2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkür ederim canım :)

slm cici annislerr nasilsinizz nasill gidiyorr bizi soracak olursaniz yine gecen ki gbii hafif sancimm war baska da bir sorunumuzz yokk bebegimle ew islerini yaptikk sadce toz almadikk usengeclik warr birazz bndee oturmak daha cazip geldii

cnmGEÇMİŞ OLSUNNNN. GÜZELİMM BENDE SENİN GİBİ DR KONTROLUNDA ÇOK AYAKTA KALDIM.GERİLDİM KAN İÇİN SIRA BEKLEDİM EVE GELİNCEDE BİRAZ KEYFİMİ KAÇIRACAK MİNİK OLAY OLUNCA DAHA DA GERİLDİMMM. AĞLADIMMM ZORLANDIM VE LEKELENDİM ANINDA NASIL KORKTUM ANLATAMAM CNMM. HERŞEY BOŞŞ YAAA BEBİŞİM ANNESİ GİBİ DEMEK ÇOK DUYGUSAL ARKADAŞLAR BEN SİNİRLENİNCE KARNIM HEMEN TAŞ GİBİ OLUYORRR.O NEDENLE BÜYÜK KONUŞMAYAYIM HERŞEYİ SALLLAAAAAAAAAAAAAAAAA GİTSİN YAPACAĞIMM.

ayy ne güzel maşallah bebişlere topikte aylint dışında bir üçüz annesi daha vardı, üç kişi oldunuz

hemen uyusak uyansak sabah olsa bende 8,5da gidicem doktora.
soracaklarımı yazıyorum bir yandan, bir yandan da dua ediyorum cinsiyetini öğreneyim, gösteriversin artık neyi varsa diye..
vakit geçmiyor heyecandan

ben de gün sayıyorum yaaa ctesiye az kaldı

selam arkadaşlar doktordan geldim...tarama testi için kan verdim..bebeğimi gördüm ve cinsiyetini öğrendim..kızım olucakmış benim kızım bebeğimmmm...çok mutluyum

ayy ne güzel erkenden öğrenmişsin maşallah prensesine

Gözün aydın cnm, ne güzel erkenden öğrenmişsin

Ben de 17:30 da gidiyorum doktora, ama benimki söylemiyor :26: süpriz olacak bana galiba

senin doktor da benimki gibi garantici

Hehehehe evet ya, mart-nisan çok bereketli geçmiş, gelir bahar ayları gevşer gönül yayları

ben ilk öğrendiğim andan itibaren ağdamı hala yaptırıyorum. yarın yine gidicem hatta sanmıyorum bi sorun yaratacağını. kendimizi ne kadar kasabiliriz ki sonuçta

ayy benim de iki tane var o badilerden ama elimde patladılar. göbek yok ki hala ne zaman giyebilcez yaa yaz bitmeden giymem lazım

hadi inş. bu sefer güzel haberlerle gelirsin yaramaz bebiş gösterir ensesini

MERHABA KIZLARR DOKTORA GİTTİK VE MİNİK MELEĞİMİZ BİR PRENSMİŞ BABASI DOKTORDAN ÖNCE GÖRDÜ GERÇİ BEN BAKTIM BAKTIM AMA GÖREMEDİM %80 ERKEK DEDİ DOKTORUM ÇOK BAKTI NET SÖYLEMEK İÇİN BEBİŞİM İYİYMİŞ OTURUYODU KERETA OHHELLERİNİ KOLLARINI OYNATIYODU ÇOKTA BÜYÜMÜŞTÜ BEBEŞİM HİÇ Bİ SORUN YOK CANLARIM ŞİMDİLİK DOKTORUM KAN HAPI YAZDI FERRUM FORT VE AKINTIMI SÖYLEDİM ARTARSA VE KAŞINTI YANMA OLURSA TEHLİKELİ MUHAKKAK SÖYLE BANA DEDİ.AYYY ÇOK MUTLUYUM HİSLERİMDE YANILMAMIŞIM BABASININ KEYFİ GELDİ TABİ OĞLUM OĞLUM SUSUMUYO NEYSE CANLARIM HATIRLADIKÇA YAZARIM UNUTTUM DOKTORLA NE KONUŞTUĞUMUZU

kızlar selamm nasılsınız? geçmişe bakmam imkansız yaklaşık 100 sayfa bıdı bıdı yapmışınız
bu sayfadan gördüğüm kadarıyla lekelenme yaşayan fıstıklar var, kızlar çok geçmiş olsun, yormayın nolur kendinizi...
ben de iki gün üst üste eve birini çağırdım, gecikmeli bir bahar temizliği yaptırdım, çok kirlenmişti ev, rahatladım ama ben de yoruldum haliyle, ütü çamaşır falan da uğraştım, iki gündür belim çok ağrıdı, bugün de kasık ve kalça ağrım oldu sağda... hiç yorulmaya gelmiyo, bi de yerlere yalınayak bastım...

mavi mercan bu sayfada gördümm, üçüz bekliyomuşunn, hoşgeldin topiimizee, ben de üçüz bekliyorum.... bir de s_gun var burda, bi de bi topiimiz daha var üçüz hamileler, oraya da beklerizz:
http://www.kadinlarkulubu.com/ikiz-...1-2012-uc-anne-adaylari-bizde-toplanalim.html

AYLİNN biz bir defa dikkat ediyosak sen 3 katı dikkat etmen lazım..boşver temizliği cnm kokmaz ya..olan olmuş artık dahada yorma iyice dinlen...

oy oy oy maşallah, prenslere yenisi eklendi :))

cnm benim gozun aydinn cook sewindimm hayirlisiyla kucagina alirsin insallahh darisi basima bnde ogreneyimm safak 3hafta 3 gun say say bitmiyorr

oy oy oy maşallah, prenslere yenisi eklendi :))

cnm benim gozun aydinn cook sewindimm hayirlisiyla kucagina alirsin insallahh darisi basima bnde ogreneyimm safak 3hafta 3 gun say say bitmiyorr

sağolun kızlar darısı sizlerin başına öğrenmek çok güzel bi duygu artık yavaş yavaş hazırlıklara başlayabilirim

AYLİNN biz bir defa dikkat ediyosak sen 3 katı dikkat etmen lazım..boşver temizliği cnm kokmaz ya..olan olmuş artık dahada yorma iyice dinlen...
canım haklısın.. ya ama rahat edemiyodum... şimdi dinleniyorum, daha iyiyim...
sağolun kızlar darısı sizlerin başına öğrenmek çok güzel bi duygu artık yavaş yavaş hazırlıklara başlayabilirim
hehe şimdi dizersin mavişleri falan :)

ayyy kizlarr cildirmakk uzereyimm yaa sabahtan berii bilgisayarimm facebook a girmiyorr kafayi yedimm yaa internete giriyorr ama sadece face yi acmiyorr nasill istirr buu yatak odasinda denedim girmiyoo mutfakta denedimm girmiyorr oturma odasindayimm yine girmiyoo offffffffffffffffff kiracam walla heyheylerimm geldii

gözün aydın canım... eşinin ilgisine ve bu kadar sevinmesine ayrıca sevindim

İçimi erittin ayyıldızım yaa ben ölüyorum firik die yakın değil ki getirteyim
ben tarhanayı ıslatıp bekletiyorum o şekilde nefsimi bastırıyorum cano .seneye gidicem bir çig başına oturup hepsini ben yicem

slm cici annislerr nasilsinizz nasill gidiyorr bizi soracak olursaniz yine gecen ki gbii hafif sancimm war baska da bir sorunumuzz yokk bebegimle ew islerini yaptikk sadce toz almadikk usengeclik warr birazz bndee oturmak daha cazip geldii
ay canım benim de bugün sağa kasıkmı oluyo ara ara girdi girdi durdu hatta arada giriyor ,sanırım ayaklarıma çorap giymedim aylin gibi bende üşüttüm sanarsam .geçmiş olsun sende dikkat et canım

tütü maşallah allah bozmasın bu güzel tabloyu .hayırlı olsun oğluşşş oy oy .yerim ben onu ya çok tatlı oluyolar oh ne güel oturmuş keyifte çatarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…