Valla 10 aydır calisiyorum millet 110 neten soz ediyor ya ben aptalım yada millet çok Zeki ben bir kez 94 yaptım hep 80-88 arası cikiyor bildigim sorulari yanlış yapıyorum
Benimde birsuru yanlış cikiyor onlar götürüyor zatenTürkce çok cikiyor bazen tarih bazen anayasa bugün hem tarih hem anayasa mat düşük çıktı Ben artık deneme çözüp konu özeti okuycam yeter bıktım valla!kafayi yicem ders çalışmaktan olursa olur nasibimizde varsa elimizden geleni yaptık su son günlerinde bir atlatalım hayirlisiyla sınavda iyiyapariz ins. Allah yardımcımız olsun Biraz geometri bakicam turkcedende dilbilgisi bu yil çok çıktı bide dilbilgisi konu calisicam baskada konu falan açıp çalısmam midem bulanıyor artık kitap görmekten
Ahh keşke artsa canım netler benim gy yi mat. düşürüyor dün 13 yapmıştım türkçe 28 di düşün yani mat.ım bazen daha yüksek yapıyorum bazen daha az soru tarzına göre değişiyor
Ben esimi gönderince uyumuyorum o yüzden ilk ben acıyorum dükkanıcanım gecen denemede çıktı sağırsa dilsizlerde ben 14 yaptım.p cevap 15 yas olacakmış olağanüstü donemlerdede evlenme yası 15 Sen yediiklim deneme çözüyormusun ?benim hep yediiklimden 83-88 arası cikiyor
ben sagır ve dilsizlerde ceza ehliyeti 15 yaşına kadar yok biliyorum
21 yaşına kadar ise ceza indirimi alabilyorlar
21 yaş sonrası ceza indirimi yok sağır dilsizlerde biliyorum,normal ceza alıyorlar
olağan evlenme yaşı 17 yi doldurmuş olma k
olağın üstü durulmarda da 16 yaşını doldurmuş olmayı hakim arıyor
15 yaşını doldurmuş olmak hakim kararıyla bile gerçekleşmiyor diye hatırlıyorum kitaptan
ben hemen unutuyorum bilgileri
şürekli tekrar istiyor da hangibirini tekrar edeyim
of allahım offff
allah emeklerimizin karşılığını verir inşallah arkadaşlar hepimizin
kolay gelsin
yarın ayvalık yolçusuyuz yine eşim izinli durmuyor evde
mecbur çoçuklarla bende gideceğim
yarın ders çalışamam
çok mu kötü birşey yapıyorum giderek ?????
Dinlenmek senin de hakkın canımn ama keşke dinlenebilsen.İki gündür bende çalışamadım dünn bi deneme çözdüm o kadar.GEceler gece cadısı gibi oturuyoruz artık gündüzde uyumuyor küçük bi canavar büyütüyorum sanırım :18:
Evlilik yaşı 17 yazıyor kitaplarda ama 17 bitip de 18 e girince evlenilebiliniyorben kendimden biliyorum
Kızlar bi de şu ihracat ülkelerini hangi aya göre cevap vericez .Benim pegem kitabımda ihracat almanya ihracat rusya diyor .Ama bugün tik sayfasında temmuzda ihracatta ithalatta almanya diyor.Bi de güncel bilgi soruları hangi aya kadar çıkar bu son olimpiyatları kazananları falan sorar mı ki ben hiç haber izleyemiyorum ders çalışıyorum o sıra kızım da pepee izliyor
Deneme sonucum genel yetenek:40 genel kültür: 40 toplam 80 net :95:sınavda daha yüksek yaparız ins:18:
okyonus netlerin iyi gibi duruyor canım. 100 soru mu vardı sizin kpss de.
eğer öyleyse iyi bence, sınavda daha da iyisini yapacaksın inanıyorum.
sanırımsam artık kendi kendime yazışıyorum:)))
2006 kpss önlisans çözdüm.
toplamda 123 net yaptım. (150 soru)
yukarda dediğim gibi 2002 önlisans 78 net yaptım.
çıkmış sorularını çözeniniz varmı. hani karşılaştırsaydık
çok yoruldum. 3 denem bitti bugun. gidip birazda çoğrafya tekrar yapim
......................
sevgi meleği aöf ler nasıl geçti. bn gitmedim sınava. 4 dersim kaldı bnm. agır olanlardı. finansal maliyet muhasebesi genel muhasebe iktisata giriş. vakit ayırıp çalışmak istemedim. kredili sisteme geçilcek. kasım gibi sınavlar olcak yine.
Canım ben ilk sınavlarda verdim hepsini büte kalmadım hiçbirinden.
Yarın 2002 onlisansi bende çözer yazarım bakalım sabah yediiklim deneme coZdum genel yetenek 40 genel kültür 40 net çıktı gece çözdüğüm denemede istikrar yayınları oda 80 net çıktı ben çakıldım kaldimYarın sabah onlisans cikmis sorularla baslarım bildirirm sana
neyse ben yorum yapmimde sen pikolojik etkilenme:) sonra söylerinz birbirmize.
bende yediiklim aldım. bakalım kaç çıkarcam:)
ösym sınav arşıvi bölümünden ast subay jandarma polislik hepdini indirdim.
bakmanızı tavsiye ederim kızlar
matematiğim yükseldi ya kızlar. genelde yani son 4 denememlde 20 doğru falan oluyor genlde. yanlış ya hiç olmuyr yada 1 2 şükür bunada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?