2012 kpss zorluğu

Alakası bile yok, çift sene bu yıl, yani memuriyet senesi, genel alım olduğu için sorular ortalama olur, çok şaşırtıcı soru az olur. Bozma moralini, o kadar kolay çıkacak ki sen bile hayret edeceksin.

Alakası bile yok, çift sene bu yıl, yani memuriyet senesi, genel alım olduğu için sorular ortalama olur, çok şaşırtıcı soru az olur. Bozma moralini, o kadar kolay çıkacak ki sen bile hayret edeceksin.

inşallah arkadaşım ya bende öyle düşünmüştüm ama hoca öyle deyiince ne bilim moralimi bozdu yani çok kolay olması tabi çok iyi degil ama en azından orta halli olsunda atanalım inş

ne acımasızmış o hoca öyle. gaza getirmek için de söylemiş olabilir böyle birşeyi ama baştan moral bozmanın ne anlamı varmış yahu

soru zorluğu olacağını sanmıyorum tek zorluk çok fazla insan gircek,rakipler çok fazla.alımlarda o kadar fazla olmuyor.yarış açısından zor olacak...kimle konuşsam b grubu memurluk için hazırlanıyor.elemek için çok çalışmak lazım.

ne acımasızmış o hoca öyle. gaza getirmek için de söylemiş olabilir böyle birşeyi ama baştan moral bozmanın ne anlamı varmış yahu
evet baya acımasız ama hiç gaza gelmedik aksine hevesimiz kırıldı

evet herkes b grubuna yogunlaştı benim bölümümdede ..a grubu zor ve zahmetli malesef

kesinlikle kolay olur.2011 sınavına girdim ve felaketti
çıkan soruları tekrar çöz ve deneme sınavı olarak yaparsan eğer çift yıllarda daha yüksek bi puan aldığını görüceksin

2010 a da girdim 2011 e de iki sınavda da hemen hemen aynı netleri yaptım, hocanız müneccim galiba 8 ay öncesinden zor olacağını bilmiş,,,

Bu başlıgı görünce aklıma geldi yazmak istedim hemen, geçenlerde haberlerde görmüştüm 4 soruyla kpss sınavıyla yerleşmiş miş bir yerlere falan bu demek oluyo ki torpil olmadan olmuyor bazı şeyler o kadar insan çalışıyor ediyor dershanelere gidiyor yerleşemiyor bi yerlere ama biri geliyo 4 soru yapıyo en kral yerlere yerleşiyo yazık valla bu zaman da amcan olucak dayın olucak ki kral sen olasın

Bende kpss magduruyum... Gecenlerde bişey okudum hakim ve savcı eşi olana sınavsız atama durumu gelmiş...ben nişanlıyım o sansı kaybettim bekar magdurlaraa diyecegim hakim yada savcı bulun başka türlü olmuyor bende atamadan felan vazgeçmiş durumdayım mlsefffffffff

haberi okumuşsun ama eksik okumuşsun canım.evet 4 soruyla yerleşnler var bi mat mezunu mat öğretmenliği için yerleşmiyo tabiki.önlisans fizyo terepi (17 puanla) olsun din kültürü öğretmenliği (45 puanla) olsun bunların puanları çok düşüktür.mezun olduğun yer ve ayrılan kontenjanla alakalı
tercih yapmadan önce eğer genel kadro dışında tercih yapıcaksan mutlaka araştır.mesela kendim için söliyim iktisat lisans mezunuyum son atamalarda istanbul merkez genel kadrodan (4001den) 98le pttye eleman alırken sgk aynı dönem istanbul merkez (4421 ile) iktisat kodu ile 79 puanla alım yaptı

Benim söylemek istediğim genel olarak torpili olanlar istediği yere istediği gibi girer ama torpilsiz olanlar canla başla ugrassalarda zor yeni evli bir komsumdan biliyorum canım hangi bölüme kimlerin nasıl yerleştiğini bilemem ben çünkü alakam yok bu konuyla zaten artık her yerdede böyle değil mi tanıdıgın varsa tamamdır ama yoksa sende yoksundur

valla canım o senin düşüncen.evet öle genel bi kanı var.ama ben torpilsiz çok işimi hallettim iyi bi yerde stajımı kendim buldum.herkesin hatta banka çalışanlarını bile torpillemi geldi dediler ama kendim araştırdım sınavına girdim mülakatta gösterdim kendimi.ve yaptığım stajda şube operasyonda kağıt getirp götürmek değildi.bireyselde ekran kullandım.o yüzden torpil yok benim gözümde eğer gerçekten uğraşılıyosa yapılabilir.ha torpille yerleşenler varmı evet var ama bu herkesin hakkını yicek şekilde yapılmıyo 100 kişi işe yerleşiyiosa bunu 10 u torpille yerleşmiştir.benim gördüüğüm ve düşündüğümde bu

Herkes senin kadar şanslı olamıyo canım ama ne mutlu sen kendi emeklerinle yapmıssın

ben hakim eşiyim.öyle bişey yok bunuda bilmeni isterim.şubatta annem gelecek ve 95 almam için eşek gibi çalışmam lazım.matematik bölümü mezunuyum,bizim bölümden çok yüksek alırsan alanında memurluğa giriyorsun çünkü mezunlar çok çalışıyor çok yüksek alıyor.yazım tarzınızı hiç beğenmedim bunuda söylemeden edemyeceğim.

hee annem benim sınava çalışmam için gelecek.2 küçük çocuğum var onlara bakacak.bende sınava hazırlanacağım.

offf acaip sinirlendim yani yazmadan edemeyeceğim.herşey sizin düşündüğünüz gibi değil.1-2 çürük elma varsa usülsüz iş yaptırdıysa bunu herkese mal edemezsiniz.arkadaşım 2010 da sınava girdi.urfanın bi ilçesine atandı.eşide dilekçe yazıp tayinini oraya aldırdı.eğer sizin dediğinzi gibi yürüseydi işler,hakim eşini şehir merkezine yanına aldırırdı.dağın başına küçücük ilçeye gitmek için dilekçe yazmadı.başka arkadaşımın eşinin tayini çıktı ama kendi kurumundan tayin gelmedi.ücretsiz izne ayrılmak zorunda kaldı.ya ayrı şehirlerde işlerine devam edeceklerdi yada böyle yapacaklardı.1 yıl ücretsiz izne ayrıldıktan sonra eşinin çalıştığı yere ve yakın yerlere tayin istedi.eşinin yanı yine olmadı.başka ilçeye tayin yaptılar.mecbur hakim olan eşi karısının çalıştığı ilçeye gitmek için dilekçe yazdı...bunların hiçbirini bilmeden yorum yapıyorsunuz ekmek elden su göldenmi sanıyorsunuz.çok ayıp yaa gerçekten

Son düzenleme:
bahsettiğiniz şeyi araştırdım yapılan atama tek kişilikmiş.oda kimbilir nerden torpil buldu.şimdi siz bu yazdığınızla 11000 hakim savcıya ayıp etmedinizmi.bişey yazacağınız zaman iyi araştırın gerçeği öğrenin öyle yazın lütfen

aynı şekilde diğer mmeurluklar içinde geçerli canım.ben torpilsiz yaptım ne yaptıysam aklımı kullandım sadece.günde 1 test çözmekle yada kpss den 1 ay önce çalışmakla olmuyo bu işler.illaki çalışmak lazım ben ağustostan beri çalışıyorum.benim üzüldüğüm aaa torpil var biz giremeyiz diyenlere.kendi kendilerine başarılarnı kısıtlıyolar hepsi bu

kesinlikle katılıyorum.girenlerin hepsimi torpilli!!!tamam torpil yok demiyoruz ama bunu çoğunluğa mal edemez kimse.okul öncesine ne kadar az puanla atanan var.sadece sınava girip bildiklerini işaretlemek yetiyor.ama şuan çok ihtiyaç var sürekli okul öncesi açılıyor ve onlarda atanıyorlar.ama kendi bölümüm için diyeyim öyle değil.merkezlerde atanmak istiyorsan 95 alacaksınki atanman garanti olsun.
oturup adam gibi çalışan istediği yere atanıyor kimse başkalarına çamur atmaya kalkmasın.
o torpil yaptırıp girenler kpss ye giren ne kadar insan varsa hakkına giriyor.
böyle duyduğu bişeyin gerçekliğinden emin olmadan çamur atanların yaptığınında onlardan hiçbir farkı yok gözümde şuan.onlarda bizim hakkımıza girdiler yargısız infaz yaparak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…