2012 KPSS'ye Hazırlanmaya Başlayanlar

berry31

BE SLİM
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2008
4.281
3
358
Ankara
guclubacismile2010 un hüznünü sıkıntısını unutup azimle ve kararlı bir şekilde şimdiden bilgileri unutmamak için tekrar ve soru çözmeye varmısınız

Son düzenleme:
valla ben bugün elimde kalan geometri yaprak testlerimi çözücem bulmaca gibi notlarımı düzenlicem.

merhaba berry

sorması ayıp kaç yaşındasın? bunu neden soruyorum,yani 2012 de benim yaş 30 un üstünde olacakta,hani atanma şansımız varmı diyecektim..

berry, kızlar, şimdiden başlıyormusunuz çalışmaya daha çok erken değilmi dersiniz. ama matematik için erken başlamak çok daha mühim gerçekten, matematik epey zamanımızı alıyor,

benim bu 4-5 ay düğün hazırlıklarıyla geçicek, nişanımda 7 agustosta, bu ara vakit buldukça bende geometri çalışmaya başliim matematik ya da.

bende varım kızlar 2012 ye, inşallah 2012 de son bulacak bu kpss maratonumuz, hepimiz atanıcaz.

ya ne iyi olmuş ya ben de ne yapsam diye sıkılıyordum en iyisi sınava hazırlanmak bende coğrafyadan başlayayım bari sağolun azimli arkadaşlarım

anca beraber kanca beraber ara ara anayasa bakıyorum.sınav sonuçları açıklansın hızlanırız

berry kız uzman yardımcılığı için 2011 e mi başlasak yoksa...benim bölümden alan 6-7 kurum-bakanlık var..
bu sefer annemi yanımdan ayırmam..1-2 ay burda dururuz 1-2 ay memlkette..yoksa tek başıma olunca fırsat vermiyor..son zamanlar onun yüzünden serdim zaten.4001 için istediğim puan gelmez büyük ihtimalle..
alan derslerine çalışmak lazım..benim bölümden alanlar genelde ekonometri,maliye,istatistik gibi ek dersler istiyor..hee bide ing lazım..ing hallederim gibi,biliyorum çünkü,yapabiliyorum biraz.bu kpss ingilizceye baktım 40 doğrum çıktı.zaten 41 doğru istiyorlar.sıkıntım alan dersleri işte.hele bi puanım gelsinde..bazende diyorum ne uğraşıyorsun kpssyle..özel ders verdiğim zamanlarda alacağım maaştan daha fazla kazanıyorum..bu sene çok kişi istedi bende çocuk küçük dedim istemedim.onuda düşünmüyor değilim bazen.

dediğin gibi daha çok iibf ve hukuk alıyorlar ama sayısal ağırlıklı alanlarda matematik istatistik te dahil oluyor..tüik var mesela aklımda olan.
dış işleri bakanlığının bi alanda var,gümrükte var..yazmış not almıştım bir yere bakmam lazım .

valla benim müh ve alım çok az yinede hukuk ve ing ile Avrupa birliği, Çalışma ve sosyal güv bak,Rekabetin korunması gen müd vb kurumlr var.onlarda ayrıca sınav yapıyorakannehir

benim alanım kamu yönetimi 2011 e hazırlanmayı düşünüyorum 2010 dan hiç umudum yok alandan korkuyorum çok zor geliyo muhasebe iktisat 2012 ye mi hazırlansan karar veremedim evde oturmakta istemiyorum 2 yıl çok kararsız kaldım

2 yıl banada çok uzun geliyor.eğer 2012 de girecek olursam bu zaman zarfında özel ders vermeyi düşünüyorum

hem 2011 hazırlanın bilgileriniz taze kalır 2012 de daha az çalışırsınız A grubu için ben de denicem hukuk için kaynak araştırıyorum ve de KPDS kursu ankarada tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı

ama 2011 e noldu o bakıma şekerim ben de yerleşemeyeceğim çünkü tatlışım aklım karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…