mrb ben bu seneki kpssden 82 aldım temmuzda atanırım gibi geliyo ama eğer atanamazsam hemen oturup çalısmaya baslayacaağımm tekrardan benimde tek eksiğim tarih anayasa bu seneki sınavdanda onlar olmadığı için o puanı aldım yoksa daha yüksek olurdu
hayır , bizim sınavımız farklı... onlar bizden daha önce giriyorlar zaten sınava.merhaba öncelikle çok iyi bi konu olmuş bende önlisans mezunuyum şuan özel sektörde çalışıyorum sormak istediğim kpss olayı nasıl işlio yani biz 4 senelik mezunlarla aynı sınavamı giriyoruz :26:
eger aklındaysa netlerını yazabılırmısın bende aranıza katılmak ıstıyorum bu arada slllmmmmmmm
evet zor ama çok sıkı çalışmam lazım. çok sıkıldım çünkü işyerimden. burda iş değiştirme gibi bi şansım yok. işi bırakmak da istemiyorum. kızıma kışın kayınvalidem bakıcak. ben de bu sayede çalışmış olurum biraz.why_be gerçekten işin zor, Allah kolaylık versin. ben de özel sektörde çalışıyorum ama KKTC'deyim, yani burda özel sektörün mesai saatleri Türkiye'deki memurlar gibi, sabah 8, akşam 5. ben de korkuyorum bir taraftan ev işlerini yaparken ne kadar çalışabilirim diye. sizi görünce yapabilirim diyorum. ben de tatil modundan ancak çıkabiliyorum. bugün ütülerimi yapıp biraz çalışcam. umarım hepimiz iyi sonuçlar alırız.
arkaşdalar merhaba
bende bu hft başlayacağım çalışmaya hem özel sektörde çalşıyorum hem kpss azimle çalışacağım kesin karar verdim ... ktp alacağım Anaysa 2012 cep kitabı , Matematik 2012 konu anlatımlı ktb ve bir adet de modüller set alacağım şimdilik bana önerebileceğiniz yayın var mı ? En iyisi hangisi
Merhaba bende 2012 de mezun olacağım ve eylülde sınava gireceğim. Matematikte ve vatandaşlıkta zorlanacağımı düşünüyorum. Kpss'ye sadece test çözerek hazırlanacağım çünkü kendimi biliyorm. konu çalışırsam moralim bozulur ve çalışmayı bırakırım. İnş. herkesin de benimde hakkımda hayırlısı olr...Bir de sorum olacak. Ben 2012 mezun olacağım ama başvurular mezun olmadan gerçekleşeceği için bu durumda lise düzeyinde mi yoksa önlisans düzeyinde mi sınava gireceğim bilmiorm. Yanıtlarsanız sevinirim. Herkse başarılar....
Kızlar bende ziraat teknikerliği mezunuyum 2012 önlisans kpss ye gireceğim allah izin verirse
şimdilik günde 60-70 soru çözüyorum çoğaltacağım inşallah..
hadi diyelim kazandım(inşallah)
sadece kendi alanımdan mı tercih yapmak zorundayım?
diğer düz memurluklara tercih yapılamıyor mu?
dershaneye gitmeyi isterdim ama özel sektörde çalışıyorum maalesef... belki sınava 3-4 ay kala hızlandırılmış kurslara katılabilirim.dersaneye gitmeyi düşünen var mı????? bende 2008 ve 2010 da girmiştim hiç çalışmadan bilinçsizce birinden 76 birinden 74 aldım seneler geçtikçe bilgileri unutuyoruz ben bu yıl dersaneye gitmeyi düşünüyorum iki arkadaşımla daha anlaştık topluca gidicez bakalım inşallah umutluyum 2012'den
selam,Kızlar bende ziraat teknikerliği mezunuyum 2012 önlisans kpss ye gireceğim allah izin verirse
şimdilik günde 60-70 soru çözüyorum çoğaltacağım inşallah..
hadi diyelim kazandım(inşallah)
sadece kendi alanımdan mı tercih yapmak zorundayım?
diğer düz memurluklara tercih yapılamıyor mu?
çalışma saatlerin esnekmiş cigdemel . benim sabah 8 akşam6.. ve cumartesi de full çalışıyorum.
elimden geleni yapıcam artık, ziraa çok sıkıldım bu düzenden.
hakkımızda hayırlısı olsun, kolay gelsin ...
selam kızlar bende bilgisayar teknolojileri ve programlama mezunuyum 2012de sınava girmeyi düşünüyorum tercihlerle ilgili bölüm dışı tercih için puanın tutuyosa yapabiliyoruz diye biliyorum kimler başladı hangi kitap hangi set yazalım yorumların altına ben kasım gibi başlamayı düşünüyorum çalışmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?