• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Benimde banka ve sig. bölüm iktisat 4'e geçtim
Bu sınavda olsada olmasada aslında 2014 te lisanstan girmeyi düşünüyorum
Bu sene önlisans başvuruları geçen seneye göre artmış son atamalarda bile daha yüksek kapatabilir puanlar

Bana da öyle geliyor puanlar yükselebilir.
Ama giren herkes kazancak diye birşey de yok ama ne bilim kimse sorsam çok iyi hazırlandım diyor
Şans olsaydı zaten
Stres filan yoktu şimdi bunu takarım ben kafaya
olması gerekenden daha yüksek almamız lazım

Ayy kavuşsak artık bitse bu esaret...
Acıktım eşim daha gelmedi işi uzamış o gelmeden de yemek yemek istemiyorum.
Beklerken tekrar yapayım dedim açken kafam almıyor öylee bekliyorum bende canım çok sıkılıyor ama :)

Benim eşim 5 buçukta geliyor biz yemeği yedik kahve içinmez şimdi :31:Sizin Doğu'da ya yogundur mesai

Bana da öyle geliyor puanlar yükselebilir.
Ama giren herkes kazancak diye birşey de yok ama ne bilim kimse sorsam çok iyi hazırlandım diyor
Şans olsaydı zaten
Stres filan yoktu şimdi bunu takarım ben kafaya
olması gerekenden daha yüksek almamız lazım

Bende kime sorsam çok sıkı çalışıyor ve hep nedense netler çok yüksek oluyor
Gerçi herşey sınavdan sonra belli olur
Puandan ziyade sıralama önemli ilk binlerde olsak şansımız daha yüksek olurdu :)
Benim denemelerde çok yüksek değil netlerim sınavda ne olur onuda bilemem

Son düzenleme:
Benim eşim 5 buçukta geliyor biz yemeği yedik kahve içinmez şimdi :31:Sizin Doğu'da ya yogundur mesai

Bu aralar yoğun yaa
Biz daha benim sınavdan dolayı izne çıkamadık
Her gün dua ediyorum inş. biz çıkana kadar bişey olmaz da izne gidebiliriz
Yoksa izinler kapandı mı en erken 1 aydan önce çıkamayız o da benim kafayı tırlatmama yeter de artar bile...

Son düzenleme:
Benimde banka ve sig. bölüm iktisat 4'e geçtim
Bu sınavda olsada olmasada aslında 2014 te lisanstan girmeyi düşünüyorum
Bu sene önlisans başvuruları geçen seneye göre artmış son atamalarda bile daha yüksek kapatabilir puanlar

Benim denemeler yerle bir 75 lerdeyim beni ekleyin kafadan :27:

offf hay şansıma yaa .BEnimde netler aynı okyanus bi de ilk atamalarda gitmek istiyordum :50: neyse allahtan ümit kesilmez . :47: aslında şeytan diyoki bütün kpssye hazırlanan sitelere gir morelman çökert herkesi :52: millet stresten yapamasın amaa işte Rabbim reva görmez bugün çıkmasa yarın çıkar yani :52:

Benim denemeler yerle bir 75 lerdeyim beni ekleyin kafadan :27:

offf hay şansıma yaa .BEnimde netler aynı okyanus bi de ilk atamalarda gitmek istiyordum :50: neyse allahtan ümit kesilmez . :47: aslında şeytan diyoki bütün kpssye hazırlanan sitelere gir morelman çökert herkesi :52: millet stresten yapamasın amaa işte Rabbim reva görmez bugün çıkmasa yarın çıkar yani :52:

Benimde bu gidişle 2014'e kalıcak memurluk umutlarım
Gerçi sınav öncesi böyle de düşünmek istemiyorum ama görünen köy klavuz istemez
Artık 2014 topiği açarız ordan devam ederiz :)

Evli olsam inanın aman boşver seneye olur derdim
Ama ailemin yanında olduuğum için çalış diye bekliyorlar
Bişey demiyorlar ama bekliyorlar işte
Şimdi bütün yıl ders masasında ömür çürüttükten sonra anneme, anneaaa 2 milyon kişi kişi gircek ilk bine girmem hayal nası dicem:53:
Öff ağlancak halimize gülelim elden ne gelir:27:

Evli olsam inanın aman boşver seneye olur derdim
Ama ailemin yanında olduuğum için çalış diye bekliyorlar
Bişey demiyorlar ama bekliyorlar işte
Şimdi bütün yıl ders masasında ömür çürüttükten sonra anneme, anneaaa 2 milyon kişi kişi gircek ilk bine girmem hayal nası dicem:53:
Öff ağlancak halimize gülelim elden ne gelir:27:

önlisanstan mı 2 milyon kişi giriyor :53:

arkadaşlar, hakan dede sezon finali videolarının 15.sini bulamıyorum dış politikayı anlatanı. varsa linkini yazabilir misiniz?

$dd.webp

kızlar açklama yaparmısın. eski bi çıkmış soru 1. öncülü almamış.82 göre nasıl

mesela kenar başlıklarıda yok. başka neler yok?

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 513139

kızlar açklama yaparmısın. eski bi çıkmış soru 1. öncülü almamış.82 göre nasıl

mesela kenar başlıklarıda yok. başka neler yok?

Tatlım anayasının başlangıç metni değiştirilemez diye bir hüküm yok
Hatta en son 2010 da da değiştirildi
Darbecilerin yargılanamaması vs yazıyordu ama kaldırdılar

sevgı melegı canım sen hakan dedenın 9 10 15 . Vıdeolarındakı notlarını soyleye bılır mısın bazen kıtapta olmayanları da soyluyor cunku

kızlar arkadaşımın kpssye gireceği okulu öğrenicem ama şifresini bilmiyor başvuru merkezlerinden bizzat kendisi almasımı lazım internetten alamıyormuyuz

canım bı donem vardı o donemde sıfre degısıklıgı yaptıysa ınternetten sıfremı unuttum lınkını kullanabılıyordu ama bu uzun sıfreler aldıgında degıstırmedıyse ınternetten alamaz her okuldanda yapılmıyor bu ıslem osym de merkezler var yakınlardakı hango pokul ıse onu lısteden bulup ona gıtmenız gerek 3 tl karsılıgında ıdı yanlıs hatırlamıyorsam sıfre verıyorlar bu okular genelde lıse anadolu lısesı oluyorlar. merkezdende bızat kendısı almalı baskasına vermezler. arkadasım ıcınde aynı durum sorun olmustu onun ııcın arastırmıstık sıfresını degıstrmeyenlerdendeı o nedenle okula gıtmek zorunda kaldık.

canlar sınav yaklastı sınırler altust gıbı yazmıyorum ama takıp edıyorum ;)
sıze tavsıyem stresı bırakın kendınızı sımdıden yıpratmayın streslı sınava gırersenız en az 5-10 net dusersınız. en ıyı oldugun blmlerı basa cekın ama turkeyı sona kesınlıkle bırakmayın hatta en basta yapın ama oyle genıs genısde yapmayın :) cunkuu bu sene osym nın turkcelerı bı garıp muglak cumleler kelımeler anlasılması zor paragraflar falan soruyorlar o nedenle sonraya bırakırsanız kısıtlı zamanda anlasılması hepten zorlasıyor denemıslerımız var arkadaslarda ben basta yapmıstım 40 dk mı almıstı kı dılbılgısı sorularıda cgalmıs ve dırekt bılgıye yonelmıslerdı cozduysenız anlamıssınızdır zaten. yanı sımdıdıen yapamııcam demeyın ınsalah basarırsınız. sımdıden kolaylıklar dılıyorum sızlere.

Back