mutluluktan ağlıycaktım rabbim bana bugünleride gösterdi çarşamba 2li testimiz var Allahım hayırlısıyla inşallah iyi haberler almayı nasip etsin hepimize iyi geceler...

canım çok sevindim maşallah insan çok mutlu oluyor değilmi Allahım mutlulugumuzu daim etsin inşallah

maşallah maşallah allahım hayırlı bir evlat eylesin canım .ne güzel oğluşunu görmüşsün darısı cinsiyetini ögrenmek isteyen anneciklere.senle eşitiz hem ultrason tarihimiz hemda satlarımız

canım dediğim gibi ben oğlumdada kızımda da sadece pamuklu olup cildine zarar vermemesine dikkat ettim.Hiç marka diye almadım kıyafetlerini.Etiketlerini inceleyip alıyordum,zaten güzel kıyafet kendini belli ediyor.
bende oğluma next marka giydirmiştim ankarada ankamall vardı ama şimdi kapandı.izmirde falan vardır çok kaliteli ürünleri var .mother çok pahalı geliyor bazen indirimlerde çok iyi denk gelirse ürünleri kaliteli.etikette içeriğine bakıyorum bende arkadaşın dediği gibi.
maşallah canım zevkle okudum inan .bebişini görmen ve sağlıklı haberlerle dönmene sevindim sırf bugün doktora gidicek arkadaşlar için girdim benim de popiş agrıyor ,aynı senin gibi sağ popom ,ben doktora sordum geçiçektir dedi magnezyum iç dedi içiyorum agrımıyor artık ,şimdi korktum acaba kalcamıza birşey mi oldu :-( aynı senin yaşadğın şeyleri yaşıyordum arada yine yaşyorum kalkıyorum yürürken sağ popiş tarafı agrıyor inşallah geçer canım .bu arada kızımız olacakmış ,ama babiş erkek istiyormuş sağlıklı olsun inşallah kız erkek senin için can ciğer sağlıklı ne güzel ,senin gibi güzel bir kızın olacak ,ihtimal çok düşük olsada erkek de olabilir sen şimdi bir ayı zor geçirirsin seyyahım .

maşallah maşallah ne güzel oynamış göstermiş kukusunu mide yanman için ne şurup verdi canım .bende çok sık idrara çıkıyorum alttan alttan uyarıyor ,üstten içsem hemen aşağıda alarm geliyor eşinle mi gittin doktora canım .

acelele geldim koş koş çıkıyorum kızlar.
herkese iyi geceler
üst yazımda ssehacıma cevap veremedim canım çok sevindim bebişini görmene ,el sallamış oh ne güzel ,tarama testinde güzel çıkar inşallah sonrada sana gösterir cinsiyetini sonraki haftalarda .çok mutlu oluyorum böyle güzel şeyler duyunca. kaçtım ben yarın gece uğrarım inşallah .

canım sorma bende çok mutluyum şükürler olsun sanırım kötü günler geride kaldı Allaha şükür

çok güzelmiş tatlım, bende lohusa tacımı kırmızı hazırladım ama şimdi kimi arkadaşlarım keşke acele etmeseydin ve bebeğin cinsiyetine ve geceliğinin rengine göre ayarlasaydın diyorlar

ne alakaymış canım ilk doğum yapana kırmızı kurdela takılır bizlerde rahatlık olsun kullanış açısından diyerek tac en iyisi

maşllhhhhhh bize teker teker cinsiyetler belli bende çook helecanlıyımmmmmmmmmmmm2 bucuk haftam var daha afra tafra uf puf :)

ayy evet canım ya bende şaşırdım. haftasonu sessiz oluyordu da bu kadar olmuyordu yani.. herhalde tatile gidenler filan oldu. bende eve yeni geldim sayılır. herkes nerelere gitti bakalım??

hafta sonu ne guzel herkess geziyorr ben burda hapistee gbiyimm gezmeye hasret kaldimm moralimm cook bozukk demin bi haber aldimm turkiyeden yikildimm resmen aglamak istemiyorumm ama elimde degill uzmeyecem kendimi diyorumm bebegim etkilnmesin diyee ama yapamiyorumm

sıkma canını tatlım ya. hayatta herşey insan için.. umarım çok kötü bir haber değildir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…