2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

evet cnm çözümü eklermisin:46::46:

şaka yapıyosun :53::53::53:
temize çekip ekliyorum :52::52:

$SAM_3612.webp

canım ben çıkıyorum dayanamıcam artık :(( iyi geceler canım yarın görüşürz bol bol soru çözelim yarın :52::52:

Son düzenleme:
kpssciler hadi uyanın artık test kitapları bizi bekler :66::66::66::66::66::66::66:
gününüz aydın olsun :62::62:

günaydın kızlarrrrr :32:bugün bol bol soru çözücez hadi toplanın bakalımmmm:21::21:

selam kızlar....bi soru geliyor sıcak sıcak....

Üç basamaklı abc sayısı 13 ile bölündüğünde bölüm x kalan y dir.
Buna göre y nin alabileceği değerler toplamı kaçtır?

selam kızlar....bi soru geliyor sıcak sıcak....

Üç basamaklı abc sayısı 13 ile bölündüğünde bölüm x kalan y dir.
Buna göre y nin alabileceği değerler toplamı kaçtır?

bu 13 gerçekten uğursuz akşam 13le kapadık sabah 13 le açtık :1::1:

günaydın canım bu arada:3: inşallah çözeriz sedulunun formül işlemicek buna :1:

ohh yatın valla ne güzel sabahtan beri 75 tane tarih sorusu çözdüm ben yaa....:42:hem işe gel çalış sizde uyuyun bakalımm...

13 gerçekten uğursuz heleki 7....psikolojk olarak soruyu görünce kesin çözemicem diyorum olayı başından bitiriyorum ...hadi bakalım guıterncığım sedulu arkadaşımm beklemedeyim....

yok cnm şimdilik başlıyorum çözmeye çıkar şimdi:1:

gübaydın canım:3:

bugün bende erken uyandım bakalım sorularınızı bekliyorum kızlar gerçi bende hemen bi test çözmeye başlayım problemler bitsin

yaş problemlerine kadar geldim
artık gerisini akşam çözerim bu gidişle matematik 3 güne biter benim :9:
sonra geometri

Selam kızlar :3:
Kolay gelsinnn :55:
Birde şunlara bakar mısınız ?

soru:1) her birinde 3 beyaz, 4 kırmızı top bulunan iki torbanın 1.sinden 1 top çekilip 2.torbaya atılıyor.2.torbadan bir top çekiliyor. Bu topun ilk çekilen topla aynı renk de olma olasılığı ?(mantığını açıklarsanız sevinirim... Cvp=4/7 )

soru:2) a=kök2, b=küpkök3 ve c=köküssüdörtkök5 ise küçükten büyüğe sıralayınız? (cvp=a<b<c)

Back
X