• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

ilk müslüman türk devletleri ve beylikleri konusunu bitirdim.yalnız bendeki kpss kitaplarında(sınav,karacan,uzman kariyer)osmanlı kültür ve medeniyetine geçmiş.yani kuruluş ve yükselme yok.acaba sorumlumuyuz??

ilk müslüman türk devletleri ve beylikleri konusunu bitirdim.yalnız bendeki kpss kitaplarında(sınav,karacan,uzman kariyer)osmanlı kültür ve medeniyetine geçmiş.yani kuruluş ve yükselme yok.acaba sorumlumuyuz??

canım olması gerekir.bölüm bölüm ayırmasa bile mutlaka osmanlıdan bahseder sınavda o konu var çünkü :26:

kızlar hazırlamış olduğum tabloların kaynaklarını tekrar belirtiyim

coğrafya:yargı yayınları konu anlatım kitabı(modüler set değil)
tarih :ilk tablo ihtiyaç yayınları soru bankası konuları, ikinci tablo data yayınları konu anlatımlı(modüler set değil)
türkçe:güvender modüler set konu anlatımlı
matematik-geometri-vatandaşlık güvender modüler set konu anlatımlı

tarihten data yayınları çok detaya girdiği için ihtiyaçtan hazırlanmıştır.konular aynıdır.yalnız başka kaynakalarda farklı konu başlıkları altında toplanmıştır :34:

ben geldimm kızlarr:3::3:

babamın ilginç teklifiyle karşı karşıya kaldım bugün :53: ücretli öğretmenliğe

başvuralım falan:53: benimde oruç başıma vurmuş hiç sağlıklı düşünemiyorum :44::44:

sizin fikirleriinizi alabilir miyim :85::85:

ama bana cevap yazmamışsınız kızlar:43:

ama bana cevap yazmamışsınız kızlar:43:
geldim bende ingilizce öğretmiyim:3: bana kalırsa çok acil değilse durumunuz yapma her işi yapyorsun diğerleri gibi ama aldığın para yarısı bile değil:26:yarım gün olursa servis sıkıntın yoksa ve kimseyi takmam kulak tıkarım moralimi bozamazlar dersen dene ilk dönem:68:ben geçen yıl yaptım 4 ay kadar sonra atama oldu çıktım mecburen müdürün ne laflarını duydum:47: adam kpssyede ingilizceden girdiğimi sanıyor kendi bölümün nasıl geçemedin kpssyi diyor:37:4 ay boyunca ben adama anlatamadım kpss de eğitim,tarih vs vs sorumlu olduğumuzu ingilizce sorulmadığını.okumuş cahil en zoru ama ben şu lafları şöyle hakkettim hiç çalışmadan girdim sınava:5: üzülmeye bile hakkım yok gibi şuan.ikinci girişim olacak ama sorsan ne nedir ne soruluyor yeni yeni bakıyorum anlayacağın sorumsuzluğumun bedeli:20:müdüre gelince vvalla .çatır çatır tartıştım herkesin içindede tersledim adamı.ben burda 3 kuruşa çalşıyorum zoruma gitmiyor sana ne oluyor diye bide işimi iyi yaptım ingilizcede çok iyi bir öğretmen olduğuma inanıyorum işim ve sorunlukularım konusunda asla laf edemedi fırsat vermedim.kendini bişe sanan hocalarda vardı konuşmaya tenezzül etmeyen.normal atmalara bi yağlar bi görsen:76:ben yapmak istemiyorum geçen sene çok ağladım4 ay çok pişmanım ama değmezmiş:50: 4 ay öle boşa gitti kalan zamanlarda da dediğim gibi ben çalışamadım çok ağır şeyler yaşandı ama bahane etmesydim keşke 2.kez girmek zorunda da kalmasaydım şimdi:27: ben otur evinde gerekirse 10 ay çıkma odandan ama çalış herkes diyor ya 2 3 saat çalıştım diye inanmıyorum ben temel olmadan olmaz.benim dönem arkadaşlarım sınava kadar 3 4 tekrar yapıp girdiler sonuç hepsi batıda görev yapıyor.8 10 5 neyse artık.son 4 aya konu bırakmamk şart.Allah yardmcımız olsun.Seni çok iyi anlıyorum kardeşim:7:

ay banada hırs ve motivasyon lazım resmen kilitlenmıs gıbıym cok calısmam gerek bılıyorum ama bı kaldıramadm rehavetı üstumden:21:quıetnrkn canım masallah cok azımlısın umarım bende örnek alırım senden

ay banada hırs ve motivasyon lazım resmen kilitlenmıs gıbıym cok calısmam gerek bılıyorum ama bı kaldıramadm rehavetı üstumden:21:quıetnrkn canım masallah cok azımlısın umarım bende örnek alırım senden

canım ben türkçe mat çalışmıyorum konu eksiğim yok çok şükür.bak coğ konuları bile 8 günde bitecek konular o kadar zor değil.hem şunu düşün herkes harıl harıl ders çalışırken biz günde 1 test çözsek yeticek :34:

canım ben türkçe mat çalışmıyorum konu eksiğim yok çok şükür.bak coğ konuları bile 8 günde bitecek konular o kadar zor değil.hem şunu düşün herkes harıl harıl ders çalışırken biz günde 1 test çözsek yeticek :34:
canım cok haklısın valla senı allah cıkardı karsıma bugunden tezı yok calısmaya baslıyorum:13:

Back