• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

hadi yaa cevap ne ki acab off off bence sınavda da çıkacak kesin
adacım hangisini çözdün ben 8 le 10. çözmedim haftaya çözcem şimdilik konu tekrarlı ve yaprak testleri çözücem

Ben yargının 14. denemesini çözdüm canım bugün belki uzmanı çözerim onuda çözmesini hiç sevmiyorum türkçesinde çok vakit kaybettiriyor bana.

Bende yarın eşim evde olucak o yüzden yarın ara vericem hiç bakmayacağım hem de bir gün mola iyi gelir
Okyonuscuğum denizin kokusunu bir de benim için içine çekseydin ne özledim o kokuyu denizsiz memlekette yaşanmaz yaaa valla :)

Ben sınav sonuçları açıklanasıya rahat uyku uyuyamam :14: off offf bu hafta bi 10 net daha artsa da netlerim ilk atamada gitsem yaa :14:

Sınavan 100 bile alsam ki imkansız ilk atamada tercih yapmacağım ben canım önce eşimin tayini var haziranda o belli olucak onun gittiği yere göre artık ben tercih yapıcam ve tek tercihim olucak gelirmi acaba :((( Her yeri yazayım sen peşimden gelirsin tayin isteyip diyorum yok diyor tek bensiz kalamazmış bende tek onsuz gidemezmişim :) O yüzden tek tercihe mahkum oldum

bizde denizsiz memleketteyiz ce evlenmeden önce üç ay full denize girerdik hergün bırakın girmeyi uzaktan görmeye hasretim :5: hakkınızda hayırlısı olsun adacım.BEnim eşimin mesleği yok zaten bütün taşraları falan yazıcam doğu hariç belki birileri seçmezde bana kalır kadro ama burda bile 90 100 net yapıpta az bulanlar varken sınava girecek kaç bin kişi vardır öyle off off bilemiyorum hiç içimdende bi ses atanacaksın diyo.Kazanamazsam çok büyük hayal kırıklığı yaşıycam .Bu kışıda burada geçirmek istemiyorum :14:

bizde denizsiz memleketteyiz ce evlenmeden önce üç ay full denize girerdik hergün bırakın girmeyi uzaktan görmeye hasretim :5: hakkınızda hayırlısı olsun adacım.BEnim eşimin mesleği yok zaten bütün taşraları falan yazıcam doğu hariç belki birileri seçmezde bana kalır kadro ama burda bile 90 100 net yapıpta az bulanlar varken sınava girecek kaç bin kişi vardır öyle off off bilemiyorum hiç içimdende bi ses atanacaksın diyo.Kazanamazsam çok büyük hayal kırıklığı yaşıycam .Bu kışıda burada geçirmek istemiyorum :14:

O hiç belli olmaz canım önemli olan sınav anı. Sınavda iyi motive olursan yapılmayacak değil. Sonuçta elinden geleni yapıyorsun kimin iyi alıp alamayacağı hiç belli olmaz Allah hayırlısını versin canım. Sonuçta fedakarlık yapıyoruz herşeyden eminim Allah görüyordur ve emeğimizin karşılığını verecektir. Bak iyi yanından düşün sonuçta puanın çok kötü olmaz iyi olursa bir sürü yer tercih etme şansın var benim o da yok tek tercih mecburen. O yüzden puanımın iyi olması lazım ki nokta atışı yapayım valla herşey sıkıntı stres. Geçse şu sınav, sorular açıklanınca kaç net yaptığımızı öğrenince belli olur herşey. Puanda hesapladığının ya üç aşağısı ya beş yukarısı olur. Çok fazla farketmez.

Birimizin gy iyi birimizin gk ortasını inşallah sınavda tutturcaz :27:
Herşey sınav anındaki sakinliğimize bağlı

Deneme yapmadan önce hakan dede'nin videosunu dinliyordum tarih tekrarı olsun diye adam videoda hapşırdı bende çok yaşa dedim o kadar sıyırdım yani artık :)

Benim gy düşük çıkıyor çok mat. olmadığı için
Ama bazen de gk çok kötü çıktığı bile oluyor inşallah sınavda olmaz :)

Bende öyle olmamasını umuyorum

Deneme yapmadan önce hakan dede'nin videosunu dinliyordum tarih tekrarı olsun diye adam videoda hapşırdı bende çok yaşa dedim o kadar sıyırdım yani artık :)

O ondan değil merak etme bende demiştim :D adamla bütünleşiyoruz izlerken sanki karşılıklı oturuyomuşuz gibi

İhtiyacın tg sinde mata dokunmayıp çıkmıştım 5043 kişide 2000. olmuşum
Tamamen sallamasyon bir sınav oldu
çok sıkılmıştım nedense sorularından
netlerimde haliyle düşük geldi:5:

ah kızlar siz bi bilseniz benim yaptığımı .Kızım evdeyken anahtarımı almayı unutup dışarı çıktım.Allahtan eşimin iş yeri 15 dk uzaklıkta komşunun oğluyla gönderdi anahtarı .Çocuk sağolsun 5 dk da koşa koşa gelmiş bu sıcakta .Öyle bi korku değişik bi duygu yaşadımki anlatamam .komşuma gittim eşimin numarasını unuttum .:5: ben artık tükendim bu sınav için yaa

kızlar ortaöğretim kpss mı yoksa lisans mı? ben de ortaöğretıme gıreceğim.işh yaparım.gardıyanlık hakkında bılgısı olan arkadaşlar varmı?

ah kızlar siz bi bilseniz benim yaptığımı .Kızım evdeyken anahtarımı almayı unutup dışarı çıktım.Allahtan eşimin iş yeri 15 dk uzaklıkta komşunun oğluyla gönderdi anahtarı .Çocuk sağolsun 5 dk da koşa koşa gelmiş bu sıcakta .Öyle bi korku değişik bi duygu yaşadımki anlatamam .komşuma gittim eşimin numarasını unuttum .:5: ben artık tükendim bu sınav için yaa

Gecmis olsun canım iyi hemen halletmişsin bendede kafa kalmadı artık kımı kelimeleri bile yanlış söylüyorum esim dalga geçiyor :31:Bende sabah deneme coZdum esimle kucuk bir temizlik yaptık o Supurdum ben sildim lavaboları temizledim balkon yıkadım aylık market alışverişine çıktık geldik onları yerleştirme yemek hazırla yemek ye yoruldum şimdi bir kahve yapıp denemeye başlıcam coğrafya tekrarı yaparım diyordum yarına kaldı bu gece 30 deneme 12 ser soruluk vatandaşlık denemesi var ona başlayıp bitiricem ins. :31:Baya is halettim yarın rahat rahat çalışırım artık

Canım geçmiş olsun hemen halledebilmişsin Allahtan.
Bende deneme çözdüm ( fem- 102 net )
coğrafyadan kalan bölgelerimi tekrarladım
Şimdide türkçe tekrarlıcam sonra uzmanın modülerinden kalan bankalarımı bitirmem lazım
Gece de deneme çözer yatarım artık
güya bugün izin vercektim kendime
nere vericen vicdanım sesi wcde bile bırakmıyo beni
Halimiz harap :5:

Son düzenleme:
yediiklim denemesinde 85 net yaptım .gy 55 gk 30
tebrkler. bnmde yediklimed 84 üstü oluyor genelde. ama sorularını sevmedim. tarih çok dolaylıyor. gereksiz yarıntılarla die düşünüyoeum. matematiğide çok basit sanki. ben 23 20 net arası gdip geliyorum

korkma tek deilsin:D bnde dedim hatta bu sabah:)

İhtiyacın tg sinde mata dokunmayıp çıkmıştım 5043 kişide 2000. olmuşum
Tamamen sallamasyon bir sınav oldu
çok sıkılmıştım nedense sorularından
netlerimde haliyle düşük geldi:5:

dünkü sınav sonuçları mı bunlar canım

Canım geçmiş olsun hemen halledebilmişsin Allahtan.
Bende deneme çözdüm ( fem- 102 net )
coğrafyadan kalan bölgelerimi tekrarladım
Şimdide türkçe tekrarlıcam sonra uzmanın modülerinden kalan bankalarımı bitirmem lazım
Gece de deneme çözer yatarım artık
güya bugün izin vercektim kendime
nere vericen vicdanım sesi wcde bile bırakmıyo beni
Halimiz harap :5:
m
sevgi meleği tebrk ederim.. hani başından beri seni biliyorum çok emek verdin çok çalıştın. özel mesajlaşmamızdan dolayı adınını biliyorum. kendime dua ettiğim kadar hergün adını vererekte dua ettim..

MaşALLAH netlerinde olması gerektiği gibi.. bence " harap" demen yerde haline biraz "şükretmelisin"... senn gibi çalışıpta hala 90 ları göremeyen kaç kişi var.. iyi puan alıpta begenmeyen insanları görünce cidden piskolojim fena etkileniyor.. sen buna banane senn piskolojinden diyede bakabilirsin.. hımm bunu atlamışı diyede düşünebilirsin.. tercih senn tabiki..

memurlar nete yaklaşık 2 3 aydır girmeyi bıraktım.. neten insanların doğru yada yanlış yazdıkları netleri gördüğüm için.. sınava 6 gün kala bence bunlar morallerimizi bozmasın..

sen bu yazımı bir uyarı gibime görebilirsin. yada samimiyetime inanıp ne demek istediğimide anlayabilirsin..

rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın.. inş herkes hak ettiği puanı alır

m
sevgi meleği tebrk ederim.. hani başından beri seni biliyorum çok emek verdin çok çalıştın. özel mesajlaşmamızdan dolayı adınını biliyorum. kendime dua ettiğim kadar hergün adını vererekte dua ettim..

MaşALLAH netlerinde olması gerektiği gibi.. bence " harap" demen yerde haline biraz "şükretmelisin"... senn gibi çalışıpta hala 90 ları göremeyen kaç kişi var.. iyi puan alıpta begenmeyen insanları görünce cidden piskolojim fena etkileniyor.. sen buna banane senn piskolojinden diyede bakabilirsin.. hımm bunu atlamışı diyede düşünebilirsin.. tercih senn tabiki..

memurlar nete yaklaşık 2 3 aydır girmeyi bıraktım.. neten insanların doğru yada yanlış yazdıkları netleri gördüğüm için.. sınava 6 gün kala bence bunlar morallerimizi bozmasın..

sen bu yazımı bir uyarı gibime görebilirsin. yada samimiyetime inanıp ne demek istediğimide anlayabilirsin..

rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın.. inş herkes hak ettiği puanı alır

Canım halimiz harap derken netlerimden dolayı demedim yanlış anlamışsın
Çok şükür çalıştığım kadar işte netlerim inan fazlasında gözüm de yok
Halimiz harap derken bir üstte arkadaş anahtarını unutmuş bende vicdanım beni bırakmıyor dedim yani sınav bizi ne hale getirdi gibisinden
Ama tabi anlatamamışım
Doyumsuzluk yapanlardan değilim tatlım dediğin gibi özeldende konuşmuşluğumuz var öyle biri değilim
Olduğu kadar artık herşey nasip kısmet

Back
X