- Konu Sahibi antidepresif
-
- #3.501
kızlar sırtım kopacak ağrıdan sabahtan beri perişan oldum. ters bı hareket mı yaptım acaba yaiki kemik arası nasıl batıyo :2:
bende salı gecesi migrenden acile gititm doktor toplar damarların bilmemnesinden olur hamilleiklte böyle ataklar dedi ama daha erken dedi iki serum taktılar biri paroldu eve gelene kadar uyumuşum öyle iyi geldi ki
buda güzel canım .senin demekki vücudun ince yapılı ya ondan .benim şimdi gögüslerde çıktı yine son aylarda sıgdıracak yer olmucak kesin süt tankeri gibi olacağım bak sana şu hoş olur.sen çalışyorsun ya sohbahar içinannem de bana hamile reyonundan şu gömleği aldı. LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Tunik - CORAL PRINTED
bunu small aldım allahtan o bile bol. ben pek sevmıyorum çuval gibi giymeği. anneme kalse göbeğim belli olmasın günah
yok gülüee orası lastıklı bi penye değilmi? yani göbeğine yapışmıyormu? ben kot pantolon almak istıyorum aslında. ama denemeden cesaret edemedim almaya burdaki mağazalarda da çeşit koymamışlar ne iş anlamadım
adilışıkta gördüm vitrine koymuşlar uzun askılı elbiseler 39-49 liraydı. çok da hoş görünüyorlardı. aslında yaz boyu idare eder 2 tanesi. ben hep pantolon giyiyordum ve pek de bol sevmem oyuzden şuan hemen hemen hiçbiri olmuyor. hatta hafta sonu kuzenımın nıkahı var bursaya gidecez giyecek hiçbirşeyım yok keten pantolonla gidecem ama napayım. allahtan nıkah düğün olsa yanmıştımartık herkes cicilere BAŞLAMIŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ!!!!!ARTIK OLMUYO DİMİ ARKADAŞLARRRR???BENİMDE 3 TANE ELBİSEM ÇOK BOL MODELLLİ HAMİLE ELBİSESİ DEĞİLLL. ONLARI DIŞARDA GİYMEKTEN BÖRG GELDİ.SANKİ FORMA GİYİYORUM EVDE PROBLEM DEĞİL ÇOK BOL KIYAFETLER VAR OLUYOO AMMA DIŞARDA BENDE ARTIK BİŞEYLER İSTİYORUMM.BİR BAKAYIM DEDİM YAZLIK HİÇBİR ÖZELLİĞİ OLMAYAN ELBİSELER '''''''HAMİLEE'' ELBİSESİ OLDUĞU İÇİN 120 TL DEN BAŞLIYOO BENDE HEMEN ALMADIMM .BAKACAĞIM 1, 2YERE.
olabilir canım cam kapı hep acık. çok sağol yandakı aczaneye sorarımgeçmiş olsun tatlım yelmi aldın acaba... kas gevşetici krem kullansan olurmu acaba bi zararı vermı bilmiyorum bi eczaneye sor istersen yada karşımda eczane var sorabilirim istersen...
buda güzel canım .senin demekki vücudun ince yapılı ya ondan .benim şimdi gögüslerde çıktı yine son aylarda sıgdıracak yer olmucak kesin süt tankeri gibi olacağım bak sana şu hoş olur.sen çalışyorsun ya sohbahar için
Hamile Boazl Sveter | Gebe ve Hamile Giyim rnleri
buda güzel canım .senin demekki vücudun ince yapılı ya ondan .benim şimdi gögüslerde çıktı yine son aylarda sıgdıracak yer olmucak kesin süt tankeri gibi olacağım bak sana şu hoş olur.sen çalışyorsun ya sohbahar için
hamile boazl sveter | gebe ve hamile giyim rnleri
adilışıkta gördüm vitrine koymuşlar uzun askılı elbiseler 39-49 liraydı. çok da hoş görünüyorlardı. Aslında yaz boyu idare eder 2 tanesi. Ben hep pantolon giyiyordum ve pek de bol sevmem oyuzden şuan hemen hemen hiçbiri olmuyor. Hatta hafta sonu kuzenımın nıkahı var bursaya gidecez giyecek hiçbirşeyım yok keten pantolonla gidecem ama napayım. Allahtan nıkah düğün olsa yanmıştım
olabilir canım cam kapı hep acık. çok sağol yandakı aczaneye sorarım
bizim buradaki lcwaikikide bi elbise gördüm dün birazdan alıcam penye ve çok rahat bir elbise doğumdan sonrada kullanabiliriz fiyatıda uygun 19,90
hamile olan bazı bayanlar görüyorum kot jile ile çok seviyorum açık bir bayan olsaydım alır giyerdim ,çok hoş görünüyor gözüme ,ben mecburen kışın botla giyebileceğim o zaman bebiş doğuma yakın olur içimde uhte kalacak.kışın bir kot jile alarım bende
Kayyum ben burdan 2 ürün aldım ,hırka ve tunik.şuanda ikisinde giymiyorum canım .triko olduğ için sıcaklara denk geldi birde kendini aşağı çok bırakıyor kumaşından sanırım agır geliyor.tunikde güzel 38 beden almama rağmen hala belime tam oturmuyor canım .kendi bedeninde alırsın olmazsa faturasıyla kargoya verip şutluyorsun değşim falan yapabiliyorsun
çok güzellllllllllllllll. Modeller de içimi açtı açıkcası okul zamanında rahatlıkla giyerimmm. Birde biz önlükte giyiyoruz cnm okulda çok rahat giyerim bunlardan .
artık herkes cicilere BAŞLAMIŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ!!!!!ARTIK OLMUYO DİMİ ARKADAŞLARRRR???BENİMDE 3 TANE ELBİSEM ÇOK BOL MODELLLİ HAMİLE ELBİSESİ DEĞİLLL. ONLARI DIŞARDA GİYMEKTEN BÖRG GELDİ.SANKİ FORMA GİYİYORUM EVDE PROBLEM DEĞİL ÇOK BOL KIYAFETLER VAR OLUYOO AMMA DIŞARDA BENDE ARTIK BİŞEYLER İSTİYORUMM.BİR BAKAYIM DEDİM YAZLIK HİÇBİR ÖZELLİĞİ OLMAYAN ELBİSELER '''''''HAMİLEE'' ELBİSESİ OLDUĞU İÇİN 120 TL DEN BAŞLIYOO BENDE HEMEN ALMADIMM .BAKACAĞIM 1, 2YERE.
kızlar sırtım kopacak ağrıdan sabahtan beri perişan oldum. ters bı hareket mı yaptım acaba yaiki kemik arası nasıl batıyo :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?