kızlar mrb.....ya ayyaklarım patladı sabahtan beri çarşı da kırtasiye kırtasiye geziyorum fem matemtk ilk adım kitabını önermştnz ya bulamadım bütün kırtasiyeleri gezdim hiçbirnde yok
4AB3-1BA4 işleminin sonucu en çok kaçtır
buyrun hanımlar
internete bakıcm bi de bulurum inş. nette.... ya başka temelden sıfırdan başlayanlar için mat. kitbı hangisini önerrsnz acabafem den ayrı
3809 olabilir mi ???? :26:
online sipariş ver canım
Fem YGS Matematik - 1 lk Adm Soru Bankas (2011 Bask - 224 Sayfa), | Fem Yaynlar, | 9,00 TL
NT Mağazaları | Sınavlara Hazırlık | Ygs - Lys | Fem Ygs Matematik-1 İlk Adım (Soru Bankası) - Komisyon - Fem Yayınları
kargo durumu falan incele öle al canım
kızlar kapitülasyonlar hangi padişah döneminde sürekli hale getirilmişti ? :26:
4AB3-1BA4 işleminin sonucu en çok kaçtır
buyrun hanımlar
sağol cnm benm.... temelden başlayanlar için tavsiye ediodunuz değil mi fem i.... ben bugün karakök yanınlarımı ne yayn evini tam okumadm.. sıfırdan matematk die bi kitap buldum indrmli fiatı 18 buçuk inceledm pek içime sinmedi femi de aradım bulamadım en ii internetten sparş vermmm
oldu bile
nasıl canım ya :26:
cnm en çok kaç dediğine göre A değeri en büyük b değeri en küçük değer seçilicek bu durumda A=9 B=0 olacak
4903-1094=3809 çıkıyor
google amca böle diyo
Kapitülasyonlar 1740 yılında I. Mahmut ve XV. Louis arasında yapılan bir anlaşmayla sürekliliği olan devletlerarası bir ticaret sözleşmesine dönüştü.
galiba sen işlem hatası yaptın quiet :44:
sayıları çözümle;
4000+100A+10B+3-(1000+100B+10A+4) => 2999+90(A-B) => A-B en çok 9 olur ve sonuç; 2999+810=3809 dur.
o zman en küçükte a ya 0 b ye 9 vercez ölemidir canım :26:[/QUOTE
evet cnm aynen öyle çözümlemeylede yapılır ama uzun sürer bu yol pratik
ben hiç o yayınları kullanmadım canım benim kaynkalarım hep güvender fem final oldu bi kaç tane pi ve birey var ama zordur onlar
burda birileri önermişti de fem ilkadımı ya bnm sıfırdan mat. öğr. için kitap bulmm lazım
burda birileri önermişti de fem ilkadımı ya bnm sıfırdan mat. öğr. için kitap bulmm lazım
ben önerdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?