• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

ben pek iyi değilim içimde bir sıkıntı var..

valla canım aöf çalışıyorum eylülden sonra başlıcam kpssye hazırlanmaya

tarih cetvelin çok tatlı olmuş :8:
olsun canım aö daha önemli şu ansenin için.derslere çalış ama mutlaka çıkmış sorularada bak.ben hep ders çalıştığıma yandım valla.2 yıllık okulu 4 yılda bitirdimde biras :77:

ben pek iyi değilim içimde bir sıkıntı var..

valla canım aöf çalışıyorum eylülden sonra başlıcam kpssye hazırlanmaya

hoşbuldum canım nasılsın

İyim canım hayırdır inşallah niye için sıkılıyor. Gerçi bendede var bir huzursuzluk bir iç sıkıntısı...

tarih cetvelin çok tatlı olmuş :8:
olsun canım aö daha önemli şu ansenin için.derslere çalış ama mutlaka çıkmış sorularada bak.ben hep ders çalıştığıma yandım valla.2 yıllık okulu 4 yılda bitirdimde biras :77:

teşekkür ederim canım.
çıkmış soruları ezerliyorum bazı derlserin..
bende 2 sınıfı 3 kez tekrar ediyorum bu sene iyice geldiler bana yani..
ama derslerimi azaltıp bütde hem kpssye hazırlancam hemde 2 deki derslerin hepsinibitirip 3 e alttan ders bırakmadan rahat rahat okucam..

İyim canım hayırdır inşallah niye için sıkılıyor. Gerçi bendede var bir huzursuzluk bir iç sıkıntısı...

bilmiyorumki sebebini canım,uzun zamandır rahatım şu dünden beri bir huzursuzluk var sanırım sınav yaklaştığından dolayı olsa gerek,ben kafama çok takıyorum ya

teşekkür ederim canım.
çıkmış soruları ezerliyorum bazı derlserin..
bende 2 sınıfı 3 kez tekrar ediyorum bu sene iyice geldiler bana yani..
ama derslerimi azaltıp bütde hem kpssye hazırlancam hemde 2 deki derslerin hepsinibitirip 3 e alttan ders bırakmadan rahat rahat okucam..

bilmiyorumki sebebini canım,uzun zamandır rahatım şu dünden beri bir huzursuzluk var sanırım sınav yaklaştığından dolayı olsa gerek,ben kafama çok takıyorum ya

Çok takma ya çalıştıktan sonra yaparsın inşallah

elimde değilki kuruarım hep kafamda

kızlar benim işlerim var görüşürz sonra

merhaba canım :52:

kızlar aklımıza bişey takmıyoruz moral bozukluğu yok :32:
sınav iiçn hiç düşünmeyin çoooooooook kişinin önündeyiz şu an :52::52:
ders çalışmaya ocak şubat gibi başlıcak olanlar var.biz o zaman soru bankalarını yarılıcaz :52::52::52:

ders çalışmaya ocak şubat gibi başlıcak olanlar var.biz o zaman soru bankalarını yarılıcaz :52::52::52:

Evet ya ne güzel birşey gerçi ben bir aylık ara vericem ama tam gaz izin dönüşü devam hatta gidince bir sürü soru bankası stok yapim burda pek çeşit bulamıyorsun...

Evet ya ne güzel birşey gerçi ben bir aylık ara vericem ama tam gaz izin dönüşü devam hatta gidince bir sürü soru bankası stok yapim burda pek çeşit bulamıyorsun...

1 aydan nolucak canım ya bende 1 ay ara vermiş gibi olucam 20 gün yokum bayramdan sonra :32::32:

evet doğru sölüyorsun ama o sizler için geçerli canım siz baya konu çalıştınız sanırım bend aha yeni çalışmayabaşlıcam..

evet doğru sölüyorsun ama o sizler için geçerli canım siz baya konu çalıştınız sanırım bend aha yeni çalışmayabaşlıcam..

hem sen bizi böle konu çalışmış görünce bozma moralini.bizim sınav temmuz başında.senin daha zamanın çok :34:

Back
X