2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun canım, bizim 2 gece sürdü ateşimiz, ama 1 hafta kontrol et dedi hemşire ne olur ne olmaz diye geceleri kalkıp kalkıp ölçtüm hep.
ama diyorum ya ben ömrü hayatımda hiç 36 beden bile giymemiştim. Eski fotoğraflarıma bakıyorum, üniversite yıllarında göbeği geçtim yanlardaki kemikler meydanda hep, saçlarım kırmızı, mavi, yeşil, rengarenk boyalı falan. Şimdi göbeğimi neyle kapatsam, ay saçımın beyazını nasıl örtsem derdindeyim:)
çok tatlııııı
bende benimkine keltoş diyodum artık demeyim
41 kere maşallah bu arada
Sağol canım:) Yeni yeni birkaç milimlik saçları çıkıyor ama çok ilginçtir şimdiden saçları yana yatık çıkıyor:) O benim kel kadayıfım yaa:)))
arkadaşlar benim kızım sadeceanne sütü almasına rağmen kabız oluyor kendisi mutlu bi sıkıntısı yok ama ben üzülüyorum fitil vermeden kendiliğinden yapmıyor bi akıl verin kızlar
Benim de öyleydi geçen ay, her sabah 1 çay kaşığı saf z.yağı içirdim, karnını masajlarla ovdum, her sabah 1 armut vermeye başlayınca düzeldi. Şimdi günde 3 kez yapıyor.

Son düzenleme:
arkadaşlar benim kızım sadeceanne sütü almasına rağmen kabız oluyor kendisi mutlu bi sıkıntısı yok ama ben üzülüyorum fitil vermeden kendiliğinden yapmıyor bi akıl verin kızlar
anne sütü alanlarda 1 hafta mama alanlarda 3 gün normal demişti dr sıkıntısı yoksa üzülme cnm

Sağol canım:) Yeni yeni birkaç milimlik saçları çıkıyor ama çok ilginçtir şimdiden saçları yana yatık çıkıyor:) O benim kel kadayıfım yaa:)))

.
ya evet berkininde sağa taranmış gibi iç ellemiyorum

Bu arada aralık annelerine bakıyorum da arada bir, orada hiç sohbet dönmüyor yaa :)
aralık annelerinde 3 aylık hamileler varmış

canım var böyle densiz ve çok bilmiş insanlar malesef ben artık geri çekmeyi bırak tersliyorum okadar dolmuşum yani birde anneliğime bebeğime laf atacak olsunlar çıkarıyorum tırnaklarımı eşim bile noluyor sana korkuyorum o zaman senden diyor. ben kimsenin anneliğine bebeğine çocuğuna laf söylemiyorsam kimse de benim anneliğime bebeğime birşey diyemez hakkı yok aman panik yapma aman üstüne düşme hasta edeceksin aç bu çocuk aç hımmm ayy uyku akıyor gözünden sen anlamıyorsun sanane eziyet ediyorsam anlamıyorsam kendi çocuğuma ediyorum sen niye dert ediyorsun bukadar ayyy pardon ya çok dolmuşum kaptırdım gidiyorum

melnizim hemen 67 kilo biri olarak bende birşeyler yazayım canım bu zamana kadar hiççç 53 kilonun üstünü görmemiştim bir ara bir kilo alır gibi oldum panikledim hemen kilo vermem lazım amma saldım kendimi dedim sonra hamile olduğumu öğrendim devamında da yedikçe yedim yani birden bukadar kilo alınca insan şok geçiriyor alıştıra alıştıra olsaydı belki umursamazdık okadar
canım benim ya destekleriniz çok teşekkür derim iyi ki varsınız

ya orma geçen ablamda eski fotolara baktık kendime inanamadım ne kadar zayıfım diye ablamda yapıştırdı hemen yaa ben demiyomuydum şikayet etme tedını çıkar ilerde daha beter olursun diye ((((((((( off off

ama bu sabahki kahvaltım şekersiz cornfleks+3 çilek+süt ımmmmmm

sizi duyunca intihar edesim gedi

kızlar gece oğlum 2 gibi emmek için uyandı 2 göğsümde taş gibiydi nasıl mutlu oldum emzirdim yattı sabah uyandığımızda yine doluydu göğüslerim yani sütümün olduğundan emin oldum. eğer kilo artışı istenilen gibi olmazsa belki emmiyor diye düşünürüm sağarak vermeyi denerim diyorum çünkü bayağ doluyor göğüslerim.. bugün doktoruna da söyledim ben doruk'un kilo kaybettiğini düşünmüyorum ki zaten hatta almış bile bence dedi sağlık ocağındaki ölçümlerde bir hata olduğunu düşünüyorum çünkü hatırlarsan ne kadar çok kilo almış diye bir şaşkınlık yaşamıştık okadar kısa zamanda öyle kilo alması tuhaftı zaten dedi. bakalım görcez cuma günü

herkese günaydııınlarr

Limonata ben biraz geç dahil oldum olaya ama arkadaşlar yeterli teselliyi vermişler sana.Sıkma canını.Benim de oğlum sanki bu ay kilo almamış gibi geliyor.Göğüslerimde özellikle gündüzleri boş gibi oluyor.Yetmiyor artık sanırım.Ben de o yüzden gündüzleri daha sık emziriyorum zaten oğlumun gündüz uykusu yok denecek kadar az. eee birde süt az gelince almaz kilo diyedüşünüp sık sık emziriyorum aç dolaşmasın oğluşum diye.Dr. 2,5 saatten önce emzirme dedi ama artık gaz prıblemi yok oğluşumn aç durmasın istiyorum.Biz de haftaya dr.umuza gitcez.Sorucam ek gıdaya geçebilir miyiz diye.O kadar hevesliyim ki anlatamam.

Bu arada dün Sezeryan dr. uma gittim ve ne mutlu ki bana 1 aylık heyet raporu verdi nasıl mutlu oldum.Kendisinin de yeni bebeği var halime acıdı sanırım oğlum daha çok küçük emzik ve biberon da almıyor deyince kıyamadı ve 7 hazirana kadar yetecek raporu verdi.Şimdi güya hastanede yatıyorum karnelerin dağıtıldığı gün gideceğim okula.Zaten seminerlerde de oğlum ek gıdaya geçer 2-3 saatlik seminere de gider gelirim artık.Çoook mutluyum çooook

dün ilk anneler günü hediyemi erkenden aldı kocişiim ben de anneme yazlık bir ayakkabı aldım.HAYAT GÜZEL Mİ NE

o nasıl yakışıklı o nasıl tatlı o nasıl şeker bir oğlan ya bayıldım oğluna kocaman bir maşallah ona annesi kızlar rahat bırakmaz sizi yandınız yazın hele sahilde ooo allah kolaylık versin

LYMONATA canım hiç üzme kendini gerci zaten teselli olmuşsun geç kaldım yazmaya dun gece yazmıştım oglum agladı yarım kaldı yarın yazarım dıye dusundum, senın oglunun maşallahı vaar hiç üzme kendini zateen ay kilosuna gelşmişte geçmiş bile benim doktorum bebekler arada kilo almayabılırlerde bu bi sorun oldugundan degil demişti ama senin oglun zaten aalmıştır , benim oglum geeçen aay hiç kilo almadı ama doktorum devam et 10 günde bi ölçüm yapaalım dedi,bide sen bebegin keyfi yerinde diyorsun bencee hiçç takma aç çocuk ne duru nede uyur canım sende biliyorsun zaten..

ohh valla sevindim adına ,hayat bana da gülsün artık :)))

Ay ben onu kaçırmışım!!! İyi de 40 ı bile çıkmamış oluyor o zaman, nasıl oluyor ya??

ay maşallah iyi cesaret benim hiç gözüm kesmiyor ama bi anda aradan çıksada güzel olur:)

canım çok sağol sizin desteğiniz sayesinde neşem yerine geldi az kilo almasını ya da almamasını çok dert etmem hareketliler zaten ee illa herkesin bebeği tosun olacak diye birşey yok:)) ya da mama öcü değil süt azsa yetmiyorsa tabi ki takviye yaparız beni üzen doruk'un çok sayılabilecek bir kilo kaybı yaşaması ve benim farketmemiş olmam nasıl bir anneyim ben dedim çok suçladım kendimi.. doktorum ve siz çok rahatlattınız beni doktorum kilo almamış olsa bile farkederdin huzursuzluğu olurdu hele ki bukadar ciddi bir kilo kaybı yaşasa imdat diye gelirdin diyor hiç fark yaşamamışsınız bile dedi rahatım artık her ihtimale karşı cuma tekrar görüşelim ama sütün yetiyor bunu bil dedi rahatım evet ama cumaya kadar içim içimi yer az bişey napayım annelik böyle birşeymiş

o nasıl yakışıklı o nasıl tatlı o nasıl şeker bir oğlan ya bayıldım oğluna kocaman bir maşallah ona annesi kızlar rahat bırakmaz sizi yandınız yazın hele sahilde ooo allah kolaylık versin
Sorma yaa, geçenlerde oğlan kucağımda, önümüzde de iki liseli kız ama nasıl güzel nasıl bıcır bıcırlar, kızlar dedim çocuk yoruldum şu poşeti biriniz tutabilir mi? Kız atladı ben bebeği tutayım mı diye, iyi dedim verdim kucağına, sanıyorum ki oğlan çığlığı basacak anne diye. Benimki kafasını kızın saçlarıyla boynunun arasına soktu gülmeye başladı. Kız da "sy ben bunu eve götüreyim çok sevimliiii" diyor :)) Oldu dedim veririm de götürürsün:))
maşallah sana yakışıklı , canım oglun çok tatlı Allah nazarlardan saklasınn..
Sağol canım, neşe kaynağım o benim:)
anneler günü hediyesi sipariş veren var mıı?
Sanırım bana güzel bir akşam yemeğinin yolu göründü. Eşim pek anlamaz o işlerdeN:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…