2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

kızlar mrb..... :9: ya ayyaklarım patladı sabahtan beri çarşı da kırtasiye kırtasiye geziyorum :14: fem matemtk ilk adım kitabını önermştnz ya bulamadım bütün kırtasiyeleri gezdim hiçbirnde yok :14:

online sipariş ver canım :34:
Fem YGS Matematik - 1 lk Adm Soru Bankas (2011 Bask - 224 Sayfa), | Fem Yaynlar, | 9,00 TL
NT Mağazaları | Sınavlara Hazırlık | Ygs - Lys | Fem Ygs Matematik-1 İlk Adım (Soru Bankası) - Komisyon - Fem Yayınları

kargo durumu falan incele öle al canım :34:

sağol cnm benm.... temelden başlayanlar için tavsiye ediodunuz değil mi fem i.... ben bugün karakök yanınlarımı ne yayn evini tam okumadm.. sıfırdan matematk die bi kitap buldum indrmli fiatı 18 buçuk inceledm pek içime sinmedi femi de aradım bulamadım en ii internetten sparş vermmm

kızlar kapitülasyonlar hangi padişah döneminde sürekli hale getirilmişti ? :26:

google amca böle diyo :1: :60:
Kapitülasyonlar 1740 yılında I. Mahmut ve XV. Louis arasında yapılan bir anlaşmayla sürekliliği olan devletlerarası bir ticaret sözleşmesine dönüştü.

sağol cnm benm.... temelden başlayanlar için tavsiye ediodunuz değil mi fem i.... ben bugün karakök yanınlarımı ne yayn evini tam okumadm.. sıfırdan matematk die bi kitap buldum indrmli fiatı 18 buçuk inceledm pek içime sinmedi femi de aradım bulamadım en ii internetten sparş vermmm

ben hiç o yayınları kullanmadım canım benim kaynkalarım hep güvender fem final oldu bi kaç tane pi ve birey var ama zordur onlar :27:

google amca böle diyo :1: :60:
Kapitülasyonlar 1740 yılında I. Mahmut ve XV. Louis arasında yapılan bir anlaşmayla sürekliliği olan devletlerarası bir ticaret sözleşmesine dönüştü.

saol quiet :1: siz varken google amcayı rahatsız etmiym dedimdi

:60:
:60::60::60::60::60::60:

Son düzenleyen: Moderatör:
galiba sen işlem hatası yaptın quiet :44:

sayıları çözümle;
4000+100A+10B+3-(1000+100B+10A+4) => 2999+90(A-B) => A-B en çok 9 olur ve sonuç; 2999+810=3809 dur.

çok utanarak sölüyorum ben naptım
4003-1004 yaptım :17:
benim gibiler için şıklara onuda eklemişler çat diye işaretledim :60:

burda birileri önermişti de fem ilkadımı ya bnm sıfırdan mat. öğr. için kitap bulmm lazım :9:

zten aradığın tarzda pek kitap yok hepsi sınav formatında ben o tarz kitap varmı bilmiyorum bile guiet önerdi onu alabilirsin

%30 karla 65 TL ye satılan bir ürünün maliyeti üzerinden %18 indirim yapılırsa elde edilen karın değişmemesi için ürün kaç TL ye satılmalıdır?

Back
X