2012 KPSS'ye Hazırlanmaya Başlayanlar

ok
merci ben o durumda almanca çğretmenliği için 2011 i tercih etcem mecbur

kızlar daha 2010 belli olmadı daha durun bir belli olsun karamsar olmayın emeklerinizin karşılığını alıcaksınız inş.

işletme mezunları bıraz kapsamlı bir sınava giriyor kpss a ve kpss ve ikiside var sanırım
bence sen bi memurlar.net kısmından bk ibff mezunlerı bölümüne ...

bery çok güzel bir topic olmuşolumunekankayizsmile
2012 ye çok var dememek lazım. özellikle matemetik ve geometri temeli olmayanlar çalışmaya başlamalı.
2008 de sınavdan çıktığım günü hatırlyorum. çok hazırlanamamıştım. abim şimdi ne yapacaksın diye sormuştu. 2010 a hazırlanacağım demiştim. nasıl güldü anlatamamsempatiksalakcinnidaha 2 yıl var diye dalga geçti. keşke o zamanlardan hazırlanmaya başlasaydımkaydirigubbakcemile2

özellikle 2010 a girenler bilgilerini unutmasın, ara ara tekrar edelim.

benim moral 0 şimdi inanın 79 küsürde kalmmirmirmirmirak çok canımı sıktı kendime güvenimi kaybettim ağladım kaç saat ilk atamada çok zor 2.ve 3. Atamalar var..eşimde moralimi bozdu kapasiten buymuş ev çocuk yaş faktörü dedi.hırslanamıyorum bile şuan b planım yok.özel sektör hiç düşünmüyorum ne yapıcam ben şimdi?

slm kızlar.bende kpss mağdurlarındanım.sınıf öğretmeniyim ve 5 senedir atanamıyorum.bu sene yine olmadı bıktım artık........

bugün kitaplarımı topladım eşim salonda doçentliğe hazırlanacak ben tatile gidicem kızımla 10 gün.içimden bir ses tekrar hazırlanmaya gücüm olduğunu söylüyor bu sene kpds için çalışıcam.ve eylülde başlıcam kpss ye çalışmya hem bilgilerim taze olur 2011 de denemiş olurum kendimi diyorum.
Matematik ve vatandaşlık ağırlıklı çalışıcam:Saruboceq: tarih ve coğrafya tekrar olucak bana....
Hırslanmaya başlıyorumguclubacismile

Kızlar bende konuya dahil oluyorum müsadenizle :) 2011 de gircem ben de kpss ye, bölümüm ingilizce tarihe ve matematiğe yavaştan başladım çalışmaya. Okul açılınca çok zor olacak benim için, hem dersler hem staj hem çalışma :/

berry 2011 a grup için çalışmak mantıklı gibi bilgiler taze olur dediğin gibi..
bende uyku tutmadı kpss planları yaptım bi ton..şöyle olursa şöyle olur vs vs....
bend bölümünden girilebilecek a grupları araştıracağım.
6 tane falandı yazmıştım bir yere ama bulamıyorum..
alan derslerine bakacağım şimdi nelere çalışmam lazım..2012 ye yine çok yığılma olur kesin.

biraz inceledimde bana en çok uyan dışişleri bakanlığı idari memurluğu
gk 0.35 gy 0.35 ing 0.3 ile çarpılacakmış..
ing var ortanın üstü derecede..çok iyi değill ama çalışırız napalım..

Ben de 2012'ye hazırlanmak istiyorum

eşim sinirimi bozdu şimdi

iktisat mezunuyum ve 44 puan almışım

utanıyorum puanımdan:kedi:

ama hiç çalışmadan ve uyumadan girdim sınava
hamileydim,bebeğim oldu,günlerim hep onunla uğraşmakla geçti
bide sınavdan önceki akşam çok yakın akrabamın uzak bi şehirde düğünü vardı,eve geç geldik, 2-3 saatlik uykuyla sınava girdim

eşimde demez mi "seni sınava götürürken yaktığım benzine yazık"

bi dahaki sınava otobüsle giderim beyefendi :mymeka:

ama 2012'ye daha çok var, unuturum ben herşeyi

bide benim matematiğim berbatbilmiyorumkismile

bende hazırlanıyorum hedefim 2012 düz memurluk, 2011 de alan yapıcam şansımı denicem hemde 2012 hazırlanmış olucam herkese başarılar şimdiden inşallah iii puan alırız atanırız....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…