Vatandaslık bitti diğer derslerimininde iki ünitesi var biticek hayırlısıyla soru cözcem bolbol kpss önlisansa gircem:18:
kimseler uğramaz oldu haklısın:44:kızlaaaarr ne zaman baksam yorumlar oldugu gıbı duruyor nerelerdesınız benım konular bıtmek uzere matematik hariç yavaş ilerliyorum bol bol calıştıgım konuyla test cözuyorummm konuları bıtırıp denemelere agırlık verıcem
cogunlukla hangi yayının kitabına çalısıosunuzz acabaa ?
hala calısmayaa baslayamadım sureklı arastırıyorumm bende önlısans mezunuyum hangi yaynın kitaplarını alıyım bayanlarrr ?
cogunlukla hangi yayının kitabına çalısıosunuzz acabaa ?
hala calısmayaa baslayamadım sureklı arastırıyorumm bende önlısans mezunuyum hangi yaynın kitaplarını alıyım bayanlarrr ?
kpss önlisans sınavına başvurular nezaman bide ben büro yönetimi sekreterlik açıköğretim mezunuyum kpss ayamı gircem yoksa b yemi lütfen bilgilendirirmsiniz
Merhaba arkadaşlar ben aöf adalet 1. sınıf öğrencisiyim bölümün geleceğinin parlak oluşundan ötürü adalet ( örgün ) tercihleriminin tutması üzerine aöfye yerleştim.Mutlu muyum ? bölüm açısından oldukça mutluyum fakat aöfnin zorluklarıda yok değil her neyse en azından memurluk açısından ön lisans bölümleri arasında hatırı sayılır bir konuma sahip diye düşünüyorum.Arkadaşlarım geçen sene 2 yıllık geçiş haklarını kullanarak uzak şehirlere gidip okumaya çalışıyorlar..ben bunu tercih etmeyip kendi hedefime bi nebzede olsa yaklaştım.Ama liseyi bitirip pat diye aöf portalına düştüm evde ders çalışıp sınava girmenin zorluğunu fazlasıyla yaşamaktayım..
Allahtan bişey olmazsa ben 2013 yılında mezunum fakat benim mezun olacağım sene kpss ön lisans yok :) bu durumda 2014e kadar ne yapmak gerekli ?
Benim düşüncem dersane yönünde 2013 haziranda mezun olacağım 2014e kadar dersane kurs falan gitmeyi düşünüyorum.Bunun yanında hızlı klavye ve bilgisayar kursumda olacak büyük ihtimal.Yaklaşık bir sene boş vaktim olacak mezun olduktan sonra. ( 2013 haziran - 2014 temmuz ağustosta yapılacağını varsayarsak önlisans kpssnin 1 sene gibi )
Sorum :1) Dersane'ye gitmeyi istiyorum çünkü bana birisi anlatmadan kendim anlayamıyorum konuları,dersane önerileriniz nelerdir ? Dersanelere görüşmeye giderken neye dikkat etmem gerekir ? Nette araştırdım ama herkes bi kurumu överken,diğerini yeriyor..Aklım karıştı..
2) Ben kpss de hangi konuları dersleri göreceğim kendi bölümümden sorular gelecek mi ?
3) Herşeyin bende başlayıp bittiğinin farkındayım gelecek kaygısı yaşayan 18 yaşında bir genç olarak tavsiyelerinizi bekler,hepinize iyi çalışmalar dilerim :)
hayırlısı olsun cnm..
dershane olarak yediiklim i tavsiye ederim..tam bi kpss dershanesi..
türkçe 30 soru , matematik 30 soru ,tarih 30 soru ,coğ 18 vatandaşlık 12 soru toplam 120 soru cnm..
sana en güsel tavsiyem bol soru çözmen olucaktır her konudan ortalama 5000 soru :)
ben de büro yonetimi ve sekreterlik okuycam bu sene 2014 de gircem soru bankalarım şimdiden hazır...
amacım ortalama 40000 soru çözmek...günde en az 100 soru...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?