- Konu Sahibi antidepresif
-
- #30.661
Ay bizimki muhallebi ve meyveye yoğurda bayılıyor.sağol ya eşimden daha açık söyledin
canım afiyet olsun yakışıklına ben de çok merak ediyorum oğlumun tepkisini yeni tatlarla tanışınca ne yapacak bakalım
Ben böyle durumlarda kararı oğluma bırakıyorum, memeyi veririm eğer iştahla alıyorsa bil ki o sütler mideye inmeden çıkmıştır, yani bebek açtır. Yok sırf "aaa meme hadi emeyim bari" diye emiyorsa fazlasını kusmuştur, o zaman vaktim varsa bir iki dakika emzirip çekerim.allah muhabbetinizi arttirsin, araya girebilir miyim?
yarim saat once emzirdim oglusumu ama 10-15 dk sonra benim yuzumden buyuk bolumunu kustubacaklarinin arasindan tutarak dik sekilde kucagimda tutuyodum, babamizi geciriyoduk kapida. midesine mi baski yaptim nedir bi anda cikardi... tekrar emzirsem mi diye dusundum ama cok kalmamisti sutum, biraktim kendi haline. siz bu durumlarda tekrar emzirmeye calisiyor musunuz?
Bizde de çok ateş yapmıştı, 6. ayda da yapabilrmiş malesefgünaydıın.biz geldik oğluşla bi cee deyip kaçıcaz..akşam oğlum ateşlendi aşıdan(
Allaha şükür şimdi iyi..calpol verdim..tek kat kıyafetle duruyor.bende regl oldum sancım var..eşim akşam hasta bakıcı gibiydi garibimbana mı baksın oğlana mı şaşırdı..bu 4. ay aşısını sevmedim ben yaa.neden ateş yapıyor ki.2. ay da yapmamıştı..
marmelatte çok sağol tatlım ya iyi oldu:)) ama artık içimden geldiği gibi giydirip rahat rahat çıkarıcam zaten çantam ayaklı elbise dolabı gibi olduğu için çok sorun yaşamam kar da yağsa hazırlıklıyım:)))
canım bu arada oğlum oyun halısında rekor kırıyor şuanda sağa dönüyor geri sırtüstü dönüyor tekrar takrar yapıyortek sorun sola dönmeyi bilmiyor galiba
Bizde de çok ateş yapmıştı, 6. ayda da yapabilrmiş malesef
Ay biz daha dönemiyoruz, anca ıkınma:)
Ben böyle durumlarda kararı oğluma bırakıyorum, memeyi veririm eğer iştahla alıyorsa bil ki o sütler mideye inmeden çıkmıştır, yani bebek açtır. Yok sırf "aaa meme hadi emeyim bari" diye emiyorsa fazlasını kusmuştur, o zaman vaktim varsa bir iki dakika emzirip çekerim.
sagol cevabin icin, bir daha olursa deneyeyim...
iste bu da benim sevgilim!
Eki Görüntüle 409840 Eki Görüntüle 409842 Eki Görüntüle 409841
Lymonata sen hangi şehirdesin, deniz havası diyince çook özendim..bizim için de içine çek ohh miss...biz Ankaradayız, suya hasret..haftasonları gölümüz var ama kesmiyor..
marmalatte sen de Ankaradasın değil mi..ben 100.yıl sen hangi semt?
Bizim ev kışın sıcak, yazın serin ama baharda üpertiyor insanı..evde uzun kollu penye üst giyiyor body üstüne....şu an odası 21.8...doğduğundan beri yorgan filan hiç kullanmadım..hep yumuşacık, kadife gibi bir battaniye var ya bu ara herkeste görüyorum, bebek modası sanırım..onu örttüm uyurken..ama kışın 24 dereceden az olmuyordu, su gibi yakıt kullandılar manasızca...herşeyin orta karar güzel...
bir de geçen konuşmuşsunuz ya 4. ayda uyku düzeni bozuldu diye...bizim zaten en başından gece uykumuz süper olmadı ama idare eder diyordum..şöyle ki 20.30 gibi yatıyor..non stop 4 saat, sonra meme sonra 3 saat derken 1,5 ya da saat başı sabahı ediyorduk..ama 3 gündür ki dün 4 ayı doldurduk, dikkat çekici biçimde bozuldu gece uykusu??? enn fazla 2 saatte bir, hatta geç vakitten sonra saat sabi uyanıyor..açlıktan değil bizimki..sütüm aynı, emdikten sonra bakıyorum hala var..anlamadım ne oldu...umarım geçicidir yoksa zoorrr
canım maşallah ya çok tatlı oğlun hele o saçlar yok mu yakıyor ahhh ahhh ocak erkekleri ne yakışıklısınız öyle sizsagol cevabin icin, bir daha olursa deneyeyim...
iste bu da benim sevgilim!
Eki Görüntüle 409840 Eki Görüntüle 409842 Eki Görüntüle 409841
Lymonata sen hangi şehirdesin, deniz havası diyince çook özendim..bizim için de içine çek ohh miss...biz Ankaradayız, suya hasret..haftasonları gölümüz var ama kesmiyor..
marmalatte sen de Ankaradasın değil mi..ben 100.yıl sen hangi semt?
Bizim ev kışın sıcak, yazın serin ama baharda üpertiyor insanı..evde uzun kollu penye üst giyiyor body üstüne....şu an odası 21.8...doğduğundan beri yorgan filan hiç kullanmadım..hep yumuşacık, kadife gibi bir battaniye var ya bu ara herkeste görüyorum, bebek modası sanırım..onu örttüm uyurken..ama kışın 24 dereceden az olmuyordu, su gibi yakıt kullandılar manasızca...herşeyin orta karar güzel...
bir de geçen konuşmuşsunuz ya 4. ayda uyku düzeni bozuldu diye...bizim zaten en başından gece uykumuz süper olmadı ama idare eder diyordum..şöyle ki 20.30 gibi yatıyor..non stop 4 saat, sonra meme sonra 3 saat derken 1,5 ya da saat başı sabahı ediyorduk..ama 3 gündür ki dün 4 ayı doldurduk, dikkat çekici biçimde bozuldu gece uykusu??? enn fazla 2 saatte bir, hatta geç vakitten sonra saat sabi uyanıyor..açlıktan değil bizimki..sütüm aynı, emdikten sonra bakıyorum hala var..anlamadım ne oldu...umarım geçicidir yoksa zoorrr
Ay ben afili saçları yerim amaa:)))
Benim oğlan kel ya saçı olan bebeklere pek özeniyoruz:))
canım maşallah ya çok tatlı oğlun hele o saçlar yok mu yakıyor ahhh ahhh ocak erkekleri ne yakışıklısınız öyle siz
tesekkur ederiz ablalari, teyzeleri
burda da her goren ilk sacini fark ediyo ama onlara cok geldigi icinbu haliyle bile hastanedeki en sacli bebekti benim yakisiklim!
Biri bana dur desin, çatlayana dek yemek istiyorum.
bu da güzel..
ama benim kalorim kaynana oldu sanırım.. :) bizim ailede yemek yeme düzeni çok farklı.. bizim beslendiğimiz şekilde eşimin ailesi aç kalır sanırım..
ilk geldiğim zamanlar gıkım çıkmazdı pek.. ne hazırlanacaksa yardım ederdim.. e kahvaltıda kızartma yersek olacağı da buydu..
evlenmeden önce çok hareketli biriydim evde durmazdım hep birşeyler peşinde koştururdum kendimi meşgul edecek birşeyler bulurdum..
evlendikten sonra sadece evde durdum 2 ay zor durdum.. işe girdim e masa başı işte nekadar hareketin olur.. zaten arabayla gelip gidiyorduk işe.. kilolar yapıştıkça yapıştı..
birde hani evlendikten sonra şu mutluluk hormonu olayı da var ya o da insana kilo aldırırmış..
ozaman mutluluktan uçtum mu ben de bu haldeyimhoş bu kiloyla da biraz zor uçarım ya.. hahahay.. kendi kendi halime espri yapabiliyorum yaw.. aynalarla küstük resmen..
resim çekiniyoruz eşim yakışıklı formda.. ben dana gibi kadrajın büyük kısmını kaplıyorum.. rejim falan hikaye.. tabi bazı şeyleri kısıtlamak ta lazım da herşey hareket ... hala pilates topu alıcam..öyle bir yerde oturuyorum ki ufak marketler var.. kendi başıma çocukla da gidemem biryere.. arabasıydı çantasıydı derken uuf uf..
ay ben bunalım geçiricem bu kiloyla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?