2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Valla kızlar bende evdeki denemeleri çözerken uyukluyorum, zorlanıyorum. Öğlende saat 13.00 gibi ders çalışayım dedim resmen sıkıntıdan uyumuşum

Bende paniklemiştim ama çıkmış soruları görünce keyfim yerine geldi. Daha bi inandım yapacağıma, güzel geçeceğine.
Benimde,
2008: Gy 4
Gk 5 yanlış toplamda

Matta hiç full yapamıyordum denemelerde çıkmış sorularda fulledim
Anayasa ve Tarih soruları harika ötesiydi
Denemelerin alakası olmadığını daha iyi anladım

ya bu çıkmış soruların denemelerle alakası yok
çok basit geldi bana matematik soruları yarım saatimi bile almadı çözmek
ama evdeki denemeler uğraştırıyor. şimdi bi deneme bitirdim. bir de tarih tekrarımı bitirdim.
güncel bilgilere baktım. mola verdim birazdan bi deneme daha çözmem gerek

sevgi meleği sen nerden izliyorsun hakan dedeyi ben izleyemiyorum yaa
asmunikal bende geçen hafta çok stres yaptım deneme çözerken elim ayağıma girdi ama bu hafta öyle bıktımki gireyim çıkayım bitsin gitsin diyorum saldım çayıra mevlam kayıra artık

bnmde murat türkiye genlinde 74 oldu. ama sorular saçmady. önce üzüldüm sonra boşver dedim:))

az kaldı biraz daha sabır inş güzel geçicek

yediiklim 1. çözdüm. 92 net yaptım. anaysanın son sorusunun sorunu farklı cevap anahtarı açıklamasında farklı vermiş

sevgi meleği tebrik ederim

Gunaydin hanımlarSabah cikmis 2010 sorularını coZdum aman allahım onlar ne oyleHerkes diyordu 2010 da komisyon değişti onlisans sorulari linsanstanda zordu diye hakikatten doğruymuş moralim bozukduGenel yetenek 43 net genel kültür 36 net 79 net çıktı Moralim bozuldu ya diğer yılın sorulariyla alakası yok bu yil ins. Diğer yıllara göre gelir yoksa yandık

şu sistem değişikliklerinden adaletsizlikten bıktım ne kadar şansızım

şu sistem değişikliklerinden adaletsizlikten bıktım ne kadar şansızım

Valla haklısın sistemin kurbanları oluyoruz sorulari nasil yanlış yaptırırız diye uğraşmışlar resmen! Ben 11 aydır emek veriyorum ama gel gor ki çoğun bu sonuca göre sanki hic çalışmamışim çok moralim bozuldu ne güzel diğer cikmis yılların sorularında sevinmiştim yüksek cikiyor diye bizde bu komisyon hazirliycam Allah yardımcımız olsun ins. Alnımızın akıyla bu ısın icinden çıkarız benim artık psikolojim falan 0

Birbirimize dua edelim canım başla yapabileceğimiz hiç birşey kalmadı sanırım dün hele akşam eşim dediki kurtuluşumuz sana bağlı yoksa durumumuz çok vahim dedi ne zamandır strese sokmamak için hiç birşey demiyordu .Elinden geleni yap bi iki sene de biz perişan oluruz dedi off off ben de farkındayım ama çok zor.NE torpil ne bişey hiç bişey yok.İhtiyacı olmayan kimleri sokacaklar hileyle allah bilir bizse tabiri caizse eşek gibi çalıştık bu sınava

Son düzenleme:

Öyle canım bol bol dua edelim birbirimize Allah yardımcımız olsun hakkımızda en hayırlısını versin Bizim çok şükür esim subay düzenli gelir var sizin bide cocuk var ısınız daha zor Allah yardımcınız olsun bu KPSS olmasa bile Allah ins size güzel bir hayirli bir kapı acar insÇok emek verdik ama Allah büyük çalışanın emegini verirmiş Bu torpiller yerleşenler benim hakkımı yiyenler ins. O yerleştikleri isin hayrını görmezler paraları harcayamazlar buna göz yumanların öbür tarafta iki elim yakalarında olacak!

• ////// ATATURK DONEMİ KRONOLOJİSİ //////

1923

- İzmir iktisat kongresi toplandı.- lozan antlasması ımzalandı.- halk fırkası kuruldu.
- ankara baskent ilan edildi.

1924

- tevhıdı tedrıdat kanunu kabul edıldı.- seriye ve evkaf vekaletı kaldırıldı - erkanı harbıye umumıye vekaletı kaldırıldı.- medreselere el konuldu.- teskılatı esasıye kanunu yuruluge gırdı.- iş bankası kuruldu.- musukı muallım mektebi acıldı.- terakkı perver cumhuruyet fırkası kuruldu

1925

-seyh saıd ayaklanması- asar vergısı kaldırıldı- takrırı sukun yasası kabul edıldı- sanayı ve maadın bankası kuruldu - ankara hukuk mektebi acıldı.- sapka kanunu kabul edıldı.- tekke ve zavıye turbelerı kapatıldı.- uluslararası saaat ve takvım ilan edıldi.

1926

- medenı kanun kabul edıldı.- turk ceza kanunu ilan edıldı.- kabotaj kanunu ılan edıldı.- borclar kanunu lan edıldı- turk tıcaret kanunu ılan edıldı.- ankara antlasması ( musul )- usak alpulu seker fabrıkası kuruldu

1927

-M. Kemal nutuku okudu.-ilk nufus sayımı yapıldı -ilk kagıt para tedavule cıktı.-tesvık sanayı kanunu kabul edıldı.

1928

-anayasadan Turkıye devletının dını ıslandır maddesı cıkartıldı.-uluslar arası rakam kabul edıldı -yenı Turk alfabelerı kabul edıldı - Turk vatandaslıgı kanunu kabul edıldı.

1929

-Millet mektepleri acıldı.-Turkıye bırıand-kellog paktına uye oldu.-Deniz ticaret kanunu -menkul kıymetler borsası kanunu kabul edıldı.

1930

-Turk kadınıa beledıye secımlerıne katılma hakkı verıldı.- merkez bankası kuruldu -serbest cumhurıyet fırkası kuruldu.-menemen olayı oldu- adana ahalı cumhuıyet fırkası uruldu.- ankara etnografya muzesı acıldı.- Turk parasını koruma kanunu kabul edıldı.

1931

-TURK TARIH KURUMU kuruldu- ölçü ve agırlık bırımlerı kabul edıldı.

1932

- ezan ilkkez Turkce okundu.- halk evlerı acıldı.-Turk dıl kurumu kuruldu-miletler cemıyetıne uye olduk

1934

-balakan atantı-soyadı kanunu -kıyafet kanunu- Turk kadınıa mılletvekılı seçme hakkı tanındı.- ayrıcalık ıfade eden unvanlar kaldırıldı.-hakımıyetı mıllıye gazetesı ulus adına cıktı

1935

-haftasonu tatılı pazara alındı.- etıbank kuruldu.- maden teknık arama mta kuruldu

1936-ankara dıl ve tarıh-cografya fakultesı acıldı.- montrö bogazlar sozlesmesı

1937

-sadabat paktı ımzlandı - nyon sözleşmesi imzalandı ( nyon sozlesmesı akdenız korsanlarına karsı turkıye ve akdenız ulkelerı arasında yapılan bır ant.)

1938

-toprak mahsullerı ofısı kuruludu- Ataturkun vefatı

Okyanuscum sıkma canını, diğer sınavları kolay bir tek sınavı zor diye kendimizi üzersek sınavda çok bocalarız
Mecburuz şuanda sakin olmaya
İnşallah emeklerimizin karşılığını alacağız
Herşey nasip kısmet
İnşallah kolay bir sınav olur inşallah

2010 sınavını çözdüm. 91.25 net çıktı.
anayasa da biraz bocaladım. matematik ve türkçe çok basit geldi. inşallah sınavda da böyle matematik soruları gelir. yarım saat sürmedi çözmem. hele geometri hiç bu kadar kolay tahmin etmemiştim. evde lisans denemelerinde çok karışık oluyor geometri.
akşam 2008 deneme beni bekler. birde bugün evde çözmek için bi deneme seti daha almaya gideceğim bu haftayı atlatayım. son 5 gün hiç birşey çalışmıcam

kızlar canınızı sıkmak istemem ama bu seneki konisyonda 2010 komisyonundan farklı dıye bılıyorum kı sorulardan cok bellıydı yanı umarım sıze boyle gelmez. cografyada bıle guncel bılgı sorusu vardı sasırmıstık . ama sız hazırlıklı olun ben bu sayfaya geldıgımden berı soyluyorum gecmıs yılın sorularına aldanmayın bızde aldandık sonuc ortada 2012 kazıgı attılar lısansada. yenıden ıuyarayım ben sızı bu sene hatta mumkunse gecen seneyıde osym nın yaptıgı tum sınavları dıngın kafayla anlayarak tarıh cografya dahıl cozun. sımdıden hepınıze basarılar dılıyorum fısttıklar

SAğol canım peki bi sınav zor olursa herkesin başarısı düşmez mi yine de başarıllılar hep başarılı mı kalıyo

SAğol canım peki bi sınav zor olursa herkesin başarısı düşmez mi yine de başarıllılar hep başarılı mı kalıyo

soyleki canım :) basarılı olanlar zaten dıpkose bucak calısmıs olanlar her turlusune acık olanlar onlar onlarında durumu normaldekıne gore kotuydu neyı bbaz aldıgın onemlı net sayısını mı puanı mı ? 50 kusur netlere 60 kusur puanlar geldı yuksek alanlar normalde o netlerle almıyorlardı o puanları yanı net sayısına gore puan degısıklıgı oldu herne ıse lısansta 2010 sınavı en kolay sınavlardan bırıydı aslında tabı zor sorular olmakla bırlıkte en cok puanı 2009 verırdı en zor sınav oldugu ıcın bu senede 2009 ıle nerdeyse aynı puanları verdı yanı zor sınavdı kııııı 120 net cıkaran olmadı sadece 11 tane gy 60 net cıkardı burdanda anlasılabılır. ben orta hallı bı sınavda kendıme guvenıyordum 90 ustune cıkarım dıyordum rahatca ancaaaakkkkkkk sınava gırdık oyle olmadı zor olmasada vakıt aldı sorular yetmedı zoguna zaman kısa zamanda yapılan sorularda hata cıkma ıhtımalı yukseldı sınavdan cıktıgımda bedbahttım 70 ustune ancak cıkar deken 83 geldı sınav anında ne kadar soru yaptıgımı bıle anlayamadım dusun yanı ka bosum vardı tam hatırlayamadım. falannn fılan herneyse genel basarı net bazında zaten dustu ama genel dustugu ıcın puanlar yukseldı bıraz anlatabılddımmı bılmem.

Son düzenleme:

Ayvayı yedik desene

Off artık ders çalışma şevki filanda kalmadı ne yapıca bilmiyorum.
Ales, jana, janu bunlardan birer ikişer yıl çözmeyi düşünüyorum zaten
Valla bitseydi de kurtulsaydık

Ayvayı yedik desene

Off artık ders çalışma şevki filanda kalmadı ne yapıca bilmiyorum.
Ales, jana, janu bunlardan birer ikişer yıl çözmeyi düşünüyorum zaten
Valla bitseydi de kurtulsaydık

çalışma vaktı artık gectı canım dedıgını yaparsan en ıyısını yapmıs olursun zaten sıkma canını hepsı or olmaz olmuyor cok basıt sorularda var ama hedefının ne oldugu onemlı rahat 70 ustune cıkılabılır az kasılırsa 80 bulunur ama 90 dıyorsan ıste o zaman bayaaaa zorlamak gerektı bızım sınavdaa keza benımkılerde yeterlı olmadı neyse ama sıkmayın canınızı bıde bakmıssın sıze kolay gelır ama kolay olursada 2010 lısans puanlarına doner çookk net cıkarmak gerekıyor yuksek puan ıcınn. gonlunuze gore versın rabbım. stres yaqapmauyın bu saatten sonra olacagına varacakkk.

Slm kızlar. Bugün doğru dürüst ders çalışmadım deneme bile çözmedim dışarı çıktım gittim kuaföre ooh saçımı kestirdim fön çektirdim kuafördekilerle biraz sohbet ettim kafam dağıldı valla çok iyi geldi tavsiye ederim :)) Şimdide oturup bir güzel deneme çözerim artık bu enerjiyle...

Birde ben sınava çok az kalmışken çok farklı tarzlarda soru çözme taraftarı değilim açıkçası zaten alacağını aldın bu saate kadar gerisi kafa karıştırmaktan başka birşey gibi gelmiyor her zaman nasıl bir modda gidiliyorsa bence öyle olmalı. Ayrıca son hafta tam sınav saatinde denemeye başlayıp tam sınav bitişinde bırakacağım denemeyi ki biyolojik olarak bünye alışsın. Artık yapacağımızı yaptık bu saatten sonra başka yapacak birşey yok sadece sınava girelim iyi geçsin ve bitsin...

Canım vallahi 1 yılı geçti benim ders çalışma maceram :)
Sadece masa başında soru çözen bir insana dönüştüm.
Ben konularım zaten yılbaşında bitmişti o zamandan beri tekrar yapa yapa bir hal oldum
Şuanda da coğ ve türkçe tekrarım kaldı
Yani haftaya sınav saatinde başlamak üzere sadece deneme çözeceğim
Konu çalışmak için çok ama çok geç zaten
Hakkımızda hayırlısı olsun
Ama bana 2012 lisans kolay gelmişti tabi sınav psiklojisi çok başka
Şimdi böyle diyipte gene tepkileri üzerime çekmiyim
Bana kolay geldi dedim diye taşlanmıştım resmen forumda
neyse nasipten öte köy yok nasılsa 85 alsam ilk atamada gidiyorum
şuanda 98*100*110 arası netlerim oluyor
Tabi komisyon değiştiyse ve zor olursa bilemiyorum

Televizyon izlemeyi özledim :84::84::84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…