kızlar sorum var
rakamları farklı iki basamaklı beş farklı doğal sayının toplamı 165tir.en büyüğü en az kaçtır
üç basamaklı beş farklı doğal sayının toplamı 748 ise.en büyüğü kaçtır
a,b,c,d,e sayıları a<b<c<d<e şartını sağlayan 3 basamaklı doğal sayılardır.a+b+c+d+e=956 ise e kaç farklı değer alır
AB iki basamaklı doğal sayı AB-BA=A[SUP]2[/SUP]-B[SUP]2[/SUP] olduğuna göre AB şeklinde kaç sayı yzılır
AB ve CD iki basamklı sayıdır.A,3 arttırılır ve C,3 azaltırlırsa AB.CD çarpımıı 300 artıyor.buna göre AB-CD nedir
son soru
AA,AB,BB iki basamaklı doğal sayılardır.
{(AA+BB)/(AA-BB)}=7/3 se AB nedir
kardeşimle çalıştık şimdi yapamadıklarmızı buyrun
ilk soruyu 38
ikinci soruyu 324
son soruyu 52 buldum diğerleriyle ugraşıyorum hala
pskolojini bozucam cevaplar yanlış
38 dediğinin cevabı 36
324 dediğin cevap 152
son soru cevap 37
ı ı cevap 357 tane
ya sen başka şıklaramı bkp söylüyosun çözdüklerim nasıl yanlış olur sizin cevap anahtarı yanlış
valla değil 4 dediğinin şıkları şunlar :
357-402-403-497-550 canım
kaynak final yayınları ygs kitabı
şuan kendimi matta 0 hissettimm bu ne böyle yaa
arkadaşlar 4001 den tercih yapacaksınız 85 kesinlikle yetmez konuyu görünce yazmak istedim bende kpss girdim 2010da puanım 87,7 hala atanamadım
neyse başarılar Allah gönlünüze göre versin mat iidir benim 2010 da full yaptım sorularınız varsa bakabi,lirim:)
kızlar sorum var
rakamları farklı iki basamaklı beş farklı doğal sayının toplamı 165tir.en büyüğü en az kaçtır
üç basamaklı beş farklı doğal sayının toplamı 748 ise.en büyüğü kaçtır
a,b,c,d,e sayıları a<b<c<d<e şartını sağlayan 3 basamaklı doğal sayılardır.a+b+c+d+e=956 ise e kaç farklı değer alır
AB iki basamaklı doğal sayı AB-BA=A[SUP]2[/SUP]-B[SUP]2[/SUP] olduğuna göre AB şeklinde kaç sayı yzılır
AB ve CD iki basamklı sayıdır.A,3 arttırılır ve C,3 azaltırlırsa AB.CD çarpımıı 300 artıyor.buna göre AB-CD nedir
son soru
AA,AB,BB iki basamaklı doğal sayılardır.
{(AA+BB)/(AA-BB)}=7/3 se AB nedir
kardeşimle çalıştık şimdi yapamadıklarmızı buyrun
arkadaşlar 4001 den tercih yapacaksınız 85 kesinlikle yetmez konuyu görünce yazmak istedim bende kpss girdim 2010da puanım 87,7 hala atanamadım
neyse başarılar Allah gönlünüze göre versin mat iidir benim 2010 da full yaptım sorularınız varsa bakabi,lirim:)
merhaba kızlar bir sorum var eğer cevaplarsanız öyle memnun olurum kii...
benim eşim sağlık meslek lisesi mezunu.
sonra da kimya mühendisliğini okumuş
ama şimdi kimyadan 80 alıyor atanamıyor sağlıkçı olsa 100 kere atanmıştı.
biz kimya okuduğu için liseden asla tercih yapamaz diye biliyoruz. doğru mu biliyoruz. hiç çevrenizde eşimin durumu gibi olan var mı?
mesela liseden tercih edebilir mi? ya da onun sınavına girebilir mi?
ya da ünv. mezunu olarak sağlıkçı atanabilir mi?
niye gidip kimya mühendisliği okumuşsa
merhaba kızlar bir sorum var eğer cevaplarsanız öyle memnun olurum kii...
benim eşim sağlık meslek lisesi mezunu.
sonra da kimya mühendisliğini okumuş
ama şimdi kimyadan 80 alıyor atanamıyor sağlıkçı olsa 100 kere atanmıştı.
biz kimya okuduğu için liseden asla tercih yapamaz diye biliyoruz. doğru mu biliyoruz. hiç çevrenizde eşimin durumu gibi olan var mı?
mesela liseden tercih edebilir mi? ya da onun sınavına girebilir mi?
ya da ünv. mezunu olarak sağlıkçı atanabilir mi?
niye gidip kimya mühendisliği okumuşsa
fotosunu koyduğun soruların cvplarıcanım madem soru istedin buyur
minimum 85 dedik canım.ben kendi bölümümden tercih yapıcam ist 79la kapadı çok şükür
canım malesef ünv. bölümüyle tercih yapıp atanabilir okul bitmeseydi lise olarak atanabilirdi malesef sağlıkçı olarak atanması imkansız artık ama düz memurluk yazabilir
merhaba
kpss en son mezun olunan bölümü dikkate alır yani ya mühendis olarak atanıcak yada 4001 den düz memur olarak ataması yapılcak canım başka alternatif yok malesef
benim bildiğim bu şekilde
etaplı sorunun cevabı 10 buldum
fotosunu koyduğun soruların cvpları
1. önce yarısın düşün sonra diğer yarısını sonrada toplamını bulmuş oluruz havuzun yarısında c çalışmaz
a--3 saate b 2 saat doldorurr d -- ise 6 saatte bosaltır yarısını
1/3+1/2-1/6=2/3 yarısı 3/2 satte dolarmıs
diger yarısında c işin içine girerr 1/3/2-1/3=1/3 cevap 3 saatte dolar
2, soru 3/25+4/25+,,,,,,,,,,,,+25/25=10
3, 5x+15+72/x+3 diye parçalarsak kesiri == 5x+15+72/x+3 ololur buradan 5+72/x+3 < 11 alarak çözeriz sonuçç===10
evet iki yarıyı toplamadan yazmışım 3+3/2=4,510 canım cevap
ilk soru 4.5 canım okyonus çözdü onu diğer sayfalarda var.kızlar ben çıkıyorum biraz keyif yapıyım 11 gbi gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?