• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 kpss zorluğu

hocanız ne kadar ileri görüşlüymüş :37:bunu kimse tahmin edemez şu durumda ama sınav zorlayıcı bu bir gerçek,her geçen yıl daha çok kişi başvuru yapıyor
kat sayılar felan değişiyor,alımlar zorlaşıyor.
açıktan atamalarda torpil olduğu da gerçek ama merkezi atamalarda sanmıyorum ama genede belli olmaz en son soru çalınma olaylarından sonra
ösym ye güvenimi iyice kaybettim hala o moral bozukluğunu atamadım.

sakın moralini bozma sıkı çalış

sadece giren sayısı arttığı için daha yüksek alman gerekebilir

bu sene soruları tubitak hazırlıyomuş :P

mrb arkladaşlar ben meslek lisesi mezunuyum kpss ye gircem bu sene (b) gurubumu beni ilgilendiriyo bu sene çok karışık gelio nedense rabbim herkesn yadımcısı olsun inşallah.:nazar:

mrb arkladaşlar ben meslek lisesi mezunuyum kpss ye gircem bu sene (b) gurubumu beni ilgilendiriyo bu sene çok karışık gelio nedense rabbim herkesn yadımcısı olsun inşallah.:nazar:

durumu kavrayana kadr banda zor geliyodu :9:
canım sen ortaöğretim kpss sine giriceksin eylülde oluyo sınavın sanırım cts günü sizin b grubu oluyosun :34:

Turizm işletmeciliği ve otelcilik mezunuyum(4 yıllık:)..
Bakanlığım bana kadro açmadığı için, yani sadece 4001 den girebildiğim için 2010 da pes ettim ve kpss defterini kapattım :) Ne lanet bir bölüm okumuşum..95 ve üstü alabilirsem atanıyorum, alamazsam 2 sene bekliyorum :1:
Giren herkese başarılar..

keşkee pes etmeseydınızz yaa:26:
bende 2 kere gırdım kpss ikisinde foss yani
bakalım 3.kez hazırlanıyorumm sınavaa etmicemm pes iştee :52:

:)aranızda proğramlı çalışanlar yada dershaneye gidenler varmı*

aslında sadece b grubundan girecekseniz çok kasmaya gerek yok ben fazla sistemli çalışmıyorum ama günde en fazla 3 saat çalışılsa yeter de artar 1 ay sonra falanda haftada 2 deneme çözmeliyiz bence tecrübeli arkadaşlar varsa yardım edebilir

Back