2012 kpss önlisans mezunları, haydi sınava hep birlikte hazırlanalım...

bende salı akşamları izin veriyorum kendime

olsun yine de soru çözmüşsün sınava 1 sene var daha. sindire sindire çalışırız

evet daha var ama uzun zaman deyip bırakmamak lazım zaman çok hızlı geçiyo o yüzden bugün telafisi lazım di mi ama

ben dun matematıge baslamıştım akşam 20 mat soru cozdum temel kavramlara calıştım ve temel kavramlara calışıyorum

evet daha var ama uzun zaman deyip bırakmamak lazım zaman çok hızlı geçiyo o yüzden bugün telafisi lazım di mi ama
işte buna kesinlikle katılıyorum. zaman çok hızlı geçiyo. sınav günü hem bi an önce gelsin istiyorum hemde hiç gelmesin ...
ben dun matematıge baslamıştım akşam 20 mat soru cozdum temel kavramlara calıştım ve temel kavramlara calışıyorum

kolay gelsin.

why_be evet haklısın bi yanım hemen gelsin geçsin diyo diğer yanım yok hiç gelmesin diyo inşallah zamanı geldiğinde sorunsuz şikesiz sinir bozmadan bi sınav geçiririz

Günaydın kızlar yağmurlu bi günde işe gitmek gibi zoru yok şimdi sımsıcacık yatakta uyumak varken neyse neler yapıyosunuz bakalım dün tarihten 3. üniteyi bitirdim 50 tanede soru çözdüm matematiğe de daha var başlamaya bugün coğrafyayı katacam çalışmalara siz neler yaptınız canlar

selamlar,
dün akşam bölünebilmeyi bitirdim. ardından 10 soru çözüp yattım.
çok erkendi yattığımda. 22.00 filandı..
matematikten yapamadığım soru olunca hayata küsüyorum resmen. buna bir çare bulmak lazım:26:
sabah da 6 da uyandım. coğrafyayı baştan aldım , özetlerden çalıştım.
şimdi iş yerindeyim. biraz dolanayım sonra matematikten devam

benim de rüyalarıma giriyor

gunaydın kızlar bende dun temel kavramları bıtırdım ama 2-3 gun daha temel kavramlar uzerınde durucam aynen bende matten yapamadıgım soru olursa cok sınır oluyorummmmm

canım matematik çok kolay burda olduğunda sor çözümünü anlatım sana küsme yapamadığının üstüne git emin ol yapacaksın telaş yok yapamadıklarını sor müsait olunca çözim nalatım sana kısayolunu

kardelen ben sana sonra bı soru sorcam faktorıyelle ılgılı bıde koklu sayılara sınır oluyorum

tamam canım, anlaştık

canım biz korkmucaz dersler bizden korkacak desteğimizle birbirimize bi yerlere gelecez di mi ama:87:

iş yeri çok sakin..... kitaplarım önümde,
sipariş ettiğim yaprak testler de geldi. ama hiç çalışasım yok
toparlayın beni
matematik sıktı sanırım kitabı açasım yok hiç

iş yeri çok sakin..... kitaplarım önümde,
sipariş ettiğim yaprak testler de geldi. ama hiç çalışasım yok
toparlayın beni
matematik sıktı sanırım kitabı açasım yok hiç

canım kendine gel sonunda geleceğin yeri düşün memurluğun rahatlığını düşün başka ders bak sıkıldıysan sonra geri dönersin memurkta geleceğin yeri hayal et bak ne güzel şevk geliyo

canım kendine gel sonunda geleceğin yeri düşün memurluğun rahatlığını düşün başka ders bak sıkıldıysan sonra geri dönersin memurkta geleceğin yeri hayal et bak ne güzel şevk geliyo

why_be okadar can atıyorumkı ders calışmaya oglumun gozunun ıcıne bakıyorum uyusunda calışayım dıye fırsatları kacırma ılerıde guze gunler bızı bekler ınş

günaydın kızlar cumartesi herkes gibi yarım gün bile olsa çalışmaktan sıkılan bi ben var karşınızda dün bi tarih konusu birde coğrafya konusu bitirdim her ikisinden 100 e yakın soru çözdüm yattıpımda saat 12di ama değdi sizlerde ne var ne yok bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…