• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

soruda her ikisinide tam bölen diyo o yüzden ikisindede olması geekiyo. 2[SUP]5[/SUP] alamam çünkü b de 2[SUP]5[/SUP] yok 3 ü de bu şekilde düşünüp alıyosun canım :34:

:16::16::16::16::16:
1 ay sonrada en az 1600 yapmış maaşalr oooooooh mis :52::52::52::52::52:
bu gece sabaha kadar ders çalışılıyo o kadder :41::41:

kocam gece eğitiminde 5 gün yok yrn mesai çıkışı gelicek pazartesiyede nöbet yazmışlar ben yalnızlıktan iyice sardım kpss ye ben burdayım full:27:burdan kocamın bölük komutanına sesleniyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

heyyyyyyyyyyyy adamım bitsin iznin artık dön yoksa fena olck herşeyi kocamın üzerine atmışsın uğraşıyor yazık günah beeee

Son düzenleme:
evet kızlar bir soru daha geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

tuz oranı %28 olan bir miktar tuzlu su karışımının 28 gramı alınıp yerine 15 gr tuz ve 25 gr su konulursa yeni karışımın tuz oranı %30 oluyor.Buna göre ilk karışım kaç gr dır?

118 canım :21::21: :21:

asmunikal cnaım mutlak değer yok bende bakmadım soruyo :60:

Son düzenleme:
ya kızlar yaa bende kpss ye hazırlanıyorum daha doğrusu hazırlanamıyorum günde kaç saat çalışıyosunuz sözelden çok eksiğim yok tekrar etmem lazım matematik hiç yok ama eşim matematik öğretmenı bana bi yol gösterin nolur yaaaa:43::43:

tşk ederim:)

$1.webp

ya kızlar yaa bende kpss ye hazırlanıyorum daha doğrusu hazırlanamıyorum günde kaç saat çalışıyosunuz sözelden çok eksiğim yok tekrar etmem lazım matematik hiç yok ama eşim matematik öğretmenı bana bi yol gösterin nolur yaaaa:43::43:

valla cnım bende belirli bi saat yok çalışmayınca kötü oluyorum oturuyorm çalışıyorum :6:
ne kadar güzel bak eşin mat öğr çok şeyi halledersin nie üzülüyosun sözelindede çok eksiğin yok :34:

valla cnım bende belirli bi saat yok çalışmayınca kötü oluyorum oturuyorm çalışıyorum :6:
ne kadar güzel bak eşin mat öğr çok şeyi halledersin nie üzülüyosun sözelindede çok eksiğin yok :34:
bebeğim var 5 aylık öle her istediğimde çalışamıyorum pofffff

evet yaa ben rusça mezunuyum ingilizcemde çok ii 4 sene ünide dirsek çürütüp evde işsiz oturmak çok zor geliiyo insan kendi parasını kazanıp harcamak istiyo bunları düşününce acaip gaza geliyorum ama iş ders çalışmaya gelınce elim kolum kalkmıyo tembellik yapıyorum walla yazık ediyorum kendime:43:

aa aanladımmm çoook saoll:)

:54:

evet yaa ben rusça mezunuyum ingilizcemde çok ii 4 sene ünide dirsek çürütüp evde işsiz oturmak çok zor geliiyo insan kendi parasını kazanıp harcamak istiyo bunları düşününce acaip gaza geliyorum ama iş ders çalışmaya gelınce elim kolum kalkmıyo tembellik yapıyorum walla yazık ediyorum kendime:43:

bak ne kadar güzel 2 tane dil bilyosun çok çok iş imkanı var sana şimdi bebiş tatlı gelir o yüzden bence çalışmak istemiyosun :34:

kızlar hadi anlatın bunu bana :43:

abc ve xyz üç basamaklı sayılar olmak üzere abc-xyz=475 işleminde b 4 artar ve y 4 azaltılırsa sonuç kaç olur :32:

Back
X