hadi yaa cevap ne ki acab off off bence sınavda da çıkacak kesin
adacım hangisini çözdün ben 8 le 10. çözmedim haftaya çözcem şimdilik konu tekrarlı ve yaprak testleri çözücem
Ben sınav sonuçları açıklanasıya rahat uyku uyuyamamoff offf bu hafta bi 10 net daha artsa da netlerim ilk atamada gitsem yaa
bizde denizsiz memleketteyiz ce evlenmeden önce üç ay full denize girerdik hergün bırakın girmeyi uzaktan görmeye hasretimhakkınızda hayırlısı olsun adacım.BEnim eşimin mesleği yok zaten bütün taşraları falan yazıcam doğu hariç belki birileri seçmezde bana kalır kadro ama burda bile 90 100 net yapıpta az bulanlar varken sınava girecek kaç bin kişi vardır öyle off off bilemiyorum hiç içimdende bi ses atanacaksın diyo.Kazanamazsam çok büyük hayal kırıklığı yaşıycam .Bu kışıda burada geçirmek istemiyorum
Birimizin gy iyi birimizin gk ortasını inşallah sınavda tutturcaz
Herşey sınav anındaki sakinliğimize bağlı
Benim gy düşük çıkıyor çok mat. olmadığı için
Ama bazen de gk çok kötü çıktığı bile oluyor inşallah sınavda olmaz :)
Deneme yapmadan önce hakan dede'nin videosunu dinliyordum tarih tekrarı olsun diye adam videoda hapşırdı bende çok yaşa dedim o kadar sıyırdım yani artık :)
ah kızlar siz bi bilseniz benim yaptığımı .Kızım evdeyken anahtarımı almayı unutup dışarı çıktım.Allahtan eşimin iş yeri 15 dk uzaklıkta komşunun oğluyla gönderdi anahtarı .Çocuk sağolsun 5 dk da koşa koşa gelmiş bu sıcakta .Öyle bi korku değişik bi duygu yaşadımki anlatamam .komşuma gittim eşimin numarasını unuttum .ben artık tükendim bu sınav için yaa
tebrkler. bnmde yediklimed 84 üstü oluyor genelde. ama sorularını sevmedim. tarih çok dolaylıyor. gereksiz yarıntılarla die düşünüyoeum. matematiğide çok basit sanki. ben 23 20 net arası gdip geliyorumyediiklim denemesinde 85 net yaptım .gy 55 gk 30
Deneme yapmadan önce hakan dede'nin videosunu dinliyordum tarih tekrarı olsun diye adam videoda hapşırdı bende çok yaşa dedim o kadar sıyırdım yani artık :)
İhtiyacın tg sinde mata dokunmayıp çıkmıştım 5043 kişide 2000. olmuşum
Tamamen sallamasyon bir sınav oldu
çok sıkılmıştım nedense sorularından
netlerimde haliyle düşük geldi
mCanım geçmiş olsun hemen halledebilmişsin Allahtan.
Bende deneme çözdüm ( fem- 102 net )
coğrafyadan kalan bölgelerimi tekrarladım
Şimdide türkçe tekrarlıcam sonra uzmanın modülerinden kalan bankalarımı bitirmem lazım
Gece de deneme çözer yatarım artık
güya bugün izin vercektim kendime
nere vericen vicdanım sesi wcde bile bırakmıyo beni
Halimiz harap
m
sevgi meleği tebrk ederim.. hani başından beri seni biliyorum çok emek verdin çok çalıştın. özel mesajlaşmamızdan dolayı adınını biliyorum. kendime dua ettiğim kadar hergün adını vererekte dua ettim..
MaşALLAH netlerinde olması gerektiği gibi.. bence " harap" demen yerde haline biraz "şükretmelisin"... senn gibi çalışıpta hala 90 ları göremeyen kaç kişi var.. iyi puan alıpta begenmeyen insanları görünce cidden piskolojim fena etkileniyor.. sen buna banane senn piskolojinden diyede bakabilirsin.. hımm bunu atlamışı diyede düşünebilirsin.. tercih senn tabiki..
memurlar nete yaklaşık 2 3 aydır girmeyi bıraktım.. neten insanların doğru yada yanlış yazdıkları netleri gördüğüm için.. sınava 6 gün kala bence bunlar morallerimizi bozmasın..
sen bu yazımı bir uyarı gibime görebilirsin. yada samimiyetime inanıp ne demek istediğimide anlayabilirsin..
rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın.. inş herkes hak ettiği puanı alır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?