dünkü sınav sonuçları mı bunlar canım
Yok bir hafta öncekinin.
Ben yarınkine giremicem maalesef ev durumu müsait değil bende evde bir fazla çözerim artık
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dünkü sınav sonuçları mı bunlar canım
1. doğu cephesi
2. batı cep
3. güneh cep
hangisinde düzenli ordu görev almıştır
ben doğu cephesi osmanlıdan kalan orduyla oldu die biliyorum.
soru açıklamasında doğuda osmanlıdan KALANA DÜZENLİ ORDUnun oldugunu söylüyor
bunu 12 alıyoruz dımı?
Türkçeden anlatım bozukluklaru çalışıyorum sonra noktalara falan bakıcam bi de kayınvaldemler gelecek misafir ağırlayacağım ders çalışacağım vakitlerdeeğer çabuk giderlerse tarih
videolarımı bitirmek istiyorum bugün ne kızım izin veriyor ne de kimse sanırım anlatım bozukluğu yaptım ama neyse
dua edelim birbirimize
ben bi 2010 çözcem deneme çözüpte kafamı ağrıtmıycam boşu boşuna sakin tekrarlar yapmayı planlıyorum inşallah yaparım
Benimde canı. Ders çalışmak falan istemiyor ya öyle zorluyorum kendimi bunaldım Allah'tan benim kayınvalideler uzak bize hic çekmezdim sinav üstüsınavdan sonra gelecekler bakalım sınavı atlatayım başka birşey istemiyorum
Anayasa'n baya soru çözmem lazım çok farklı sorular cikiyor denemelerde bir soru bankam var bakalım bastan sona çözeyim tekrar olur yaranda anayasa özetlerini okurum az kaldı sinavada son hafta calışma diyorlar ama birsuru plan yapıyorum
Hayirlisi olsun hepimizin hakında ins. Alnımızın akıyla çıkarız bu sınavdan
19 yy hukuk ve eğitim alanında ikilik yaşandı.
ekonomik varmıki ? deneme almış?
kıızzzlaaarrr ne olur bana yardımcı olur musunuzz az önce deneme testi çözüyordum artık sınavada az kaldı hergün çözüyorum bugün kü testimde genel kültür ve genel yetenek toplamda doğru sayım 75 çıktı sizce nasıl kızlarrrrrrrr
Netlerinin bu şekilde iyi olup olmadığını bilemeyiz
Bölümüne göre değişiyor
Sen yetiyor diyorsan iyidir![]()
ben önlisans mezunuyum sevgi meleği internetten şu puan hesaplama olaylarına falan baktımda yüksek çıkıyor puanım ordaki bilgi ne kadar doğrudur bilemem ama ben düşük alsamda tercih yapıcam yinede fikir almak istedim :):)