bende salı akşamları izin veriyorum kendime
olsun yine de soru çözmüşsün sınava 1 sene var daha. sindire sindire çalışırız
günaydın kızlar,
eveeett dün ne çalıştık , kaç soru çözdük yazalım.
ben çözümlemeyi bitirdim.ardından da 30 çözümleme sorusu ve 20 temel kavramlardan soru çözdüm.
zaten kitabın başına oturduğumda saat 22.00 idi. geç kaldım yani
siz ne yaptınız?
işte buna kesinlikle katılıyorum. zaman çok hızlı geçiyo. sınav günü hem bi an önce gelsin istiyorum hemde hiç gelmesin ...evet daha var ama uzun zaman deyip bırakmamak lazım zaman çok hızlı geçiyo o yüzden bugün telafisi lazım di mi ama
ben dun matematıge baslamıştım akşam 20 mat soru cozdum temel kavramlara calıştım ve temel kavramlara calışıyorum
why_be evet haklısın bi yanım hemen gelsin geçsin diyo diğer yanım yok hiç gelmesin diyo inşallah zamanı geldiğinde sorunsuz şikesiz sinir bozmadan bi sınav geçiririz
inşallah rabbim şikecilere fırsat vermez!!!!
selamlar,
dün akşam bölünebilmeyi bitirdim. ardından 10 soru çözüp yattım.
çok erkendi yattığımda. 22.00 filandı..
matematikten yapamadığım soru olunca hayata küsüyorum resmen. buna bir çare bulmak lazım:26:
sabah da 6 da uyandım. coğrafyayı baştan aldım , özetlerden çalıştım.
şimdi iş yerindeyim. biraz dolanayım sonra matematikten devam
selamlar,
dün akşam bölünebilmeyi bitirdim. ardından 10 soru çözüp yattım.
çok erkendi yattığımda. 22.00 filandı..
matematikten yapamadığım soru olunca hayata küsüyorum resmen. buna bir çare bulmak lazım:26:
sabah da 6 da uyandım. coğrafyayı baştan aldım , özetlerden çalıştım.
şimdi iş yerindeyim. biraz dolanayım sonra matematikten devam
kardelen ben sana sonra bı soru sorcam faktorıyelle ılgılı bıde koklu sayılara sınır oluyorumcanım matematik çok kolay burda olduğunda sor çözümünü anlatım sana küsme yapamadığının üstüne git emin ol yapacaksın telaş yok yapamadıklarını sor müsait olunca çözim nalatım sana kısayolunu
kardelen ben sana sonra bı soru sorcam faktorıyelle ılgılı bıde koklu sayılara sınır oluyorum
canım matematik çok kolay burda olduğunda sor çözümünü anlatım sana küsme yapamadığının üstüne git emin ol yapacaksın telaş yok yapamadıklarını sor müsait olunca çözim nalatım sana kısayolunu
tamam canım, anlaştık
canım biz korkmucaz dersler bizden korkacak desteğimizle birbirimize bi yerlere gelecez di mi ama:87:
iş yeri çok sakin..... kitaplarım önümde,
sipariş ettiğim yaprak testler de geldi. ama hiç çalışasım yok
toparlayın beni
matematik sıktı sanırım kitabı açasım yok hiç
canım kendine gel sonunda geleceğin yeri düşün memurluğun rahatlığını düşün başka ders bak sıkıldıysan sonra geri dönersin memurkta geleceğin yeri hayal et bak ne güzel şevk geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?