- 2 Haziran 2010
- 161
- 2
- 96
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #3.241
farketmez benım ıcın canım saglıklı olsundabakalım tutacakmı zaten seyda bilir en basından berı erkek hıssedıyorum ben sen ne zaman ogreneceksın ayın 5 ine miydi senınde?
evet şeydacım bakalım heycanlı bıraz beklemesı de sıkıcı ama mecbur beklıcez napalım cok merak edıyorum en onemlısı de hislerim dogru cıkacakmı dıye yoksa o kadar takmıcam yani
kızlar benım göbegım kasınmaya basladı( acayıp tatlı kasınıyor bır kac kez kasıdım dayanamadım ya krem sürüyorum bırde bebek yagı.
canım valla ben de hiç birşey anlamıyorum...kafam iyice karıştı,benim değerim burdakilere göre farklı herkeste free beta var bende T-beta var...aynı şeyler mi bilemiyorum neyse hiçbirimiz bu konuda uzman olmadığımıza göre konuşup kafamızı bulandırmayalım
kızlar merhaba..
umarım hepiniz iyisinizdir..3-4 gündür girmiyorum nete,kardeşlerim geldi onlarla geçiriyorum günlerimi :))
bugün doktora gittim.bebeğimi gördüm sonunda,çok şükür :))
ense,burun kemiği ölçümü yapıldı.2li test için kan verdim sonuçlar 10 gün sonra çıkacak.
bebeğim kıpır kıpırdı..çok güzel bir duygu rabbim hepimizinkini hayırlısıyla tamamına erdirsin..
%60-70 erkek dedi doktorum :))10 gün sonra yeniden bakılacak.herşeyin hayırlısı olsun..
kızlar siz nasılsınız,var mı bir değişiklik ??
şeydacım hoşgeldin canım güzel güzel dinlenmişsin ,bizim yerimizede yazlıkta güzel vakit geçir tekrardan.prensesimizde hayırlı olsun canım .
ben böyle yemek yapsam kocam düşer bayılır mutluluktanhiç yemek yapmıyorum doğru düzgün sıcakta da yenmio zaten
kızlar kabus bir günün sonunda şuan bunları yazıyorum,bugün amniyosentez oldum tabi ağlayarak,aslında yaptırmamaya karar vermiştim sonra neyse dedik eşimle giidelim görüşelim ,doktora bi danışalım tekrar,hani insandır( ki alaksı yok insanlıkla ) soralım dedik 2,5 saat bekleyişin ardından aldılar içeri,doktora sadece--hocam riski var diyolar,size bi tekrar sorayım dedim,rahatlamak maksatlı dedim---demez olsaydım,bana senle uğraşacak,anlatacak zamanım yok,işimiz var yaptırıyosan yaptır yaptırmıyosan at imza git demez mi,ben de yaptırmıyorum dedim,sizden 1 cümle eytecekti dedim ama ,eşim beni sakinleştirirken,doktor da olası hastalıklardan bahsedince eşimin de doktoru teşvikiyle kendimi masada buldum kurbanlıklar gibi,5 dakikada yaptı iğneyi,sonra ne dinlendirme,ne açıklama yolladılar beni,saedec dinlen dedi,o ağrıyla cerrahpaşadan beşiktaşa laboratuvara 700 tl bayılarak sonuç götrüdük,üstüne bebeğimde kalpte ekojenik odak(parlaklık göründü) ağlamaktan hala başım ağrıyo,psikolojim çok bozuk,pediatrik kardiyolojide 15 ağustosta kalbine bakılacak bir de,doğmadan yavrum çileleri yaşadı,hala yaşıyo,bana dua edin hala sancım var,ama o iyi olsun yeter ki,çok korkuyorum,doktorlardan nefret ediyorum,insanlık kanlarında yok bunu bugün daha iyi anladım,bana dua edin nolur....
sağol tatlım ya iyi oldu gösterdiğin gözüm döndü valla 140 liralık alışveriş yaptım. inşallah bi aksilik çıkmadan gelir...kızlar markafonide bebetonun cicişleri var çok beğendim sizde bakın güzel şeyler var ve uygun çoğu:92::92:
kendinin evladı var mı bilmem ama paraya doymuş o kesin,şu mübarek günlerde ahımı aldı,Allah da ona kimin canını yaktım da ben böyle oldum dedirtsin,birşey yaşasın,bir kez düşük yaptım zaten 3 aydır kızamıkçıktı,kanamaydı,kalpti neler çektik yavrum da ben de,Allah hepimizin sonunu hayır etsin,dualarım hepimiz için,iyi dilekler için teşekkürler,beni anlayan birilerinin olduğunu bilmek beni gerçekten rahatlatıyo,çok sağolun hepiniz
kendinin evladı var mı bilmem ama paraya doymuş o kesin,şu mübarek günlerde ahımı aldı,Allah da ona kimin canını yaktım da ben böyle oldum dedirtsin,birşey yaşasın,bir kez düşük yaptım zaten 3 aydır kızamıkçıktı,kanamaydı,kalpti neler çektik yavrum da ben de,Allah hepimizin sonunu hayır etsin,dualarım hepimiz için,iyi dilekler için teşekkürler,beni anlayan birilerinin olduğunu bilmek beni gerçekten rahatlatıyo,çok sağolun hepiniz
çok geçmiş olsun tatlım ya içini ferah tut Rabbimin izniyle hiçbirşeycik olmaz. sen iyi düşünmeye çalış. zaten en büyük kötülüğü insanlar yapıyor birbirine. çok mu zor sanki güler yüz göstermek iyi davranmak ama işte malesef bazıları bunu beceremiyor. sonuçların çıksın doktorunu da değiştirirsin. seni rahatlatıcak, moral verecek birini bulursun inşallah...
şimdi ben de tırsmaya başladım iyi mi? 5 ağustosta detaylı ultrasona giricem ben. tüm organlarına bakılacak sağlıklımı diye. inşallah herşey yolundadır, canım oğlum benim.
5 ağustosta bebeğim 18+5 olacak. sizlere kaçıncı haftaya detaylı ultrason dediler arkadaşlar? ya da sizler her gittiğinizde 3 boyutlu detaylı mı görüyorsunuz? benim doktorumun odasındaki ultrason siyah beyaz normal bi ultrason, bebeği gölge gibi görüyoruz. detaylı ultrason dediği 3 boyutlu orda her ayrıntı tek tek görülüyor, kanamam olduğu gün onunla bakmışlardı, dudakları burnu bile belliydi minnoşumun.
şimdi ben de tırsmaya başladım iyi mi? 5 ağustosta detaylı ultrasona giricem ben. tüm organlarına bakılacak sağlıklımı diye. inşallah herşey yolundadır, canım oğlum benim.
5 ağustosta bebeğim 18+5 olacak. sizlere kaçıncı haftaya detaylı ultrason dediler arkadaşlar? ya da sizler her gittiğinizde 3 boyutlu detaylı mı görüyorsunuz? benim doktorumun odasındaki ultrason siyah beyaz normal bi ultrason, bebeği gölge gibi görüyoruz. detaylı ultrason dediği 3 boyutlu orda her ayrıntı tek tek görülüyor, kanamam olduğu gün onunla bakmışlardı, dudakları burnu bile belliydi minnoşumun.
şeyda ve semaa hayırlı uğurlu olsun bebişlerinizin cinsiyeti belli olmuş. geçmişi çok hızlı taradım gözümden kaçanlar varsa kusura bakmayın arkadaşlar.
evet balım haklısın toparlanalım.. ben biraz gerginim ondan melankolikim galiba. dün eşimle tartıştık sinirle kırdım onu, haksız olmak suçlu olmak çok kötü bişi yaaaamaymun da demiyorki bu hatun hamile, bu hassas idare edivereyim, demez hiç dermi , damara damara basar maymun ( onun verdiği bi gerginlik var, birazdan gelecek, bolcana şaklabanlık yapmam gerekiyor (
bana niye 18+5 de gel dediki 20 den sonra demiş lady gargaraya.
kızlar kabus bir günün sonunda şuan bunları yazıyorum,bugün amniyosentez oldum tabi ağlayarak,aslında yaptırmamaya karar vermiştim sonra neyse dedik eşimle giidelim görüşelim ,doktora bi danışalım tekrar,hani insandır( ki alaksı yok insanlıkla ) soralım dedik 2,5 saat bekleyişin ardından aldılar içeri,doktora sadece--hocam riski var diyolar,size bi tekrar sorayım dedim,rahatlamak maksatlı dedim---demez olsaydım,bana senle uğraşacak,anlatacak zamanım yok,işimiz var yaptırıyosan yaptır yaptırmıyosan at imza git demez mi,ben de yaptırmıyorum dedim,sizden 1 cümle eytecekti dedim ama ,eşim beni sakinleştirirken,doktor da olası hastalıklardan bahsedince eşimin de doktoru teşvikiyle kendimi masada buldum kurbanlıklar gibi,5 dakikada yaptı iğneyi,sonra ne dinlendirme,ne açıklama yolladılar beni,saedec dinlen dedi,o ağrıyla cerrahpaşadan beşiktaşa laboratuvara 700 tl bayılarak sonuç götrüdük,üstüne bebeğimde kalpte ekojenik odak(parlaklık göründü) ağlamaktan hala başım ağrıyo,psikolojim çok bozuk,pediatrik kardiyolojide 15 ağustosta kalbine bakılacak bir de,doğmadan yavrum çileleri yaşadı,hala yaşıyo,bana dua edin hala sancım var,ama o iyi olsun yeter ki,çok korkuyorum,doktorlardan nefret ediyorum,insanlık kanlarında yok bunu bugün daha iyi anladım,bana dua edin nolur....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?