2012 kpss önlisans mezunları, haydi sınava hep birlikte hazırlanalım...

arkadaşlar bakıyorum kımse gırmıyor atık ben hazırlanmaya basladım ama motıvasyon eksıklıgım var birlikte devam edelim olmazmı benim gibi düşünen arkadaşlar varsa bana katılın....

arkadaşlar bakıyorum kımse gırmıyor atık ben hazırlanmaya basladım ama motıvasyon eksıklıgım var birlikte devam edelim olmazmı benim gibi düşünen arkadaşlar varsa bana katılın....

selamlar,
uzun süredir girmiyordum siteye. ilgilenemedim...
yeni mi başladın, hangi konulardasın ?

selamlar,
uzun süredir girmiyordum siteye. ilgilenemedim...
yeni mi başladın, hangi konulardasın ?

başladım sayılmaz hep aksılıkler çıkıyo en azında alt yapıma güveniyorum bütün konuları 1 aya bitirmeyi planlıyorum bi tavsiyen varmı ben pazarlama bitirdim ve sözelciyim en son 80 almıştım ama hıç çalışmamıştım

oo çalışmadan 80.maşallah temelin baya sağlam demek ki...
konuları tekrar edip bol soru çözmek yetecektir sana sanırım.
kaçla kapattı sizin bölüm en son ? hazirandaki atamalarda şansın var mı ?

oo çalışmadan 80.maşallah temelin baya sağlam demek ki...
konuları tekrar edip bol soru çözmek yetecektir sana sanırım.
kaçla kapattı sizin bölüm en son ? hazirandaki atamalarda şansın var mı ?

87 ile ama alım çok ben 3001 düşünüyorum üniversite memurluk varya zaten başka bişeyde yok sen ne düşüüysun?

87 ile ama alım çok ben 3001 düşünüyorum üniversite memurluk varya zaten başka bişeyde yok sen ne düşüüysun?

hmm...
ben bilgisayar programlama mezunuyum. teknikerlik düşünüyorum.
olmazsa tkdk için deniicem şansımı.

kızlar merhaba, bende 3001 e tercih yapıcam..

henüz başlamadım derse.. dershaneye mi gitsem evde mi çalışsam napsam bilemedim..

önerebileceğiniz ders anlatım setleri varsa benimle paylaşmanızı çok rica ediyorum :)

Allah hepimizin yardımcısı olsun :))

evde hazırlanıyorum canım. yazın hızlandırılmış kursa gitmeyi planlıyorum. motive olmak için.
sen gidiyo musun dershaneye ?

yok cnm calıstıgım ıcınn bende ısten sonra evde calısıyorumm bendee hızlandırılmıs kurs dusunuyorm ama iş yerındekı ıs yopgunlugma baglı oda kesın b,işi yok bakalmm

ihtiyac yayınlarının setını aldımm canım ben ondan calısıyorm gayet memnunumm yanı
yargı daa iyi ikisinden birini alıp baslayabılırsınn

selamlar,
ben yargının 2010 setini almıştım, yeni set almadım bu sene. ama keşke değiştirseymişim dedim.
farklı yayınevlerinin soru bankalarında test çözerken yargının setinde hiç duymadığım bir kavramla karşılaşıyorum.
sırf bu yüzden ihtiyaçtan tarih konu anlatımlı kitap aldım.
şu an için ihtiyaç en iyisi gibi.
matematik için de doğan ulu var araştırabilirsin. harika anlatmış. çok şey öğrendim ...
konu anlatımlı dvdsi de çıkmış, uygun fiyata satıyor.
dershaneyi pek önermem ama sen bilirsin yine de.
yazın havalar ısınınca ben kendimi salacağım için motivasyonumu artırmak adına hızlandırılmış derslere katılmak istiyorum.

yok cnm calıstıgım ıcınn bende ısten sonra evde calısıyorumm bendee hızlandırılmıs kurs dusunuyorm ama iş yerındekı ıs yopgunlugma baglı oda kesın b,işi yok bakalmm

anladım canım. hayırlısı olsun...

kızlar aranızda ihtiyacın 24 saatte tarıh ve vatandaşlık ve kpss ilacı 176 kartı kullanan varmı merka ettım cok guzel dıyorlar getırtmeyeı dusunuyorum

kızlar aranızda ihtiyacın 24 saatte tarıh ve vatandaşlık ve kpss ilacı 176 kartı kullanan varmı merka ettım cok guzel dıyorlar getırtmeyeı dusunuyorum

24saatte tarih kitabını kullanıyorum. memnunum canım. az ve öz anlatmış...

selam kızlar dersaneye başladım ben sormak istediğiniz bir şey olursa yardımcı olmayı isterim

bakalım başladık iyi de oldu ilk günden pazartesi ve çarşambaları gidicem..

test çözmek bile iyidir, başka türlü uğraşamazdım ben..

arkadaşlar kpss ye hazırlanmayı düşünüyorum ama çok kararsızım, tercihlerle ilgili net bi bilgim olmadığı için konsantre olamıyorum..dış ticaret mezunuyum önlisans ve sınava hazırlanırsam bi yere atanabilme ihtimalim var mı? nette biraz dolaştım olumsuz konuşmuşlar bu yüzden mümkün diil konsantre olup çalışmam...öğretmenler yada diğer atanan bölümler gibi net bi bilgim olsaydı ona göre karar verirdim kafam karışık...var mı bu konuda bilgili olan bana yardımcı olabilicek yada genel olarak kpss tercih sistemiyle ilgili bilgisi olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…