rica ederim canım her zaman.. bu topiği bende çok seviyorum. burdaki herkes yapılamayan soru canavarı :)
soruya açız :)
bende iyiyim canım. Ne zamandır denk gelmedik görünce seni sevindim.
1'den 9'a kadar 9 sayı var.
10 dan 19 a kadar; 20 tane
20den 29a kadar; 20
30dan 39a kadar; 20
40dan 49a kadar; 20
50515253545556= 14 tane
9+20+20+20+20+14=103
günaydın kızlarrrrr şimdi bir deneme sınavı çözücem 2den sonra günüm var 5e kadar ordayım azcık sohbet edeyim milletle hergün evde tekimakşam 8 gibi gelirim ben
bende bugün matı bitircem cevaplı testler hala duruyo akşama soru çıkartıyım bize
oh yap keyfini canım benim hakkın valla çok çalıştın
bende daha onlara geçmedim ama hergün bir testini çözerim bi konularım bitsin bakalım grafik problemlerine gectimbende denemeden çıkan soruları sorarım akşam size günüm ayda bir oluyor o yüzden katıldım bende gidiyorum hep sıra bane gelene kadar güzl
benim bunlardan başka çözümlü tesletler süpriz testlerim var daha of of türkçede konu testleri bitti sadece
yargı denememi çözcen canım
yok cnm dün posta gazetesi almıştım onun içinden pegem akademi 180 soru bankası adında 2 sayfa 180 sorudan olusan bir bölüm çıktı karışık sorular deneme gibi gy tarafını çözücem saati kurcm 1 saate
hadi bakalım inşallah moral verir sonuç
inş. cnm başlıyorum şimdi sonucu bildiririm
bayanlar kaç puan alırsanız alın ama yaptığınız tercih puanınıza değsin ben 91 puan ile VHKİ oldum kısacası çok dikkatli tercih yapın neresi olursa olsun demeyin sakınnn
evet 91 puanla yanlış tercih olmuş canım
canım kendi bulunduğum şehirde olsun istemiştim ama gerçekten kötü oldu
ay grafiklerde bitti bi mola verdim kümelere geçicem
maşallah maşallah
bende sorulara geçicem inşallah üşeniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?