2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

haydi canım hayırlı haberlerle gel inşallah.... eeee artık göstersin senin yaramaz şu ensesini...

çok geçmiş olsun sedacım eğer normal bulantıların geçmişse şuan sana kesin yediğin bişey dokunmuştur bide üzerine sıcakta var tez zamanda iyileşirsin inşallah...

malesef hamilelikte böyle kabuslar görülmesi çok normal bende ne zamanda beri +18 lik rüyalar görüyorum valla yaa korku filimlerinde oscar alıcak rüyalar ama maffoluyorum hele bu geceki ömrümün yarısını götüren bir rüyaydı Allah korusun takmak istemiyorum ama insan etkisinden kurtulamıyor

günaydın kızlar geçmiş okadar ilerlemiş ki okuyamadım nasılsınız bakalım?

merhaba seyyah listeyi incelerken aynı şehirde oturduğumuzu farkettimde ayrıca slm vereyim dedim

Allah ağzınızın tadını birdaha hiç bozmasın inşallah lelossçum malesef bazen olmasını istemediğimiz şeyler yaşayabiliyoruz çok şükür atlatmışsınız şimdi hem ilk çocuğunuzun abiliğinin yada ablalığının(cinsiyetini bilmeyince:)) tadına varırsınız hemde minik bebişinizin

bebeğim ve beni büyük marketlerde görüyorum hep ben sanırım bayilerde pek olmuyor artık eskisi gibi...

Allah korumuş çok şükür inşallah tekrarını yaşamazsın canım çok çok geçmiş olsun...

Son düzenleme:

içine doğdu demek ne temiz kalpliymiş....:)

maşallah diyorum başka da bişey diyemıyorum. bravo valla. benım misafırım pek olmaz zaten. ben de ne zamandır hiç kımselere gitmıyorum. eve girince yaptığım ilk şey camları sonuna kadar açmak. kendımı iyi hissedıyorsam yemek yapıyorum yoksa eşim hallediyo. süpürge toz alma işini de kaç zamandır pazardan pazara yapıyorum. evın iyi bı yaz temızlığıne ihtıyacı var ama yapacak adam yok
vay bee ne kayınvalideler var
nefret edıyorum şu ütüden. hee sıcakta hiç çekılmıyor. maşallah ya ne güzel kıskandı valla
güle güle :79::80:
merhaba seyyah listeyi incelerken aynı şehirde oturduğumuzu farkettimde ayrıca slm vereyim dedim

][/B]
aaa yuppiii buldum sonunda bı eskişehirliiiii

dublex evler ısınması en zor ev canım ya .madem kmşuların ısınıyor sizde o şekilde bir hal çaresine bakıverin .dediğin gibi yazın sıcağı kışın soğuğu kötü olur.bende bu evde üşüyorum o yüzden taşınacağım ekim gibi .şimdi taşınacaktım maşallah ev çok serin hala yorganla yatabiliyor o yüzden tadını çıkartıyoruz.
slm canlar...
Ben kahramanmaraşa geldim .kaynımındüğünü var bu nedenle pek gelemiycem pazardan sonra ara ara uğramaya çalışırım.bu arada lekelerimiz kesildi çok şükür kendinize iyi bakın
maşallah maşallah canım benim .benim yerime de firik ye medinenin yerine yiyorum de ben hissederim ohh içine de ceviz ,badem sar,kervan pastanesinden dondurma ye şöyle güzelceee vışşş canım istedi

hamileliğin en güzel tarafı kışın hiç üşümemeleri canım .kışın avantaj olucak inşallah .

beni listeye eklememissiniz

ne güzel yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgeldiniz diyorum enes pek oturtmuyor illaki bende yazıcam diyor ,ifadeleri izlemek istiyor sürekli haliyle ben pc pek sempati duymasın diye kalkmak durumunda kalıyorum kızlar .
az uyukladım maşallah bebişde aşırı bir kımıldamayla kalktım resmen içimi mındır mındır salladı durdu ,kalktım da ayran içtim geçti.acaba şekerli kurabiye yedim kız coştumu dedim
ben kaçar kızlar gidip bir pilav yapayım akşama barbunya ,pirinç pilavı ve cacık var.çorba yapasım hiç yok akşamda enesi oyun alanına götüreceğiz ,c%a bir gezim bakalım neler varmış .hepiniz allaha emanetsiniz .gece uğrarım inşallah .

canım lısteyı nurrose yapıyor. görmemiştir bilgilerini daha. görünce ekler.

benim de çorba içesim var. ama ben hala bu çorbaların kıvamını tutturamıyorum yaw ben ne yapsam acep akşam? oyyy oyyy

bizim evde dublex canım valla çok misafirim oluyo hafta sonları kalmaya gelenlerde oluyor, bu hafta sonuda kızkardeşim ve nişanlısı kalmaya gelecek mesela, evde fırsat buldukça bi alt katı bi üst katı bişiler yapmaya uğraşıyorum sadece ütülerime yetişemiyorum, daha tv karşısına geçipde 3 saat tv izlediğim olmadı keyifle. günlerim çok dolu dolu geçiyor, mutfak çok oyalayıcı ve eşim sadece verandadaki ve bahçedeki çiçekleri sulamakla uğraşıyor, bişi diyemiyorum oda yorgun geliyor. Kışın ise odamıza ekstra ısıtıcı koymayı düşünüyoruz :44: evimiz gerçekten serin oluyor, tepede ve ormanlık bir alandayız, bu bunaltıcı sıcaklarda bile ev serin bu yüzden

maşallah maşallah canım benim .benim yerime de firik ye medinenin yerine yiyorum de ben hissederim ohh içine de ceviz ,badem sar,kervan pastanesinden dondurma ye şöyle güzelceee vışşş canım istedi

.

İçimi erittin ayyıldızım yaa ben ölüyorum firik die yakın değil ki getirteyim

selam arkadaşlar doktordan geldim...tarama testi için kan verdim..bebeğimi gördüm ve cinsiyetini öğrendim..kızım olucakmış benim kızım bebeğimmmm...çok mutluyum

hayırlı olsun ne güzel cinsiyetiide öğrenmişsin sağlıcakla gelsin inşallah güzel kızın

hoşgeldiniz süpriz bebeğinizde hoşgelmiş:)sağlıcakla alın inşallah kucağınıza..

yeni gelenler hoşgelmiş...bu gidişle ocakta rekor doğum olucak sanırım :))

hoşgeldik:))hakikateen ocak topiği rekor kırıyomuş ben öğrendiğim günden beri ocak anneleri arıyorum ne kadar az ocak annesi var sohbete kalabalık yok diye düşünüyodum ama meğer burasıda varmış 1 saatten beri geçmişi okuyorum meğer kalabalık bir ocak topiğide varmış çok sevindim ama burasınıda bulduğuma

hoşgeldinizz sağlıcakla alın inşallah bebeğinizi kucağınıza..

inşallah güzel haberlerle gelirsin meserret çim bende pazartesi günü gördüm ama yine görmek istiyorum ilk çocuğumuzda eşime demiştrim bu ultroson makinasından bitanede biz evemi alsak diyeşimdi yine istiyorum yaaa hergün bi napıyo diye bakar çıkarım

canım bilgilerini sayfayı açan arkadaşa özel mesaj olarak göndermen gerekiyor..

kızlar hepinizi öpüyorum....
çıkıyorum ben..
aynı ne yemek yapsam acep sorusu benim aklımda da var ...
ama arkadaş az önce bi kafeterya broşürü getirdi yaaa..tostlar.hamburgerler köfteler ....
akşama eve giderken hamburger yiyesim var valla..yıllardır yemedim..
bakalım koca ne diyecek..:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…