- Konu Sahibi antidepresif
-
- #30.601
canım çok güzel süt çıkıyordu göğüslerimde fazla fazla stokluyordum bu ara sanki azaldı gibi gelince oğlana yetmeyecek dedim sağmadım keşke devam etseydim bilirdim şimdi ne kadar süt geliyor diye neyse şimdi bakarım artık ço akıyor çünkü ya sinir oluyorum gün içinde de akıyor emzirirken diğer göğüsten de akıyor ilk günden beri böyle
canımm hoşgeldin sorunum bu.... doktorum ve kızlar rahatlattılar beni moral verdiler sağolsunlar cuma tekrar kontrol var umarım hata olmuştur canım ya
Senin oğlanın maşallahı var bence hata olmuştur, öyle olmasa bile keyfi yerinde ya bebeğinin önemli olan o, bir problem olsaydı belli ederdi sana bebeğin kesin. kıyafet kesin bir 200 gr farkediyor, boş bebek bezi de 50 gr.
inan çok şaşırdım zaten canım en ufak bir fark bile olmadı oğlumda şüphelenmem için doktoru da oyüzden rahat ol bence bir sorun yok dedi umarım yoktur. yelek de vardı üstünde oğlumun ama ebe ben düştüm kıyafetlerini dedi normalde kıyafetle tartmıyorduk ne kadar düştü bilmiyorum. cuma günü netleşecek artık. mesela şimdi de uyuyor oğlum gece uykusuna yattı aç olsa yine herzamanki saatinde yatıp uyumaya devam eder mi aklım almıyor ya:44:
lymonata cnm kilo falan vermemiştir merak etme hemşire az düşmüştür üstündekileri bide ogün bezinde çişi fazlada olmuş olabilir..
kilo verecek kadar aç olsa ortalığı yıkar seninki mışıl mışıl uyuyor maşallah..
benim burda okadar moralimi bozmalarına rağmen ben başlamadım mamaya..
dün ablamın k.validesi oğlun zayıf açtır bu çocuk mama ver diyo delimidir nedir ağlamayan çocuğun aç olduğunu nerden çıkardıysa..
lymonata canım sıkma canını vermemıstır ,hemde senın oglunun masallahı varr zaten kılosu yerinde,benim oglum gecen ay hıc kılo almadı bende üzüldüm ama saglıgı yerinde ,sen farkına bile varamamışsın demkki oglunun keyfı yerınde ve karnı doyuyor...
herkesin ağzında aynı laf zaten ezberlemişler aç bu çocuk açgeçen gün bir tanıdık elini getirmiş ağzının yanına bak aranıyor aç bu çocuk aç diyor napıyorsunuz ya dedim dışardayız neden sokuyorsunuz elinizi çoçuğun ağzına diyorum aa bukadar düşme üstüne canım diyor hala pişkin pişkin. artık kimseye cevap vermiyorum ne derlerse desinler birşey olmaz ona diyorum kapatıyorum konuyu. evet canım uyuyor gerçekten de benim de aklımı karıştıran o her gün aynı düzende devam ediyor sayılır paşanın keyfi yerindeyse. sakinde bir bebeğim var çok ağlamaz etmez bana da üstündekileri hesaplayamadılar gibi geldi doktor da aradı ebeyi kızdı biraz giyinik tartıp kafaya göre grammı düşülürmüş dedi umarım cuma bir 100gr almış olur kuzum
kızlar inanılmaz moralim bozuk hani sanki sütüm azalıyor gibi demiştim ya bugün oğlanla gezelim dedim eee geziyorken aile hekimliğine de uğrayıp bir danışayım dedim ebemiz en iyi kilosuna bakarak anlarız dedi ve oğlumu tarttı ben şokk şokkk oğlum 300gr vermiş15günde 300gr çok dedi ebe ağla ağla bir hal oldum kilo almasa tamam ama nasıl verir dedim nasıl anlamam dedim mahvoldum ya.. mamaya mı başlasak dedi bir yandan da beni sakinleştirmeye çalışıyor.hemen aldım oğlumu drumuza gittk evet kilo vermiş görünüyor ama neşesi iyi gibi duruyor önce sakin ol biraz konuşalım dedi. bebeğin huysuzmu dedi hayır dedim mutsuzmu dedi hayır dedim memede huzursuz mu dedi yine cevap hayır uykuları nasıl dedi çok güzel dedim gece nasıl uyuyor dedi çok iyi dedim tamam sakin ol birde muayene edeyim dedi kulaklarına boğazına her yerine baktı bir sorun görünmüyor bebeğin gayet sağlıklı dedi aç olsa böyle durmaz neşeli olmaz uyumaz dedi ben bir sorun görmüyorum hemen neden mama diyorlar dedi kendileri yanlış ölçmüş olamazlarmı geçen kontrolde dedi yada üstündekileri hesap edemediler dedi. cuma günü tekrar geliyorsun 100gr almış olmalı ona göre karar veriyyoruz rahatla artık dedi amaa moralim çoooook bozuk kızlar ya
canım bende bugün foruma sorayım diyordum bu konuyu şu ağzına doğru elini uzatma işini..
malum biz hergün gezmelere çıkıyoruz ve her gören tanıdık tanımadık oğlumu severken elini ağzına doğru götürüyor bu ciddi canımı sıkıyor benim hafif geri çekiyorum bende nabıyım..
tuhaf tuhaf bakıyorlar.. benmi takıntılıyım acaba sizde rahatsız oluyormusunuz..
anam 67 ye kilo mu diyosun şekerimmEşimle tanıştığımda 37 kiloydum, 34 bedeb kıyafetler bile bol gelirdi, evlenirken 52 kiloydum, 57de hamile kaldım, şimdi 67yim. Sanırım eşim en büyük kalorim:)
kızlar inanılmaz moralim bozuk hani sanki sütüm azalıyor gibi demiştim ya bugün oğlanla gezelim dedim eee geziyorken aile hekimliğine de uğrayıp bir danışayım dedim ebemiz en iyi kilosuna bakarak anlarız dedi ve oğlumu tarttı ben şokk şokkk oğlum 300gr vermiş15günde 300gr çok dedi ebe ağla ağla bir hal oldum kilo almasa tamam ama nasıl verir dedim nasıl anlamam dedim mahvoldum ya.. mamaya mı başlasak dedi bir yandan da beni sakinleştirmeye çalışıyor.hemen aldım oğlumu drumuza gittk evet kilo vermiş görünüyor ama neşesi iyi gibi duruyor önce sakin ol biraz konuşalım dedi. bebeğin huysuzmu dedi hayır dedim mutsuzmu dedi hayır dedim memede huzursuz mu dedi yine cevap hayır uykuları nasıl dedi çok güzel dedim gece nasıl uyuyor dedi çok iyi dedim tamam sakin ol birde muayene edeyim dedi kulaklarına boğazına her yerine baktı bir sorun görünmüyor bebeğin gayet sağlıklı dedi aç olsa böyle durmaz neşeli olmaz uyumaz dedi ben bir sorun görmüyorum hemen neden mama diyorlar dedi kendileri yanlış ölçmüş olamazlarmı geçen kontrolde dedi yada üstündekileri hesap edemediler dedi. cuma günü tekrar geliyorsun 100gr almış olmalı ona göre karar veriyyoruz rahatla artık dedi amaa moralim çoooook bozuk kızlar ya
kızlar birde hazır konu sütten açılmışken bir sorunumdan daha bahsedeyim gün içinde çok sık bir acı hissediyorum göğüslerimde ve bir bakıyorum damla damla akıyor. ya da oğlum meme emerken diğer göğsümde bayağ akıyor olyor mu sizde de böyle:44:
çok tatlııııı
canım ilk başta bende senin gibi düşünüyordum nasıl hoşuma gidiyordu süt akması demek ki var ki akıyor şükürler olsun diyordum ama bugün bunları yaşayınca acaba bebeğim ememeden akıyor mu süt göğüslerimden diye düşündüm doktora sormak da gelmedi o panikle aklıma umarım süt fazlalığından akıyordur canım
herkesin ağzında aynı laf zaten ezberlemişler aç bu çocuk açgeçen gün bir tanıdık elini getirmiş ağzının yanına bak aranıyor aç bu çocuk aç diyor napıyorsunuz ya dedim dışardayız neden sokuyorsunuz elinizi çoçuğun ağzına diyorum aa bukadar düşme üstüne canım diyor hala pişkin pişkin. artık kimseye cevap vermiyorum ne derlerse desinler birşey olmaz ona diyorum kapatıyorum konuyu. evet canım uyuyor gerçekten de benim de aklımı karıştıran o her gün aynı düzende devam ediyor sayılır paşanın keyfi yerindeyse. sakinde bir bebeğim var çok ağlamaz etmez bana da üstündekileri hesaplayamadılar gibi geldi doktor da aradı ebeyi kızdı biraz giyinik tartıp kafaya göre grammı düşülürmüş dedi umarım cuma bir 100gr almış olur kuzum
canım bende bugün foruma sorayım diyordum bu konuyu şu ağzına doğru elini uzatma işini..
malum biz hergün gezmelere çıkıyoruz ve her gören tanıdık tanımadık oğlumu severken elini ağzına doğru götürüyor bu ciddi canımı sıkıyor benim hafif geri çekiyorum bende nabıyım..
tuhaf tuhaf bakıyorlar.. benmi takıntılıyım acaba sizde rahatsız oluyormusunuz..
benim oglum da sadece annesutu aliyor, son 4 gundur 2 gunde bir yapmaya basladi, bugune kadar nerdeyse her bezde olurdu kakasi. seninki kac gun suruyor yapmadan??arkadaşlar benim kızım sadeceanne sütü almasına rağmen kabız oluyor kendisi mutlu bi sıkıntısı yok ama ben üzülüyorum fitil vermeden kendiliğinden yapmıyor bi akıl verin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?