• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

tamam şimdi düştü senin nickine benzer bi arkadaşla konuşmuştuk yurtdışındaydı sevdiceği onun adıyla karıştırdım :60:
sen halaybaşı olucan o zman :64:
bakıyorum canım :21:

ben olcam tabii sakarya çiftetellisi ağardan ohhhhh sefam olsunn :52::52: quiet hani çalışan ev hanımı olacağımız için ben saklama kabı istiyorum daha çok senin aldığın o üst üstte sanırım 6 7 parcamıydı neydi kırmızı kapaklı saklama kabımı o ? adı ne o ürünün ki.birde tencere vari olanlar var.katalogta bakmıstım hosuma gtmsti.birde rendesini meth ediyorlar ya da soğan doğrayıcısıymıydı neydi.simdlilk yeter baana okadarı :52:

ben olcam tabii sakarya çiftetellisi ağardan ohhhhh sefam olsunn :52::52: quiet hani çalışan ev hanımı olacağımız için ben saklama kabı istiyorum daha çok senin aldığın o üst üstte sanırım 6 7 parcamıydı neydi kırmızı kapaklı saklama kabımı o ? adı ne o ürünün ki.birde tencere vari olanlar var.katalogta bakmıstım hosuma gtmsti.birde rendesini meth ediyorlar ya da soğan doğrayıcısıymıydı neydi.simdlilk yeter baana okadarı :52:

canım o zman tinimini al bitane mutlaka yeşillikler için.o setin adı kristal setti canım bide laciverti var onun.hem saklama kabı hemde en büyüğünü pasta saklama kabı olarakta kullanabiliyosun :1:
ben almayı düşünmüyorum onu tefal alıcam set tamamlanmış olur :15:

-Türkiye'nin ilk kadın valisi Lale Aytamanın ardından Ağustos ayında göreve getirilen ikinci kadın vali, Esengül Civelek
- İngiltere'nin düşünce kuruluşu Chatham House tarafından verilen " Yılın Devlet Adamı" ödülü, Abdullah Gül'e verildi.
- Tl nin tasarımcısı ,Tülay Lale
- Suriye arabulucusu, El İbrahim El Ahtar
-Birde öldürülen AB büyük elçisi; Chris Stevens

Bunlar ilgimi çekenler gelebilir gibi duruyor.

-Türkiye'nin ilk kadın valisi Lale Aytamanın ardından Ağustos ayında göreve getirilen ikinci kadın vali, Esengül Civelek
- İngiltere'nin düşünce kuruluşu Chatham House tarafından verilen " Yılın Devlet Adamı" ödülü, Abdullah Gül'e verildi.
- Tl nin tasarımcısı ,Tülay Lale
- Suriye arabulucusu, El İbrahim El Ahtar
-Birde öldürülen AB büyük elçisi; Chris Stevens

Bunlar ilgimi çekenler gelebilir gibi duruyor.

arabulucu kofi annan değil miydi ya :S :(

canım o zman tinimini al bitane mutlaka yeşillikler için.o setin adı kristal setti canım bide laciverti var onun.hem saklama kabı hemde en büyüğünü pasta saklama kabı olarakta kullanabiliyosun :1:
ben almayı düşünmüyorum onu tefal alıcam set tamamlanmış olur :15:
tini mini hnım he adı tamamsormayısı ayıptır kaç parça o.bu tini mini sart oldu onu istiyrm.yemek konulup saklanabilen yokmu acaba ? baya tencreemiki o ya da tavamı? benimde bi tavalarım kaldı seramiik istiyorum hangi marka alsam bilemedim :S

veee son günnnn Allahımm hiçbirimizinn emeklerini boşa çıkarmasın inşallah
hepimizin yardımcıı olsunn herkese şimdiden başarılarrr inşallah herkesinnn güzel geçer :39::39: :38:

tl tasarımcısı ve yüz naklinden kesin çıkcak gibi geliyo banada bunlar çıkmazsa olimpiyatlardan kesin çıkar heraldee :52::52:

adı değişen bakanlıklar
* çevre orman
* sanayi ticaret
* bayındırlık iskan
* tarım köyişleri

Artık bitti son gündeyiz.
Ben coğrafya notlarımı okuyup kapatıcam.
Akşama kadar güncellere bakıcam.
Allahım çok çalıştık, bundan sonrası senin takdirin

sabah anayasayı bi kez daha okudum..

bugun biraz trkçe pragraf çözmeyi planlıyorum..

sonra güncellere..

hakkımzda hayırlısı:(

bende sabahtan tarih tekrarladım anayasaya baktım günelere baktım bi ama vazgeçtim çözmiycem de sınavda bakmıycamda aman ya 3 soru için koca kitapları bitiyoruz sinir oldum :47: daha da bakmıycam bişeye azıcık kafam dinlensin de yarınki saçma türkçe sorularına anlayacak aklım kalsın

Slm kızlar. Bende bugün son bir vat. aldığım notlara bakıcam birde günceller o kadar
Bugün son gün yarın inşallah bu saatlerde kurtulmuş olucaz

selam arkadaşlar.

bunu ezberleyin okuyun sık sık kısa bir ayet.hemen ezberlenebilir.

"RABBİ YESSİR VELA TUASSİR RABBİ TEMMİM Bİ'L-HAYR."
(Rabbim!Kolaylaştır zorlaştırma,Rabbim hayırla sonuçlandır)

Amiinnnnn...

Evet geldik son güne
Bütün yıl çalıştık yardımlaştık birbirimize destek olduk burda...
Allah emeklerimizin karşılığını inşallah verir.
Bugün kitap yüzü açmayacağım daha fazla karıştırmak istemiyorum.
Hayırlısıyla ve alnımızın akıyla bu sınavı atlatalım :nazar:
Şimdiden sınavda herkese başarılar... :16:

sınavda yalış doğruyu götürüyor mu? ben bu sınava calısamadım pek. Sallamak serbest mi :9:

Back