• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

canım cozum uyoksa cevap kesınlıkle yanlıstır benım yaptıgımı ıncele bu sorular boyle yapılır orneklerını bulabılırsen bakabılrsn yaptıgım yol dogrudur doğru kabul etmenı rıca edıyorum :)):52:

İnceledim canım ve senin çözümünü baz alıyorum dereceler esitleniyor aynı zamanda içlerde o katsayı ile çarpıtıyor bende öyle biliyorum :29:

İnceledim canım ve senin çözümünü baz alıyorum dereceler esitleniyor aynı zamanda içlerde o katsayı ile çarpıtıyor bende öyle biliyorum :29:

:) evett doğru yol bu unutmamısım bee :)) 1 ay oldu ne unutacaksam ben ders calısmıyorum malum sınav sonuclarını beklıyorum 1 ayım bos gectı acıklamadılar hala adılerrrr

canım ıhtıyacın hangı denemesı bu ıhtıyacın denemelerı cozumlu olur cozum yokmu bende sasırdım :) sonucumdan emınım verdıgın bılgılere gore

hımmm sanslısın canım cok sukurkı yerlesmıssın bende lısans mezunuyum ılk kekkz hazırlanarak sınava gırdıım 2012 de felaket telef ettıler bızlerı berbattı sınav kpss ıle alakasız ve zorrr du calınma falan beter olduk ıste sımdıdde acıklamıyorlar bızı verem edecekler gorev yerınde mutlu olursun canım ıns dıkkat et kendıne malum doguda ısler karısık
SAğol canım zaten ösym bu sene baya sinir bozuyor. bizim sonuçları da çok geç açıkladı. Eşim de girdi sınava ama umut yok çok zormuş.
Güzel dileklerin için de ayrıca teşekkür ederim. rabbim size de nasip etsin inşallah...
Âmin canım ins. Çok emek verdim ins. Karşılığını alırım Allah banada nasip eder buraya girip bende atandım demeyi Allah banada nasip etsin ins.

inşallah canım inşallaaaaahhhhh

:) evett doğru yol bu unutmamısım bee :)) 1 ay oldu ne unutacaksam ben ders calısmıyorum malum sınav sonuclarını beklıyorum 1 ayım bos gectı acıklamadılar hala adılerrrr

Kivrandiliyorlar kesin bizimde öyle yapacaklar :22:Kopya varsa onu temizliyorlardir köpekler :51:

bencede puan ayarı cekıyorlar ınce ayarrr ok yukarda alanları dengelı dagıtmalılarkı bellı olmasın dı mı yanıııı

Yoksa bukadar gece kalırmışım sonuçta bilgisayar okuyor istedilermi 2 günde bile okurlar:19:Ayar çekiyorlar millet çakmasın diye torpilcilerin kağıtları duzeltiyorlardir ama haram zıkkım olsun okadar emek veriyoruz böyle önümüze geciyorlar ya o paraları yemek nasip olmasın köpeklere :22:Allah'a havale ediyorum hepsini Allah büyük

Su sorua bir bakarmisiniz?
(36-x)!.(x-32)!/(x-36)! işleminin sonucu kaçtır?cevap 24 olacakmis

Son düzenleme:
slm kızlar ben geldim :) bende şimdi sınavın denemesini çzödüm gy = 44 doğru 4 yanlış , gk=42 doğru 12 yanlış toplam net 82 net yaptım :)

Biraz ara verip türkçe çzöcem

Su sorua bir bakarmisiniz?
(36-x)!.(x-32)!/(x-36)! işleminin sonucu kaçtır?cevap 24 olacakmis

canımm cevap şu şimdi ! ifadeleri kesinlikle - işaretli çıkamaz o nedenle (36-x)! ve (x-36)! ifadeleri birbirine eşit olmak zorunda ve - işaretli olamayacağı için ıkısinide 0 sayısına işetleriz yani x-36=0 ise x=36 çıkar

(36-x)!.(x-32)!/(x-36)! ifadesinde (36-x)! ve (x-36)! ifadeleri birbirini götürü 0! ifadesi 1 eşittir o nedenle tanımsız olmaz elimizde
(x-32)! ifadesi kalır x=36 ise
(36-32)!=4!=4.3.2.1=24

canımm cevap şu şimdi ! ifadeleri kesinlikle - işaretli çıkamaz o nedenle (36-x)! ve (x-36)! ifadeleri birbirine eşit olmak zorunda ve - işaretli olamayacağı için ıkısinide 0 sayısına işetleriz yani x-36=0 ise x=36 çıkar

(36-x)!.(x-32)!/(x-36)! ifadesinde (36-x)! ve (x-36)! ifadeleri birbirini götürü 0! ifadesi 1 eşittir o nedenle tanımsız olmaz elimizde
(x-32)! ifadesi kalır x=36 ise
(36-32)!=4!=4.3.2.1=24

Çok teşekkür ederim canım bu sorunun bu sekilde çözüleceğini bilmiyordum:111:

Son düzenleme:
Gunaydin KPSS yoldaslarim:29:Kocis uyuyor ben kalktım erkenden o uyanana kadar anayasadan ve coğrafyadan birer konum kaldı tekrar için bitiyor çok şükür onları tekrar edicem :10:Dünde anayasadan soru çözemedim tekrar ettigim tüm konuların testlerini bitiricem deneme çözücem aksamda türkce calisicam paragrafa kadar tekrar ettim ses bilgisi calisicam :6:Cikmis sorulari coZuyorum bir yandan bakalım bir ay kaldı heyecan başladı bende:24:

Günaydın bende az önce türkçeden 200 soru çözdüm. şimdi ihtiyaç akademinin tg sınavına gideceğim eve gelip anayasa çalşacağımmm. :)

Günaydın herkese bol çalışmalarr bol netler.Ben bayağdır adam akıllı çalışamıyordum .Sonunda dün tarihi bitirdim :52: 20 soruda 12 net yapıyorum ama:43: Daha hiç tekrar yapmadım tekrar yaptıkça yükselir inşallah .Sonunda bende anayasaya başlıycam inşallah

Tünaydın diyeyim çünkü yarım saat oluyor kalkalı :))) eşim az önce gitti o böyle geç gidince bende geç kalkıyorum :))

Anayasanın son konusunda tekrar ettim deneme çözdüm genel yetenek 45 net genel kültür 36 net toplam 81 net çıktı dikkatsizlikten çok soru kaçırıyorum :51:Şimdi anayasa çözücem bakalım

Son düzenleme:
ama bugn c.tesi açıklanırmı ki?
ben p.tesiye kalmıştır diye düşnüyorum..

oky napıon tatlım :3: kolay gelsn :16:

Napim canım deneme konu tekrarlariyla boğuluyorum sen napiyosun nasilsin görüşmeyeli? Açıklasınlar artık sonucları benim bilicim şişti ya bizimkilerde 2 ayda açıklanır kesin

Günaydın herkese bol çalışmalarr bol netler.Ben bayağdır adam akıllı çalışamıyordum .Sonunda dün tarihi bitirdim :52: 20 soruda 12 net yapıyorum ama:43: Daha hiç tekrar yapmadım tekrar yaptıkça yükselir inşallah .Sonunda bende anayasaya başlıycam inşallah

Daha dur ilk konudasin ınsanda beyin kalmıyor :27:Ben 2 oldu tekrar ediyorum hala 7-8 net cikiyor bazen 5:37:

Back
X