2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canim sut kanallari harekete gciyor ve sutun geliyor masaallah.ama bosa gitmesin iyice bastirr ov ki akmasin...

canımm hoşgeldin sorunum bu.... doktorum ve kızlar rahatlattılar beni moral verdiler sağolsunlar cuma tekrar kontrol var umarım hata olmuştur canım ya

Senin oğlanın maşallahı var bence hata olmuştur, öyle olmasa bile keyfi yerinde ya bebeğinin önemli olan o, bir problem olsaydı belli ederdi sana bebeğin kesin. kıyafet kesin bir 200 gr farkediyor, boş bebek bezi de 50 gr.

inan çok şaşırdım zaten canım en ufak bir fark bile olmadı oğlumda şüphelenmem için doktoru da oyüzden rahat ol bence bir sorun yok dedi umarım yoktur. yelek de vardı üstünde oğlumun ama ebe ben düştüm kıyafetlerini dedi normalde kıyafetle tartmıyorduk ne kadar düştü bilmiyorum. cuma günü netleşecek artık. mesela şimdi de uyuyor oğlum gece uykusuna yattı aç olsa yine herzamanki saatinde yatıp uyumaya devam eder mi aklım almıyor ya:44:

lymonata cnm kilo falan vermemiştir merak etme hemşire az düşmüştür üstündekileri bide ogün bezinde çişi fazlada olmuş olabilir..
kilo verecek kadar aç olsa ortalığı yıkar seninki mışıl mışıl uyuyor maşallah..
benim burda okadar moralimi bozmalarına rağmen ben başlamadım mamaya..
dün ablamın k.validesi oğlun zayıf açtır bu çocuk mama ver diyo delimidir nedir ağlamayan çocuğun aç olduğunu nerden çıkardıysa..

lymonata canım sıkma canını vermemıstır ,hemde senın oglunun masallahı varr zaten kılosu yerinde,benim oglum gecen ay hıc kılo almadı bende üzüldüm ama saglıgı yerinde ,sen farkına bile varamamışsın demkki oglunun keyfı yerınde ve karnı doyuyor...

herkesin ağzında aynı laf zaten ezberlemişler aç bu çocuk aç geçen gün bir tanıdık elini getirmiş ağzının yanına bak aranıyor aç bu çocuk aç diyor napıyorsunuz ya dedim dışardayız neden sokuyorsunuz elinizi çoçuğun ağzına diyorum aa bukadar düşme üstüne canım diyor hala pişkin pişkin. artık kimseye cevap vermiyorum ne derlerse desinler birşey olmaz ona diyorum kapatıyorum konuyu. evet canım uyuyor gerçekten de benim de aklımı karıştıran o her gün aynı düzende devam ediyor sayılır paşanın keyfi yerindeyse. sakinde bir bebeğim var çok ağlamaz etmez bana da üstündekileri hesaplayamadılar gibi geldi doktor da aradı ebeyi kızdı biraz giyinik tartıp kafaya göre grammı düşülürmüş dedi umarım cuma bir 100gr almış olur kuzum

lymonata canım sıkma canını vermemıstır ,hemde senın oglunun masallahı varr zaten kılosu yerinde,benim oglum gecen ay hıc kılo almadı bende üzüldüm ama saglıgı yerinde ,sen farkına bile varamamışsın demkki oglunun keyfı yerınde ve karnı doyuyor...

canım çok sağol kilo almadı demişsin ozaman nasıldı bebeğin farketmişmiydin sen. ben en çok nasıl farkedemedim diye üzülüyorum yani kilo almaması az alması çok üzmez beni ama vermesi hele de 300gr ve benim farketmemem üzer. umarım hata vardır dediğiniz gibi kızlar

canım bende bugün foruma sorayım diyordum bu konuyu şu ağzına doğru elini uzatma işini..
malum biz hergün gezmelere çıkıyoruz ve her gören tanıdık tanımadık oğlumu severken elini ağzına doğru götürüyor bu ciddi canımı sıkıyor benim hafif geri çekiyorum bende nabıyım..
tuhaf tuhaf bakıyorlar.. benmi takıntılıyım acaba sizde rahatsız oluyormusunuz..

Seni okadar iyi anlıyorumki canım doktorda bana az kilo almış mamaya başlıyalım dediğinde aynısını oldum... Ama daha sonra en azından bu zamana kadar tek sütümle besledim diye yetindim ve sağlığıyla bir problem olmadığına şükredip daha ılımlı düşünmeye başladım mama konusunda..Birde kesinlikle kıyafetle tartırmanı tavsiye etmem doktor soyarak tartıyo sağlık ocağında kıyafetleriyle... sağlık ocağında tarttırdım 6200 çıktı 2 hafta sonra doktora gittim daha yeni okadar olmuş... yanılma çok oluyor canım sıkma canını

Son düzenleme:

ay iğrenç ya.tanıdık tanımadık herkes sokuyor elinieşim çok kızıyor bu konuda tabi bende..birde önüne gelen çocuğu mıncıklamak istiyor sinir oluyorum..bugün aşı olduk.oğlum yıktı ortalığı nasıl ağlıyor,o arada sağlık ocağında ki cins kadının biri de diyor ki; aaaa bebeğe bak ne tatlı bi sevseydik götürme
yuh dedim ya cevap bile vermedim.çocuğumun canı yanmmış içini çeke çeke ağlıyor o daha oğlumu sevme,mıncıklama peşinde..

maşallah oğlun çok tatlı.sarı prens:)
benim oğlumun da az önce biraz ateşi yükseldi aşıdan.sadece askılı badiyle durdu bi süre..şimdi 37 oldu bende tek kat giydirdim.inşallah gece çıkmaz ateşi.şimdi karşımda uyuyor

Eşimle tanıştığımda 37 kiloydum, 34 bedeb kıyafetler bile bol gelirdi, evlenirken 52 kiloydum, 57de hamile kaldım, şimdi 67yim. Sanırım eşim en büyük kalorim:)
anam 67 ye kilo mu diyosun şekerimm

limonata çok kızdım sana tatlım bu kadar ağlancak harap etcek ne var üzme kendini kesin yanlış ölçmüşlerdir,sütü az olan bi anne olarak emin ol doymasa uyumaz bebeğin huzursuz neşesiz olur ben oğlumdan biliyorum çok şükürki sağlıklılar ne hastalıklarla uğraşanlar var
ben mama verdiğim halde 400 gr almıştı 25 günde ama 8 günde 250 gr aldı şuan nedensizde olabiliyo kilo artışları ki eminim senin ölçümde bi hata vardır sıkma canını ,

bu arada emzirirken sütün diğer memeden akması bende bile oluyo hemde her gün ama gel gelelim doymuyo çocuk

bu arada sağlık ocağıda olsa dr tartısıda olsa mutlaka kendim bakıyorum tartıya evdede yakın çıkıyosa tamamdır tavsiye ederim

arkadaşlar benim kızım sadeceanne sütü almasına rağmen kabız oluyor kendisi mutlu bi sıkıntısı yok ama ben üzülüyorum fitil vermeden kendiliğinden yapmıyor bi akıl verin kızlar

burada okumustum yine, bir arkadasa ebe "bosver aksin zaten besin degeri olmayan sulu kisim o akan" demis, malum yagli besinli kisim sonra geliyor. ben yine de emdigi gogsumu alttan biraz kaldiriyorum o sirada da kolumun diger gogsume degen kismiyla da kapatiyorum gogus ucumu.. sulu kismi bile ziyan olmasin

"ac bu cocuk ac"
"uykusu geldi uykusu"
"biz de cocuk buyuttuk kizim!"

odalar ustume geliyo bu laflari duyunca!! web kameradan bile soylense gicik oluyorum ki millet elini melini agzina degdirse ne hale gelirim... ya sen kameradan bilmem kac cozunurluklu ekrandan nasil anliyorsun cocugun ne istedigini. yarim saat once iki gogsumden birden emzirmisim, emzigini ittirmek icin elini agzina goturuyor, dedginiz gibi hemen ac muamelesi.. cocuk yerdeki biseye bakmak icin gozunu asagi indiriyor hemen "uykusu gelmis bunun", yahu daha yeni 3 saatlik uykudan kalkti diyorum "yok yok gelmis, biz de cocuk buyuttuk kizim biliriz!".. bu laflarim sana ananeeee, burada haykirayim bari

arkadaşlar benim kızım sadeceanne sütü almasına rağmen kabız oluyor kendisi mutlu bi sıkıntısı yok ama ben üzülüyorum fitil vermeden kendiliğinden yapmıyor bi akıl verin kızlar
benim oglum da sadece annesutu aliyor, son 4 gundur 2 gunde bir yapmaya basladi, bugune kadar nerdeyse her bezde olurdu kakasi. seninki kac gun suruyor yapmadan??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…