2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

bi olasılık konum kaldı kızlar
matematikte bugün onu da bitirip ve son 3 konumdan güzelce test çözüp geometriye bu gece başlarım
tabi yine tansiyon düşmezse

kızlar kendimi denedim geldim deneme sonucumu yazayım

mat: 24 doğru 2 yanlış 4 boş

türkçe:25 doğru 5 yanlış

yanlışlarım çok çıktı yine özellikle türkçedenmattan 4 boşum geometri yanlışlarımı yazayım bir çözüverim bakalım birini kafadan attım yanlış yapmışım

dikdörtgen seklinde bir bakcenin kısa kenarının uzun kenarına oranı 2/5 tir. bu bahçenin çevresi 70m olduguna göre alanı kaç m[SUP]2[/SUP]dir?

3[SUP]n[/SUP]=64
2[SUP]m[/SUP]=12 olduguna göre n nin m türünden dğeri nedir? bunu yanlış yaptım

selam canım

kızlar ya bu kpss hergeçen yıl biraz daha zorlaşıyor sanki... öyle gelio bana 2010 da lisans işletme mezunu bi arkadaşım 76 puanla son tercihlrde ünv. de memurluk kazandı hatta o puanlarla bura daki maliyeye falan bile atanan olmuş hemde kendi memleketine yerleşmş çocuk buraya ya.. 75-76 puanlarla.......... şimdi 80 den aşağı kesnlkle düşmüo lisans

ya bi de bişi daha diycem kızlar. ben önlisans mezunuyum.. 3001 le terch yapıyorum.. yani herhangi bir önlisans mezunu olmak şartı aranan yerleri tercih edeblyorm.. şimdi aöf den iktisat okuyorum seneye bitio inş. ya kimi dio önlisansdan yerleşmk daha avantajlı ama ben kpss tercih robotuna baktım.. ön lisanstan kendi bölümü yazınca şu son terchlerde sadece 1 sayfa memurluk çıktı.. bide lisans iktisat mezunu olarak baktım 8 sayfa memurluk çıktı.... 1 saydfa nerde 8 sayfa nerde.. hem baktım bizim bölümden önlisns 3001 le taban puanlar 87 den aşağı değil lisansa bakınca 81-82.. tmm soruları biraz zor önlsnsa göre fakat puanlarda 5-6 puan daha düşük bi de daha çok lisansdan alıyrlar 3001 önlisansa göre.. bana lisans mezunu olarak girmk daha avantajlı gibi geldi ama quiet önlisans olarak girmek daha iii demştn kafam karştı.. nie önlisans girmek avantajlı sadece sorularıı birazz daha kolay die mi am bizden kesin atanmak için 90 almk lazım ya bide açıköğretm mezunlarınn kodu farklı diolar o kodla yerleşen birini göremedm... çok kişiye sordum öle bbişi yok dio.. daha geçenlerde bi akrabam açık işl. mezunu silopiye gümrük memuru olarak atanmş... örnekleri çok... ya önce kpss hakkında bilgi sahibi olmm lazım mezun olduğum bölümün avantajlarını dezavantajlarını bilmm lazım yoksa insann içinde sorular olunca derse veremio kendini

Çok teşekkür ederim tatlım :129::129:bugün coğrafyadan başladım :)) duvara harita asmayı düşünüyorum herkese iyi çalışmalar..

Son düzenleme:

şimdi canım şöleki evet önlisans avantajlı soruları daha kolaydır.ben lisans okurken önlisansta okuyodum önlisans girmedim diye başımı taşlara vuruyorum şimdiye memurdum çünkü.o kod olayını bende araştırdım 2011 tercihlerinde aö kodu farklı normal iktisat kodu farklı giriyo.hiç tercih yapmadım ama olmaz diye biliyorum çünkü boşuna kod koymadılar. yada şöe bişey var kod aöde örgün iktisatta aynı yeri tercih edebiliyo bi finalin kpss izmit şubesni ara ben ordaki rehberden yardım almıştım geçen sene.
puanlar evet yüksek çünkü artık ünv girmek çok kolay ve çok mezun oluyo eee haliyele sınava girenler sayısda artıyıo

Çok teşekkür ederim tatlım :129::129:bugün coğrafyadan başladım :)) duvara harita asmayı düşünüyorum herkese iyi çalışmalar..

hadi bakalım kolay gelsin
coğ oyun çalışmları var onlardanda faydalan dağ akarsu falan bulma oyunu var nette

0262 323 0 444 final izmit kpss nosu canım.
zaten o robotta yazıyo canım neresi alaım yapıyo diye.kurumlar tercih döenminde gerekli memur sayılarını belirtiyo canım.yani ünv gibi değil tercihler

0262 323 0 444 final izmit kpss nosu canım.
zaten o robotta yazıyo canım neresi alaım yapıyo diye.kurumlar tercih döenminde gerekli memur sayılarını belirtiyo canım.yani ünv gibi değil tercihler

sağol canm.............................................

x-y=7
kökx+köky =7 ise x+y nedir

Quiett..... verdiğin numarayı aradım biraz geç saatte aradım amma
bi bayan çıktı pazartesi sabah arayın rehberlkçimz yok şu an dedi ve bu yıl kpss kursu açmıyoruz dedi
sanki bu yıl kpss kursu açmyoruz sorularını başkasına sor der gibiydi ..............

canım finalin çalışma saatleri akşam 7.5ta biter bu saatte ne arıyon sende
rehberlikçileri haftada 2 defa falan geliyomuş ben tel no bırakmıştım onlar beni aradı.o zman sizin ordna bi kursla konuş bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…