2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

sorma canım yaa,baya geç kaldık bu lazer için.şimdi tanıdığım tüm bekar kızlara 1.tavsiyem lazer valla.
bende yeri falan ayarlamıştım ama başlamaya cesaret edemedim işte.bebiş için.

kayyumcum iyi ki çok önceden başlamamışsın, gebelikte hormonlar yenilenip eski haline gelebiliyor, tüm çabaların boşa gidebilirdi, ben ikinciyi de yapıp, öyle başlıyacağım lazere, en garantisi o

tabii cnmmm uzman bana söylemişti hormonlardan çok çıkabilir cnmm bizi suçlama diyeee. Ama cnm cımmm ben bebişimi emzirme dönemim biter bitmez yine başlayacağımm. Zaten garanti verselerde inan yalanmışşş dr söyledi kadın hormonuna göre değişken ama 5 yıl garanti sonra hala gençsen yani hormonların iyi çalışıyorsa yavaş yavaş çıkıyomuşş o nedenle cnmm cım ben emzirme döneminden sonra hemen başlayacağımm zaten 2 seans git güzelimm bırakmak istemeyeceksin okadar temizlik ve rahatlık ki ama iyi araştır. Ben ilk gittiğim yer ne vaatler verdii hem cnm acıdı hemde çok çok az dökülme oldu verim alamadım en son gittiğim yerde hiç his yok ama inanılmaz verim aldımm.birde herkes tutturduğu fiyata kon uşmana göre fiyat veriyo ne saçma dedim haksızlık dilin varsa dişliysen hoopppp indirim biraz saygılı sessizsen hemen uçuyorlar ne tuttururlarsa dikkat et.

ağda yapsam varya benim pıtışımda çıbansız bir nokta kalmaz. ağda bende acayip kıl dönmesi yapıyo.ben yıllardır makasla kesiyordum hep,ya da jilet yapıyordum. ctesi jiletledim, pazar çıban çıktı, mikrop kaptım galiba.

tamam kuzucum boyatmayım, benim doktorum 4.aydan sonra boyatabilirsin demişti ama acaba ile yaşamaktansa boyatmamak daha iyi .

kayyumcum iyi ki çok önceden başlamamışsın, gebelikte hormonlar yenilenip eski haline gelebiliyor, tüm çabaların boşa gidebilirdi, ben ikinciyi de yapıp, öyle başlıyacağım lazere, en garantisi o

ben lazere başladım, iki seans gittim. üçüncüye gidemeden bebeğe karar verdik, mola verdim ama anlaşılan baya uzun bi mola olacak benimkisi. şu an 3-5 yerde 5kuruş büyüklüğünde kellikler var, oralarda çıkmıyor.

sorma canım yaa,baya geç kaldık bu lazer için.şimdi tanıdığım tüm bekar kızlara 1.tavsiyem lazer valla.
Bende yeri falan ayarlamıştım ama başlamaya cesaret edemedim işte.bebiş için.

amaaan boşver cnmmm . özür dilerimm ama ben orman gibi gezmey razıyımm bebişim sağlıklı olsu ndaaaa.ben bayağı önce başlamıştımm cnmm bende bayağı az. Ama emzirmeden sonra ona para ayır derim cnm cım harika bişeyy.

teşekkür edrimm . Cnmmm bnnmmm alkışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş annişime .inan cnmm bende beyaz var en önde. Ama annelik işte 1 2 değişik toka aldım oraya süs veriyorummm boyatmayacağımm. Orayı jöleliyorumm felan işteee. Anla beni..

farkındayım canım,

müthiş bişey bu lazer..eşimde destek zaten git diyor.zaten ne istesem yap der ,al der itiraz etmez hiç sağolsun.
bide benim dizden aşağılarda baya ,azbuçukta genital bölgemde batıklar var. çok araştırdım tek ve kesin çözüm lazer.onun için kesin yaptırmak istiyorum.bebiş doğsun emsin büyüsün,hemen gideceğim..

kesinlikle katılıyorummm. Cnmmm.doğru yeride bulursan ohh ne güzell 2. Yerimde hiçbirşey hissetmedim ve de uygunduu fiyat anlamında da

canım sen hangi şehirdesin ?nereye gittin ?
Ben istanbuldayım..

maalesef cnmmm % 90 istanbuldan herkes ama ben değillllllll.şimdi orda olacaktım bebişime neler alırdım diyorummmmmm...

Dün çilek mobilyaya gittim birtane kız çocuğu için bir takım vardııı . Tam kokoş lukk ama nasıl anlatamam gel bei al diyooooo. Pembiş pembişşş.

günaydın kızlarrr nasılsınız tatilden dönenler hoşgeldinizzz

selam edacımmmm. Nasılsınnn gözün aydınnn oğlişin olacakmışş duydummm.

Denize girdimmm. Bebiş için çok iyiymişşş bende girdimmm biraz rahatladımmm.resmen denize girince çizgi filimdekiler gibi pufffffffff oldummm. Rahatladımmm.

ohhh iyi yapmışsın canım ben bi yüzme bilsem gidecemde deniz korksu var bende gidersem uzaktan seyret dur benım yüzümden kocamda gidemıyor doğumdan sonra yüzme kursna yazdıracakmış benı oğluşumla beraber giderim artık

buarada teşekkürler tatlım sen ne zaman öğrenecen cinsiyeti

cnmmmmmmmmmmmm nede güzel oğlişimle giderim diyosunnnnnnnnnnn. Inşallah sağlıkla benim bebişiminde cinsiyeti belli olur inşallah.

gel canım birlikte yapalım alışverişimizi..
gerçi ben daha beklemedeyim ama az kaldı..

cnmmmmmmmmmmmm nede güzel oğlişimle giderim diyosunnnnnnnnnnn. Inşallah sağlıkla benim bebişiminde cinsiyeti belli olur inşallah.

gel canım birlikte yapalım alışverişimizi..
gerçi ben daha beklemedeyim ama az kaldı..

siz ne zaman gidiyosunuz doktora? hayırlısıyla en kısa sürede öğrenirsiniz inşallah..

günaydıııııın
hehe öncelikle yasaklı kelimeyi kullanmadın ve bizden hedaye kazandınn
ya açık hava, temiz hava çok iyi geliyo bana da, çok daha zinde hissediyorum.. ne güsel geçmiş tatil desene :)
geçmiş olsun yavrumm ya, amman dikkat et rüzgar falan eserse
bir oğluş dahaaa, hayırlı olsun kuzu maşallah
kayyumum siz bebiş için kolları mı sıvadınız
d.niz demeyin lemmmm

buarada teşekkürler tatlım sen ne zaman öğrenecen cinsiyeti

haftaya inşallah dr randevum var cnm cımm oda gösterirsee inşallah. Eda cım inan önemli değil ama ben yakında çalışmaya başlayacağımm okula başlamadan bebek odasını biraz işini bitirmek istiyorum sonra mağaza nasıl gezerim. Mesaimiz akşam bitiyo bizim ondan sonra hergün 1 mağaza mı gezeyim dimi . Birde ustalarla kim ilgilenecek sağolsun annecim çok ilgili geliyoo.hep o koşturuyoo ama ustalar diyo ki şurayı nasıl yapalım ben olmayınca????bebiş odasını büyüttümm şimdi güzel oldu. Içşnde işler var işte .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…