• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

bende iyiyim canım. Ne zamandır denk gelmedik görünce seni sevindim.

1'den 9'a kadar 9 sayı var.

10 dan 19 a kadar; 20 tane

20den 29a kadar; 20

30dan 39a kadar; 20

40dan 49a kadar; 20

50515253545556= 14 tane

9+20+20+20+20+14=103

bu ne yaaa :53:

Günaydın kızlar bu arada :3: Akşam misafir vardı yine ders çalışamadım ben :19:

maşallah maşşalh saat 12 ve 5 kişi var :3::3:

evet kızlar bugünkü plan nedir napıyos :6::6:

günaydın kızlarrrrr şimdi bir deneme sınavı çözücem 2den sonra günüm var 5e kadar ordayım azcık sohbet edeyim milletle hergün evde tekim :27:akşam 8 gibi gelirim ben :32:

günaydın kızlarrrrr şimdi bir deneme sınavı çözücem 2den sonra günüm var 5e kadar ordayım azcık sohbet edeyim milletle hergün evde tekim :27:akşam 8 gibi gelirim ben :32:

bende bugün matı bitircem cevaplı testler hala duruyo akşama soru çıkartıyım bize :4::4:
oh yap keyfini canım benim hakkın valla çok çalıştın :46:

bende bugün matı bitircem cevaplı testler hala duruyo akşama soru çıkartıyım bize :4::4:
oh yap keyfini canım benim hakkın valla çok çalıştın :46:

bende daha onlara geçmedim ama hergün bir testini çözerim bi konularım bitsin bakalım grafik problemlerine gectim:31: bende denemeden çıkan soruları sorarım akşam size:23:günüm ayda bir oluyor o yüzden katıldım bende gidiyorum hep sıra bane gelene kadar güzl:27:

bende daha onlara geçmedim ama hergün bir testini çözerim bi konularım bitsin bakalım grafik problemlerine gectim:31: bende denemeden çıkan soruları sorarım akşam size:23:günüm ayda bir oluyor o yüzden katıldım bende gidiyorum hep sıra bane gelene kadar güzl:27:

benim bunlardan başka çözümlü tesletler süpriz testlerim var daha of of türkçede konu testleri bitti sadece :17:
yargı denememi çözcen canım :8:

benim bunlardan başka çözümlü tesletler süpriz testlerim var daha of of türkçede konu testleri bitti sadece :17:
yargı denememi çözcen canım :8:

yok cnm dün posta gazetesi almıştım onun içinden pegem akademi 180 soru bankası adında 2 sayfa 180 sorudan olusan bir bölüm çıktı karışık sorular deneme gibi gy tarafını çözücem saati kurcm 1 saate :32:

yok cnm dün posta gazetesi almıştım onun içinden pegem akademi 180 soru bankası adında 2 sayfa 180 sorudan olusan bir bölüm çıktı karışık sorular deneme gibi gy tarafını çözücem saati kurcm 1 saate :32:

hadi bakalım inşallah moral verir sonuç :49:

bayanlar kaç puan alırsanız alın ama yaptığınız tercih puanınıza değsin ben 91 puan ile VHKİ oldum kısacası çok dikkatli tercih yapın neresi olursa olsun demeyin sakınnn

ay grafiklerde bitti bi mola verdim kümelere geçicem

Back
X