Sağol canım .Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
evet evet bu sene daha çok kadro ayrılmış . bi de 2010dan da daha zor oldu bu sınav.Belki taban puanlar daha da düşer gibi geliyor bana
ben yeni gördüm hale açıklanmış kadrolar
peki belli bir puan aralığı mı verecekler ..herkes istidiği yeri yazamayacak mı hale ..taman puanlar düşer demişsin de ondan sordum...
yoksa bir puan aralığı olmayacak da herkes istediği yeri yazacak mı
vatana millete hayırlı olsun . :)inşallah atanabiliriz..
3000 e yakın önlisansa ayrılmış bu atamada kadro
ben 6116 ıncı sıradaydım ..
bana 3üncü yada 4 üncü atamada sıra gelebilir bu gidişle ...hadi inşallah ...
Kızlar var mı yerleşen aranızdaa
yerleşttiiimmmm kızlarrrr oleiiiii yıldız teknik üniversitesine son tercihimdi . oda olmasa kalıyormuşum açıkta dua eden herkesten allah razı olsun rabbim sizlere de hayırlı kapılar açsın
yerleşttiiimmmm kızlarrrr oleiiiii yıldız teknik üniversitesine son tercihimdi . oda olmasa kalıyormuşum açıkta dua eden herkesten allah razı olsun rabbim sizlere de hayırlı kapılar açsın
cnaım benim çok sevindim maşallah maşallah
tebrikler. darısı başımıza inş.Mrb kızlar beni hatırlayan olur mu bilmiyorum ama uzun zaman bu topicte ders çalıştım
69 KPSS-P3 Lisans puanıyla çankırı halk sağlığı müd. ne çocuk gelişimci olarak atandım. Darısı isteyen herkesin başına.
Öpüyorum:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?