Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben geldim...kızlar.. quietcım tarihten sonraki 2 konuyu ve vatandaslıktan ilk o,konuyu bitrdim..
ilk müslüman türk devletleri ve beylikleri konusunu bitirdim.yalnız bendeki kpss kitaplarında(sınav,karacan,uzman kariyer)osmanlı kültür ve medeniyetine geçmiş.yani kuruluş ve yükselme yok.acaba sorumlumuyuz??
ben geldimm kızlarr
babamın ilginç teklifiyle karşı karşıya kaldım bugünücretli öğretmenliğe
başvuralım falanbenimde oruç başıma vurmuş hiç sağlıklı düşünemiyorum :44::44:
sizin fikirleriinizi alabilir miyim :85::85:
ama bana cevap yazmamışsınız kızlar![]()
geldim bende ingilizce öğretmiyimama bana cevap yazmamışsınız kızlar![]()
ay banada hırs ve motivasyon lazım resmen kilitlenmıs gıbıym cok calısmam gerek bılıyorum ama bı kaldıramadm rehavetı üstumdenquıetnrkn canım masallah cok azımlısın umarım bende örnek alırım senden
canım cok haklısın valla senı allah cıkardı karsıma bugunden tezı yok calısmaya baslıyorum:13:canım ben türkçe mat çalışmıyorum konu eksiğim yok çok şükür.bak coğ konuları bile 8 günde bitecek konular o kadar zor değil.hem şunu düşün herkes harıl harıl ders çalışırken biz günde 1 test çözsek yeticek![]()
canım cok haklısın valla senı allah cıkardı karsıma bugunden tezı yok calısmaya baslıyorum:13:
ok canım bi cıkıp alayım bugun veya yarınmat için güvenderden başla canım sözelci olduğun için konuları hafiftir![]()
ok canım bi cıkıp alayım bugun veya yarın
canım not ettım hepsını cıkınca bakıcam onada sağolasınbirde femin ygs sınavı için ilk adım kitabı var onuda incele canım![]()