2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

maşallah canım benim
hatırladık tabi hatırlamazmıyıs
çok sevindim valla ben kpss ye hobi olarak giricem artık

kız niye söylemiyon ..küsmüyüz yoksa..
ben tanıyor muyum seni ?

yok canım küs değiliz de kimse bilmesin istiyorum. bi arkada deşifre oldum daha önce..

sen tanımazsın ben topiğe takılmıyodum. yazdıklarınızı okuyup gidiyordum :)

neyse canım artık mumder olarak tanıyın beni . bundan sonra çok göreceksiniz buralarda

Merhaba kpss yoldaşlarım ben geldim size güzel bir haberim var :82:burda cok emek verdık gece gündüz birlikte calıştık sadece ders değil çok şey paylaştık bugun ögrendim ki bennnnn turızm ve kültür bakanlığına atanmışımmmmmm artık MEMURUMMM:119::124:darısı atama bekleyen tum arkadasların basına inş. Cok mutluyum çok emek verdım Allahım emeğimin karşılığını verdı cok şükur Allah utandırmasın sızede bol bol dua edıcem herşey gönlünüzce olsun kalın sağlıcakla

Allah gönlüne göre vermiş canım ne güzel
Darısı başıma diyeyim hala atama bekliyorum
Peki çanakkaleye mi atandın canım

Allah gönlüne göre vermiş canım ne güzel
Darısı başıma diyeyim hala atama bekliyorum
Peki çanakkaleye mi atandın canım

Oyle oldu canım hayırlısıyla oldu darısı sızın basınıza ıns. Bol bol dua edıcem size hepiniz yerleşeceksiniz inş.

Oyle oldu canım hayırlısıyla oldu darısı sızın basınıza ıns. Bol bol dua edıcem size hepiniz yerleşeceksiniz inş.

Hayırlı uğurlu olsun canım bi kez daha İnşallah çalıştığın kurumdan da memnun kalırsın
Duaların için şimdiden teşekkür ederim canım eksik olma

okyanusss sabah sabah ne güzel haberbu böyle
okadar sevindimki senin adına. inş gittiğin kurumdanda memnun olursun

darısı başımıza.bizede dua et emi rabbim bu mutlulugu bizede nasip etsin

okyanusss sabah sabah ne güzel haberbu böyle
okadar sevindimki senin adına. inş gittiğin kurumdanda memnun olursun

darısı başımıza.bizede dua et emi rabbim bu mutlulugu bizede nasip etsin

Amin canım inş. Darısı basınız cok cok dua edıcem sıze Allahım hakkınzda hayırlısını nasip eylesincok dua ettım hayırlıysa olsun Allahım bende memurlugu tadayım çok şükür oldu hayırlıymıs Allah utandırmasın çok mutluyumsizde dualarımdasınız inş. Sızınde guzel hbrlerinizi alacagız Allahım emeklerı boşa cıkarmıyor elbet sizede hayırlı bir kapı acılacak Allah hepinizin gönlüne göre versn inş. AMİN!

bizede çok dua et müminin mümine etttiği dua kabul olurmuş
içimizden birinin atanmasını görmek bile mutluluk verici.
rabbim bu mutlulugu bizede nasip etsin
tekrar tebrk ederim gözün aydın canım

bizede çok dua et müminin mümine etttiği dua kabul olurmuş
içimizden birinin atanmasını görmek bile mutluluk verici.
rabbim bu mutlulugu bizede nasip etsin
tekrar tebrk ederim gözün aydın canım

Hep dualarımdasınız canım bol bol da dua edıcem canı gönülden isteyin çok emek verdınız elbet karsılıgını alacaksınız dua fln adadığınızda hbr edın bana canım katılırım size her zaman eşimin tayini acıklandı daha pazartesi onunkude belli olacak oda doguya gıdecek hayırlı bır yer gelsın inş. Sag sağlim gidip dönsün 2 yıl zor gececek bizim için ama buna sukur atlatıcaz hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…