2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

kızlar sorum var :52::52:

rakamları farklı iki basamaklı beş farklı doğal sayının toplamı 165tir.en büyüğü en az kaçtır :51:

üç basamaklı beş farklı doğal sayının toplamı 748 ise.en büyüğü kaçtır:51:

a,b,c,d,e sayıları a<b<c<d<e şartını sağlayan 3 basamaklı doğal sayılardır.a+b+c+d+e=956 ise e kaç farklı değer alır:51:

AB iki basamaklı doğal sayı AB-BA=A[SUP]2[/SUP]-B[SUP]2[/SUP] olduğuna göre AB şeklinde kaç sayı yzılır:51:

AB ve CD iki basamklı sayıdır.A,3 arttırılır ve C,3 azaltırlırsa AB.CD çarpımıı 300 artıyor.buna göre AB-CD nedir :51:

son soru :1:

AA,AB,BB iki basamaklı doğal sayılardır.
{(AA+BB)/(AA-BB)}=7/3 se AB nedir :3:

kardeşimle çalıştık şimdi yapamadıklarmızı buyrun :1:

ilk soruyu 38
ikinci soruyu 324

son soruyu 52 buldum diğerleriyle ugraşıyorum hala :27:

arkadaşlar 4001 den tercih yapacaksınız 85 kesinlikle yetmez konuyu görünce yazmak istedim bende kpss girdim 2010da puanım 87,7 hala atanamadım :(
neyse başarılar Allah gönlünüze göre versin mat iidir benim 2010 da full yaptım sorularınız varsa bakabi,lirim:)

arkadaşlar 4001 den tercih yapacaksınız 85 kesinlikle yetmez konuyu görünce yazmak istedim bende kpss girdim 2010da puanım 87,7 hala atanamadım :(
neyse başarılar Allah gönlünüze göre versin mat iidir benim 2010 da full yaptım sorularınız varsa bakabi,lirim:)

canım cok ıyı bır puan yapmıssın nasıl atanamadın yaaa ne sınır bozucu...bolum neydı...matemeatıkte yardımcı olursun artık bıze:52:

kızlar sorum var :52::52:

rakamları farklı iki basamaklı beş farklı doğal sayının toplamı 165tir.en büyüğü en az kaçtır :51:

üç basamaklı beş farklı doğal sayının toplamı 748 ise.en büyüğü kaçtır:51:

a,b,c,d,e sayıları a<b<c<d<e şartını sağlayan 3 basamaklı doğal sayılardır.a+b+c+d+e=956 ise e kaç farklı değer alır:51:

AB iki basamaklı doğal sayı AB-BA=A[SUP]2[/SUP]-B[SUP]2[/SUP] olduğuna göre AB şeklinde kaç sayı yzılır:51:

AB ve CD iki basamklı sayıdır.A,3 arttırılır ve C,3 azaltırlırsa AB.CD çarpımıı 300 artıyor.buna göre AB-CD nedir :51:

son soru :1:

AA,AB,BB iki basamaklı doğal sayılardır.
{(AA+BB)/(AA-BB)}=7/3 se AB nedir :3:

kardeşimle çalıştık şimdi yapamadıklarmızı buyrun :1:

canım madem soru istedin buyur :1:
minimum 85 dedik canım.ben kendi bölümümden tercih yapıcam ist 79la kapadı çok şükür :9::9:

merhaba kızlar bir sorum var eğer cevaplarsanız öyle memnun olurum kii...

benim eşim sağlık meslek lisesi mezunu.
sonra da kimya mühendisliğini okumuş
ama şimdi kimyadan 80 alıyor atanamıyor sağlıkçı olsa 100 kere atanmıştı.
biz kimya okuduğu için liseden asla tercih yapamaz diye biliyoruz. doğru mu biliyoruz. hiç çevrenizde eşimin durumu gibi olan var mı?
mesela liseden tercih edebilir mi? ya da onun sınavına girebilir mi?
ya da ünv. mezunu olarak sağlıkçı atanabilir mi?

niye gidip kimya mühendisliği okumuşsa:47:

biz kimya okuduğu için liseden asla tercih yapamaz diye biliyoruz. doğru mu biliyoruz. hiç çevrenizde eşimin durumu gibi olan var mı?

canım malesef ünv. bölümüyle tercih yapıp atanabilir okul bitmeseydi lise olarak atanabilirdi malesef sağlıkçı olarak atanması imkansız artık ama düz memurluk yazabilir

merhaba :3:
kpss en son mezun olunan bölümü dikkate alır yani ya mühendis olarak atanıcak yada 4001 den düz memur olarak ataması yapılcak canım başka alternatif yok malesef :31:
benim bildiğim bu şekilde :31:

canım madem soru istedin buyur :1:
minimum 85 dedik canım.ben kendi bölümümden tercih yapıcam ist 79la kapadı çok şükür :9::9:
fotosunu koyduğun soruların cvpları
1. önce yarısın düşün sonra diğer yarısını sonrada toplamını bulmuş oluruz havuzun yarısında c çalışmaz
a--3 saate b 2 saat doldorurr d -- ise 6 saatte bosaltır yarısını
1/3+1/2-1/6=2/3 yarısı 3/2 satte dolarmıs
diger yarısında c işin içine girerr 1/3/2-1/3=1/3 cevap 3 saatte dolar

2, soru 3/25+4/25+,,,,,,,,,,,,+25/25=10

3, 5x+15+72/x+3 diye parçalarsak kesiri == 5x+15+72/x+3 ololur buradan 5+72/x+3 < 11 alarak çözeriz sonuçç===10

Son düzenleme:
canım malesef ünv. bölümüyle tercih yapıp atanabilir okul bitmeseydi lise olarak atanabilirdi malesef sağlıkçı olarak atanması imkansız artık ama düz memurluk yazabilir

merhaba :3:
kpss en son mezun olunan bölümü dikkate alır yani ya mühendis olarak atanıcak yada 4001 den düz memur olarak ataması yapılcak canım başka alternatif yok malesef :31:
benim bildiğim bu şekilde :31:

oyy oyyy nasip işte..
oysa ki sağlıktan da puanı kırıla kırıla ilk 1000 e girerek yazmış kimya mühendisliğini... bakar mısınız şu işe...kendi gözlerimle gördüm öss kağıdını:50: o zamanlar da sağlıkçı ataması yokmuş.. dediğim gibi nasip kısmet..

ben lise bitti hemen ünv. 2 ay sonra ardından 91 alıp ilk tercihe atandım.. ve evlenince gördüm ki herkes ben gibi nasipli olmuyor..
Allah yardımcınız olsun.. sizi en iyi anlayanlardanım.. ben de hemen hemen 2 yıldır kpss ile uğraşıyorum eşimle...

etaplı sorunun cevabı 10 buldum

10 canım cevap :46:

fotosunu koyduğun soruların cvpları
1. önce yarısın düşün sonra diğer yarısını sonrada toplamını bulmuş oluruz havuzun yarısında c çalışmaz
a--3 saate b 2 saat doldorurr d -- ise 6 saatte bosaltır yarısını
1/3+1/2-1/6=2/3 yarısı 3/2 satte dolarmıs
diger yarısında c işin içine girerr 1/3/2-1/3=1/3 cevap 3 saatte dolar

2, soru 3/25+4/25+,,,,,,,,,,,,+25/25=10

3, 5x+15+72/x+3 diye parçalarsak kesiri == 5x+15+72/x+3 ololur buradan 5+72/x+3 < 11 alarak çözeriz sonuçç===10

ilk soru 4.5 canım okyonus çözdü onu diğer sayfalarda var.kızlar ben çıkıyorum biraz keyif yapıyım 11 gbi gelirim :3:

Back
X