- Konu Sahibi anneZEYNEP
-
Canim ben ananelerimizin zamanindan gelen icinde sadece pirinc unu olan GUNES markayi kullaniyorumkızlar öncelikle hayırlı uğurlu olsun topiğimiz ve ek gıdalar şifa olsun kuzularımıza, bir sorum varrr şöyleki; ben henüz zeynoma muhallebi vermedim aslında versemmi diyede düşünüyorum çünkü geceleri açlıktan uyanmıyor buradan demekki doyuyor diye düşünüyorum ama yinede muhallebi yedirecek olsam mesela gün içinde pirinç unu için hangi markayı kullanacağımı bilemedim dün markette gogly ye baktım ama içinde şeker ve laktoz vardı vazgeçtim almaktan siz ne kullanıyorsunuz pirinç unu olarak?????
ya evet pirinç unu ben bir kez yaptım dr oetker almıştım bi daha da vermedim.. pirinç unu konusunu araştıran var mı? bir de aptamil sütlü pirinçli verdim 3 kez. karşılaştırma yapmak gerekirse hangisini yapmalıyım? off drla konuşacak çok şey varrr
Canim ben ananelerimizin zamanindan gelen icinde sadece pirinc unu olan GUNES markayi kullaniyorum
Nisasta icin de ya Gunes ya da yurdumun en sevdigim un markasi olan SINANGIL :)
Muhallebi dedigin gibi tok tutuyor ve daha uzun uyumasini sagliyor
Ama arkadasimin bebeginin kilo alimi dusuk mesela
Gece uyansin da emsin diye muhallebi vermiyor
Ben her aksam 8gibi 100cc su ile hazirlayip pekmez ile tatlandirip veriyorum
Plannera yazmistim tatlim
Ninasta ve irmikle de yapabilirsin vucudun karbonhidrata da ihtiyaci var
Pirincliyi disaridayken mi veriyorsun?
Evdeyken pirinci sebzeyle haslayabilirsin ya da haslayip sonradan meyve ilave edebilirsin o hazir mamadan farki kalmaz
Dunya kadar dr ve beslenme uzmaniyla yazistim ama Omerdenfirsat bulup ekleyemiyorum
Eki Görüntüle 546453
1tatli kasigi pirinc 1cay bardagi suda haslanir
Haslandiktan sonra uzerine kabak dilimler halinde eklenir
2 3dk sonra 1buyuk ispanak yapragi eklenir
Hepsi yumusayinca (5dk civari) pureleme aparatiyla ya da blendirla ezilir
ben pirincsiz yaptim ve buruk bir tadi olmasina ragmen Omer cok sevdi
havuc eklenip tadi yumusatilabilir.
Bol bol demir olsun kan olsun sifa olsuuunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?