- Konu Sahibi antidepresif
-
Benim annem de kızkardeşimi 10 dk.da doğurmuştu, hatta biz inanamamıştık, günü geldiği halde doğum olmamıştı, babam annemle beni alıp hsataneye götürdü, anneme suni sancı verdiler, ben hep yanındaydım, sonra dışarı çık ufaklık dediler bana, babamla bahçeye çıktık, babam daha bir sigara içti, içerden haber gönderdiler kızınız oldu diyeTabi bu 21 sene öncenin hikayesi
Ama abimin doğumu saatlerce sürmüş, o zamanlar böyle sezeryan falan da yok, vakkumla çekmişler bebeği, kordon boğazına dolanmış ölüyormuş azdaha, anneme de onlarca dikiş atmışlar, her yanı yırtılmış zavallıcığın...
Yani aynı insanın 2 farklı doğumu bile bambaşka olabiliyor, o yüzden kıyaslamamak lazım
aynen öyle kıyaslamamak gerekir birde normal doğumu dr değilde ebeler yaptırıyor oda hoşuma gitmiyor benim
Basarsan parayı muayene oldugun doktoru doguma getirte biliyosun kardeşim öle yaptı 250 tl. ödedi doktoru evden çagrıldı .
canlarım yemeğimi yedim geldim karnım şişti ama ben halen kendimi aç hissediyorum.tuaf ama içim kıyılıyor gibi...
yaa ama benim dr bir prof ona para yetmez ki
merhaba... gecmisi okumadan icimden geceni yaziyorum, cünki konusacak kimse yok suanda. Calisiyorum is yerindeyim. Benim Midem degil beynim bulaniyor büroyo paylastigim kadin tahamül sinirlarimi zorluyor. Bazen iyi bazen kötü oluyor. Bugün nefret ediyorum ondan. iki yüzlü sinsi yilan. Ömrü boyunca dogru dürüst bir sey yapamamis calismaktan baska. Özel hayatinda görüstü bir arkadasi bile yok, yalniz yasiyor ve bence yalniz ölecek.
Huzurumu kaciriyor. EEE korku sardi fmk isten uzun bir süreligine ayrilacak aptal oldugu ortaya cikacak. Ama öyle bir kisilik ki aptalligini baskalarini kötülerek örtmeyi basariyor ve bu sevgiden bi haber yasayan kadina inaniyorlar. Neyse bugün nerdeyse bitti bide yarin kaliyor sonra hafta sonu, iki gün kafami dinlicem ve suratini görmek zorunda olmicam.
Ben cikiyorum
iyi sohbetler
Normal şekerim, 3 ayımız doldu, vucut şimdi depolamaya başlıyor
bu arada ben niye acıkmıyorum ya :26: zorla yemek yiyorum
Normal şekerim, 3 ayımız doldu, vucut şimdi depolamaya başlıyor
bu arada ben niye acıkmıyorum ya :26: zorla yemek yiyorum
sabah 2 kez kahvaltı aptım 1 kezde yemek yedim saat 13,25 daha akşama kadar ne olacak bakalım . bir de kızlar ben size özel soru sorrcam sizde cinsellik nasıl gidiyor ağrı sancı falan oluyomu yada bebeğe zaarar verme korkusu ben nefret ettim artık o işten bebeğe bir zarrar gelcek diye
sabah 2 kez kahvaltı aptım 1 kezde yemek yedim saat 13,25 daha akşama kadar ne olacak bakalım . bir de kızlar ben size özel soru sorrcam sizde cinsellik nasıl gidiyor ağrı sancı falan oluyomu yada bebeğe zaarar verme korkusu ben nefret ettim artık o işten bebeğe bir zarrar gelcek diye
ne demişler ayagını yorganına göre uzatyeticek ayarda bi doktor bul en önemli anında yanında olsun yanii
Merabalar herkese,
Ben topige bakamayali epey uzun bir sure olmustu yeni konu bile acmissiniz cok sasirdim. Rica etsem beni de listeye ekler misiniz? SAT 1 Nisan. Cinsiyet ve isim belli degil henuz. Son kontrol 1 Temmuzdaydi 12+3 olmustuk o zaman. Ense olcumumuz gayet iyiydi. 82 kilo ile hamile kaldim suan 81 kiloyum. Simdiden tesekkur ederim.
Valla bizde aylarca tık yok . Sende verme alsın kaz tüyü yastıgına sarılsın yatsın seninkideharbi sinir yaptım yaa benim adamcagızım böle bi laf etse kazların yanına yollarım sanırım onu
çok kez konuşuldu bu konu..
Benim canım çok fazla acıyo ve korkuyorum bişey olcak diye o yüzden yapmıyorum..
Doktor da yasaklamadı ama benden yasaklı hahahhaha
Canım acımasa yapardım ama bi sakıncası yok sonuçta.. :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?