Valla kızlar bende evdeki denemeleri çözerken uyukluyorum, zorlanıyorum. Öğlende saat 13.00 gibi ders çalışayım dedim resmen sıkıntıdan uyumuşum
Bende paniklemiştim ama çıkmış soruları görünce keyfim yerine geldi. Daha bi inandım yapacağıma, güzel geçeceğine.
Benimde,
2008: Gy 4
Gk 5 yanlış toplamda
Matta hiç full yapamıyordum denemelerde çıkmış sorularda fulledim
Anayasa ve Tarih soruları harika ötesiydi
Denemelerin alakası olmadığını daha iyi anladım
Evet canım sorular iç açıcı benimde
2004:98
2006:123
2008:118 net çıktı yarın 2010 U çözücem bakalım benim normal denemede uykum geliyor ya bıktım artık ders çalışmaktan deneme cozmekten 10 gun kaldı hayirlisiyla kazanız belasın bir atlatsak su sınavıBenim heyecanım pek yok sinav sorularını çözücem biraz rahatladım anlaşılır tarzda hepsi ins. Sinavdada öyle gelir ben evdeki denemelerde iyice düşük yapmaya başladım az önce fem deneme 4 coZdum genel yetenek 47 net genel kültür 27 net toplam 72 çıktı sınır oldum ya Gözlerim ağrıyor artık
Gunaydin hanımlarSabah cikmis 2010 sorularını coZdum aman allahım onlar ne oyle Herkes diyordu 2010 da komisyon değişti onlisans sorulari linsanstanda zordu diye hakikatten doğruymuş moralim bozukdu Genel yetenek 43 net genel kültür 36 net 79 net çıktı Moralim bozuldu ya diğer yılın sorulariyla alakası yok bu yil ins. Diğer yıllara göre gelir yoksa yandık
şu sistem değişikliklerinden adaletsizlikten bıktımne kadar şansızım
Valla haklısın sistemin kurbanları oluyoruz sorulari nasil yanlış yaptırırız diye uğraşmışlar resmen! Ben 11 aydır emek veriyorum ama gel gor ki çoğun bu sonuca göre sanki hic çalışmamışim çok moralim bozuldu ne güzel diğer cikmis yılların sorularında sevinmiştim yüksek cikiyor diye bizde bu komisyon hazirliycam Allah yardımcımız olsun ins. Alnımızın akıyla bu ısın icinden çıkarız benim artık psikolojim falan 0
Birbirimize dua edelim canım başla yapabileceğimiz hiç birşey kalmadı sanırımdün hele akşam eşim dediki kurtuluşumuz sana bağlı yoksa durumumuz çok vahim dedi ne zamandır strese sokmamak için hiç birşey demiyordu .Elinden geleni yap bi iki sene de biz perişan oluruz dedi off off ben de farkındayım ama çok zor.NE torpil ne bişey hiç bişey yok.İhtiyacı olmayan kimleri sokacaklar hileyle allah bilir bizse tabiri caizse eşek gibi çalıştık bu sınava
Gunaydin hanımlarSabah cikmis 2010 sorularını coZdum aman allahım onlar ne oyle Herkes diyordu 2010 da komisyon değişti onlisans sorulari linsanstanda zordu diye hakikatten doğruymuş moralim bozukdu Genel yetenek 43 net genel kültür 36 net 79 net çıktı Moralim bozuldu ya diğer yılın sorulariyla alakası yok bu yil ins. Diğer yıllara göre gelir yoksa yandık
kızlar canınızı sıkmak istemem ama bu seneki konisyonda 2010 komisyonundan farklı dıye bılıyorum kı sorulardan cok bellıydı yanı umarım sıze boyle gelmez. cografyada bıle guncel bılgı sorusu vardı sasırmıstık . ama sız hazırlıklı olun ben bu sayfaya geldıgımden berı soyluyorum gecmıs yılın sorularına aldanmayın bızde aldandık sonuc ortada 2012 kazıgı attılar lısansada. yenıden ıuyarayım ben sızı bu sene hatta mumkunse gecen seneyıde osym nın yaptıgı tum sınavları dıngın kafayla anlayarak tarıh cografya dahıl cozun. sımdıden hepınıze basarılar dılıyorum fısttıklar
SAğol canım peki bi sınav zor olursa herkesin başarısı düşmez mi yine de başarıllılar hep başarılı mı kalıyo
kızlar canınızı sıkmak istemem ama bu seneki konisyonda 2010 komisyonundan farklı dıye bılıyorum kı sorulardan cok bellıydı yanı umarım sıze boyle gelmez. cografyada bıle guncel bılgı sorusu vardı sasırmıstık . ama sız hazırlıklı olun ben bu sayfaya geldıgımden berı soyluyorum gecmıs yılın sorularına aldanmayın bızde aldandık sonuc ortada 2012 kazıgı attılar lısansada. yenıden ıuyarayım ben sızı bu sene hatta mumkunse gecen seneyıde osym nın yaptıgı tum sınavları dıngın kafayla anlayarak tarıh cografya dahıl cozun. sımdıden hepınıze basarılar dılıyorum fısttıklar
Ayvayı yedik desene
Off artık ders çalışma şevki filanda kalmadı ne yapıca bilmiyorum.
Ales, jana, janu bunlardan birer ikişer yıl çözmeyi düşünüyorum zaten
Valla bitseydi de kurtulsaydık
çalışma vaktı artık gectı canım dedıgını yaparsan en ıyısını yapmıs olursun zaten sıkma canını hepsı or olmaz olmuyor cok basıt sorularda var ama hedefının ne oldugu onemlı rahat 70 ustune cıkılabılır az kasılırsa 80 bulunur ama 90 dıyorsan ıste o zaman bayaaaa zorlamak gerektı bızım sınavdaakeza benımkılerde yeterlı olmadı neyse ama sıkmayın canınızı bıde bakmıssın sıze kolay gelır ama kolay olursada 2010 lısans puanlarına doner çookk net cıkarmak gerekıyor yuksek puan ıcınn. gonlunuze gore versın rabbım. stres yaqapmauyın bu saatten sonra olacagına varacakkk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?