- Konu Sahibi anneZEYNEP
zeynepcim bisküviler harika gözüküyorlar ellerine sağlık canımmı çekti ne gittim eti petibör bisküvi aldım yiyorum:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben sana da yapip yollarim ki. Firsat bulabiliyorken hem de sevine sevine yaparim!!zeynepcim bisküviler harika gözüküyorlar ellerine sağlık canımmı çekti ne gittim eti petibör bisküvi aldım yiyorum:))
Melegim ben de tavuk ve ete gecmek istiyorum sen aventin buharli blendirinda mi yaptin? Aksam ikeadan buharda pisirme aparati olan tencereden alacagim arkadasim kullaniyor tahta kasikla ezip veriyor butun vitaminler hoop mideye :) yakisikli mahirime sifa olsun ya Safi ya Safi ya Safi!!! Resimleri bekliyoruz ozendik siseriz sonra :)Bugun bizde tavuk ve borokili ve patates puresi yaptik
Tavugun gogsunu ufak dilimledim ve buharla pisirdim, sonra blender den gecirdik cok ufak hala getirene kadar
Diger taraftan organik borokili ve patatesleri ufak dilimleyip buharla pisirdim sonra tekrar blender ile pure haline getirdim
Bunlarin hepsini guzelce karistirip bizim oglanin yiyecegi sekilde 4 ogunluk bebek kablarina koyup buzlaga kaldirdim ,
sizlere olmazsa yarin resimleyip gosteriyim
Ben sana da yapip yollarim ki. Firsat bulabiliyorken hem de sevine sevine yaparim!!
Melegim ben de tavuk ve ete gecmek istiyorum sen aventin buharli blendirinda mi yaptin? Aksam ikeadan buharda pisirme aparati olan tencereden alacagim arkadasim kullaniyor tahta kasikla ezip veriyor butun vitaminler hoop mideye :) yakisikli mahirime sifa olsun ya Safi ya Safi ya Safi!!! Resimleri bekliyoruz ozendik siseriz sonra :)
Goruntusu cok guzell ben irmige bayilirim icinde E vitamini de var ohh miskarnıbahar çorbasını beğenmeyen kızım için pratik bir tarif bakarken buldum.
en güzeli kızım bayıldı :))
muzlu irmikli muhallebi
100 ml su
2 tatlı kaşığı irmik
yarım muz
Eki Görüntüle 546873
önce su ve irmiği pişirdim, yaklaşık 5 dk kaynattım, dinlendirdim..
yarım muzu ezip irmikle karıştırdım..
başka bir meyveyle, pekmez ve bebe bisküvisi ile de çeşitlendirilebilir![]()
Tatlim daha 6.ayiniz dolmamis Omer 1ay buyuk sayilir o nedenle kendine kizma ufak ufak basla artik onun tepkilerine gore duzenlersin zamanlazeynepcim ve fikri veren azraece ikinizi de tebrik ediyorum çok iyi olmuş ama acayip kıskanmakla birlikte kendime kızmama sebeb oluyorsunuzçünkü doğumdan bu yana mutfağa girip birşeyler yapmak bana zor geliyor. böyle siz çeşit çeşit yapıp yavrularınıza yedirdikçe oturduğum yerden kuduruyorum ama yine da kalkıp yapasım gelmiyor:26:
şuana kadar sadece meyve püresi ve yoğurt verdim.sebze hiç denemedim. bana dua edin de kıçımı kaldırıp oğluşuma sizin gibi datlu mamalar yapayım![]()
karnıbahar çorbasını beğenmeyen kızım için pratik bir tarif bakarken buldum.
en güzeli kızım bayıldı :))
muzlu irmikli muhallebi
100 ml su
2 tatlı kaşığı irmik
yarım muz
Eki Görüntüle 546873
önce su ve irmiği pişirdim, yaklaşık 5 dk kaynattım, dinlendirdim..
yarım muzu ezip irmikle karıştırdım..
başka bir meyveyle, pekmez ve bebe bisküvisi ile de çeşitlendirilebilir![]()
Kizlar bir tarife rastladim sizlede paylasiyim dedim benim hosuma gitti ve denicemde bakalim nasil olucak
organık bebek bıskuvısı:
1.5 cy bardagı organık tam bugday unu
1.5 cay bardagı organık pırınc unu
1 cay bardagı organık ırmık
5 adet organık kayısı
4 yemek kasıgı tuzsuz tereyagı(organık yada pınar)
organık urunler yerıne normal urunlerde kullanılabılır..ıstege baglı
yapılısı:)
once 5 adet kayısı 1 su bardagı suda haslanır ardından kayısılar rondoodan gecırılıp cay bardagına alını cay bardagı tam dolana kadar kayısı suyu eklenır..ardından tum malzemeler bır kapta karısıtırılır..kulak memesı yumusaklıgında ele yapısmayacak sekılde hazırlanır..(eger cıvıksa tam bugday unu eger katıysa kayısı suy eklenerek ıstenılen kıvam elde edılır)
kucuk yuvarlak toplar alınır hamurdan ve ıstenılen sekıl verılır..
150 derece onceden ısıtılmıs fırında 30-35 dak pısırılır..bu tarıf dıs kasıma bıskuvısı olarakta kullanılıyor.. kızıma dıs kasıma bıskuvısı olarakta kullanıyorum o yuzden gevrek (sert)yapıyorum..yumusak olunması ıstenıyorsa hemen pıser pısmez fırından cıkarılmalı..ve cam kavanoza alınıp kapagı kapatılmalı..
kahvaltıda yada meyve puresıyle kullanılmak ıstenıyorsa rondodan bıskuvıler gecırılırr ohhhh missss:)) afıyet olsun bebıslere:)))
Tatlim sicaga soguk yogurt ekleyince oyle oluyorZeynepcim umarim ömer pasa iyidir yaptiklarini guzel guzel mideye indiriyorduryaa bende babymix le yogurt mayaladim guzel oldu tadida kivamida guzel b yogurtla yogurt corbasi yapayim dedim ama bacim sanki peynir suyunu boca etmisim gibi oldu yawww nasil yapacagiz sekerim elinde tarif varsa valla okiş e denemek istiyorum iki gun once milupa nin sebzeli princli kavanoz mamasindan yedirdim 2 yk yogurt 1 dilim muz da yedi sevdi tadini ispanak yapacam bu haftada bakalim peki cok oldugunda buzlukta dondurmanin bir zarari olurmu canim benim sadece besin degerini oldurur diye biliyorum ama yinede sormakta fayda var
Ilk isim bu tarifi denemek olacak sagol melegimmm!!!Kizlar bir tarife rastladim sizlede paylasiyim dedim benim hosuma gitti ve denicemde bakalim nasil olucak
organık bebek bıskuvısı:
1.5 cy bardagı organık tam bugday unu
1.5 cay bardagı organık pırınc unu
1 cay bardagı organık ırmık
5 adet organık kayısı
4 yemek kasıgı tuzsuz tereyagı(organık yada pınar)
organık urunler yerıne normal urunlerde kullanılabılır..ıstege baglı
yapılısı:)
once 5 adet kayısı 1 su bardagı suda haslanır ardından kayısılar rondoodan gecırılıp cay bardagına alını cay bardagı tam dolana kadar kayısı suyu eklenır..ardından tum malzemeler bır kapta karısıtırılır..kulak memesı yumusaklıgında ele yapısmayacak sekılde hazırlanır..(eger cıvıksa tam bugday unu eger katıysa kayısı suy eklenerek ıstenılen kıvam elde edılır)
kucuk yuvarlak toplar alınır hamurdan ve ıstenılen sekıl verılır..
150 derece onceden ısıtılmıs fırında 30-35 dak pısırılır..bu tarıf dıs kasıma bıskuvısı olarakta kullanılıyor.. kızıma dıs kasıma bıskuvısı olarakta kullanıyorum o yuzden gevrek (sert)yapıyorum..yumusak olunması ıstenıyorsa hemen pıser pısmez fırından cıkarılmalı..ve cam kavanoza alınıp kapagı kapatılmalı..
kahvaltıda yada meyve puresıyle kullanılmak ıstenıyorsa rondodan bıskuvıler gecırılırr ohhhh missss:)) afıyet olsun bebıslere:)))
Kahvalti yapiyoruz biz her sabahgece yatırmadan tahıllı muhallabilerden yediriyorm gece tok tutsun diye. kahvaltı ya geçtiniz mi ben daha geçmedim nasıl olacak bilmiyyrm![]()
Tatlim Hippin devamm sutleri gecen sene toplatilmis googleda hipp organix diye aratirsan ya da hipp devam sutu kursun fln yazarsan bulursunwalla helal olsun tatlı cadı...ben hamileliğimden bu yana 2-3 kez kek yaptım başka da bişi yapmadım:))) dolayısıyle böyle uğraşıp güzel güzel piskevütler yapacak bir durumum yok...bebişin afiyetle yesin yarasın kuzuya inşallah...
ben tembel bir anne olarak hipp'in organik piskevütlerinden ve cicibebe bebek ekmeği aldım.bunlar hakkında fikri olan var mı?