• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

biraz da erken başlayıp sonra sıkılmaktan korkuyorum ,
matematik problemlerden eksiklerim var çok fazla,
eşimde hazır tatile çıkmışken eylüle kadar problemlerin hepsini bitirebilirim diye düşünüyorum
neyse siz beni arkada bırakın zaten, kazanmanızı çok isterim.

canım benim yanlış anlaşılmaya neden olduysam kusura bakma.diyorum ya birbirimizi heveslendirmeye çalışıyoruz o yüzden öle söledim :26: benim sölemek istediğim eylüle kadar 15 gün var ve çalışabilrisin rahatlıkla illa eylülü bekleme :34:

bitirirsin canım,zor değil sadece istikrar lazım:61:
bu arada tebrik ediyorum seni canım :46::46::46::46::46::46::46::46::54:
evet canım durmak yok :10::10:

senin bölümün neydi bu arada :3:
iktisat canım benim bölüm.ama alandan girip girmemkte hala karasızım :52:

teşekkür ederim canım sayenizde motive oluyorumm:21::21:

biz birbirimize iyi geliyoruz :34::9:

neden kararsızsın ne yapmayı düşünüyosun canım peki :44:

:71::71:
ilk başlarda alandan girmeyi düşünüyodum.ama düz memurluk daha ii olucak galiba bana :21:

mrhabalarr ben geldımmmm benıde alın aranızaaaaa lutfennn bende işletme mezunuyum lısans ıcın gırıcem hıc bsy yapmadım tarıhten ınanılmaz tırsıorumm.yazılarınızı okurkennn ders calısasım geldı helal sızee :)

selam kızlarr,ben türkçeyi hallettim sayılır hiçbi sıkıntım yok sorular çözüyorum oldukça iyi gidiyor
dün akşam geometri çalıştım,
şimdi işyerindeyim fırsat buldukça tarih çalışıyorum :)
haftaya izne ayrılacam tatile çıkacaz eşimle çocukla
millet tatile çıkarken kıyafet alışverişi yapar ben ise kitap alıyom orda soru çözerim diye :9:
napim çocuk uyuyunca odada yapacak bişey yok bari soru çözeyim,

şimdilik çok kaptırdım kendimi iyi gidiyor hazırlığım ama inşallah birkaç ay sonra sıkılıp bırakmam

mrhabalarr ben geldımmmm benıde alın aranızaaaaa lutfennn bende işletme mezunuyum lısans ıcın gırıcem hıc bsy yapmadım tarıhten ınanılmaz tırsıorumm.yazılarınızı okurkennn ders calısasım geldı helal sızee :)

hoşgeldin canım :71:
tarihten hepimiz tırsıyoruz.acaba hipnozla telkin yöntemimi denesek grup indirmi yaparlar belki :44::60:
ben bugün artık tarihe başlıyorum.tarih kim o benden korksun :63:
bitirdiğin konular oldukça söle canım kolay gelsin :34:

selam kızlarr,ben türkçeyi hallettim sayılır hiçbi sıkıntım yok sorular çözüyorum oldukça iyi gidiyor
dün akşam geometri çalıştım,
şimdi işyerindeyim fırsat buldukça tarih çalışıyorum :)
haftaya izne ayrılacam tatile çıkacaz eşimle çocukla
millet tatile çıkarken kıyafet alışverişi yapar ben ise kitap alıyom orda soru çözerim diye :9:
napim çocuk uyuyunca odada yapacak bişey yok bari soru çözeyim,

şimdilik çok kaptırdım kendimi iyi gidiyor hazırlığım ama inşallah birkaç ay sonra sıkılıp bırakmam

bikaç ay sonra herkes konu çalışmasına yeni başlıcak canım biz bitirmiş olucaz :8::8:
arkadaşlarıma sordum napıyosunz çalışıyomusunuz diye 10 kişiden 9u hayır dedi :60::60: daha var canım acele etmeye gerek yok diyolar.kendimi çok iyi hissettim :52::52:
türkçe konuların tamamsa ekleyelim mi canım seni.bende türkçe konu çalışmıcam eksiğim yok yazdım tabloya :34:

Aynen bende canım yorgun ama çok çok azimli
Bugün sabah öyle zor kalktım kii iş öyle bir zor geldim kii anlatamam
Akşam olsada gitsek modundayım :50:

havadandır canım ya :26: bak şimdi işte çalışıyon en azından ama evde olsan bu havanın pskolojisyle yatıp uyucaktın :26:

havadandır canım ya :26: bak şimdi işte çalışıyon en azından ama evde olsan bu havanın pskolojisyle yatıp uyucaktın :26:

Ne güzel olurdu şuan uyumak :52:
Ama benim olduğum yerde hava çok güzel insanın böyle havada uyuyası değil deniz kenarında güneşlenesi geliyor neyse az kaldı az çok az daha sabretmem lazım :52:

Ne güzel olurdu şuan uyumak :52:
Ama benim olduğum yerde hava çok güzel insanın böyle havada uyuyası değil deniz kenarında güneşlenesi geliyor neyse az kaldı az çok az daha sabretmem lazım :52:

hmmmmm :26:
biz burda geceyi yaşıyoruz resmen uzun eşofman ve çorapla bile üşüyorum o derece :53:

Sen ist.daydın değil mi?
Aman ist. soğuk olmasın ben bayramdan sonra ailemin yanına gelicem çok gezmem çok alışveriş yapmam lazımmm hava güzel olsunnn :52:

evet canım istteyim.bayramdan sonraya düzelir ama hava inşallah.bende bayramda tatile gidicem güneşlenmek hayal olmasın valla ağlarım :84::84::84:

istanbul foruma ve viaporta mutlaka uğra derim alışveriş için :32:

evet canım istteyim.bayramdan sonraya düzelir ama hava inşallah.bende bayramda tatile gidicem güneşlenmek hayal olmasın valla ağlarım :84::84::84:

istanbul foruma ve viaporta mutlaka uğra derim alışveriş için :32:

B.düzü tarafındamıydı onlar benim mekanım genelde cevahir,astoria,metrocity,kanyon,istinye park bunlar annemlere yakın yerler ama şimdi yeni açılan bütün avm leri gezicem dediklerinede mutlaka uğrarım. Çünkü tam bir alışveriş canavarıyım :52::52:

B.düzü tarafındamıydı onlar benim mekanım genelde cevahir,astoria,metrocity,kanyon,istinye park bunlar annemlere yakın yerler ama şimdi yeni açılan bütün avm leri gezicem dediklerinede mutlaka uğrarım. Çünkü tam bir alışveriş canavarıyım :52::52:

h&m mağazası açıldı ve forum istanbulla istinyepark arasınad fiyat farklılığı var :34:
forum istanbul çok büyük bi yer ve bütün mağazalar var ben hepsini hala gezebilmiş değilim :52::52:

ben geldimm kızlarr:3::3:

babamın ilginç teklifiyle karşı karşıya kaldım bugün :53: ücretli öğretmenliğe

başvuralım falan:53: benimde oruç başıma vurmuş hiç sağlıklı düşünemiyorum :44::44:

sizin fikirleriinizi alabilir miyim :85::85:

Back