2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

niye gülüyon tatlım bende senin yorumunu okuyunca koptum.şimdi bayramda var 20 gün tatilede gidiyom yooum

cok masumca yazmıssın ondan cok guldum kucuk cocukları gıbı ben yıne calısmıyorum demıssın ondan koptum.bırazda kendımı gordum
gıt tatılıne ohh fıstık gıbı gelınce baslarsın kafan rahat ıyı tatıller canım

mrb kızlar hepinize kolay gelsin inşallah hepimiz istediğimiz yerlere girebilir ben de bu sene hazırlanmayı düşünüyorum daha başlamadım bayramdan
sonra tatile gidicez sonra inşallah başlıycam haftasonları dersaneye gitmek istiyorum bu arada 1,5 yaşında kızım var full time çalışamıycam belk ama
elimden geleni yapıcam çalışmaya başlıyınca aranıza katılırım

şimdiden hoşgeldin canım o zman aramıza

kızlar ben yarın sabah sularından itibaren yurdumuzun güzide bir yerinde deniz sularıyla buluşucam
20 gün kadar aranızda olamıcam.hepinizi çok çok öptüm
iyi çalışmalar kızlar

bu hafta kaynak araştırıyorum haftaya başıyorum çalışmaya amann amannn hemde evdee!
umarım kalkabilirim altından :83:

iyi tatiller canım. iyi dinlen ki geldiğinde kafan dağılmış, moralin yukarıda bir ruh haletiyle derslere atla.
ben de bu haftasonu için arkadaşlarımla plan yaptım daha yeni...iki günlüğüne tekne kiralamaya karar verdik.güneşlenmek, dostlarla eğlenmek, kitap okuyup biramı içmek istiyorum hiçbir şey düşünmeden...dönüşte de icra h.na kaldığım yerden devam edeceğim

bu hafta kaynak araştırıyorum haftaya başıyorum çalışmaya amann amannn hemde evdee!
umarım kalkabilirim altından :83:
halledersin jane
memurlar net gibi forumlardan da arkadaşlar edin,evde canın dersten sıkıldığında foruma gir; oralarda zaten bugün şu kadar soru çözdüm yazanları görünce gaza gelip ders başına oturursun yine.
kolay gelsin

merhaba,
ben de grubunuza dahil olmak istedim. ünv. mezun olduktan sonra 7 ay türk telekomda uzman yardımcılığı yaptım ama "kahrolsun özel sektör" deyip, istifa edip, dersaneye yazıldım. umarım herşey gönlümüzde olur...

Tarih ve coğrafya yı bir yapabilirsem atanacam da nerdeeee almıyor kafam ya Ama sıkı bir hazırlanmaya başlıyorum bende yakında.

arkadaşlar herkese merhaba,
aranıza yeni katıldım:) kpss b grubuna hazırlanmaya tarihten başladım. tek problemim iş hayatıyla biraz zor olması. hatta çok zor olması cumartesi bile çalışan biri olarak söylüyorum.bu bazen moral bozukluğu yaşatıyor hatta bazen çalışmayı bırakmayı düşünüyorum ama her işe başladığım gün düşüncemden vazgeçiyorum bu kez. ee malum özel sektör:)
zor da olsa ders çalışmaya devam..

yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz. merak etmeyin başlayana kadar zor bu iş...sonra çok büyük bir zevkle kendinizi disipline edeceksiniz.
ben başladım bugün itibariyle kaldığım yerden çalışmaya...tatil iyi geldi valla

Tarih ve coğrafya yı bir yapabilirsem atanacam da nerdeeee almıyor kafam ya Ama sıkı bir hazırlanmaya başlıyorum bende yakında.

aynı sorun bende de var tarih ve coğrafyadan fenayım kafa almıyo ya da ben baştan şartlandığım için olmuyor.. yoksa matematik falan süper denemelerde 2-3 boşum oluyor başlamam lazım benimde artık

ben de varım ama kasımdan sonra adamakıllı kpssye sıvanacam çünkü önce kpdsye girmem gerekiyo sanırım...
kızlar kpds nin ne faydası var bilmiom ben ya ingilizcem var diye gircem ama memur olduğumda maaşıma falan etki eder mi?

Yalnız kpds ye kamu personeli olanlar giriyor. Yani önce memur olman lazım. Ben yanlış mı biliyorum? :44:

kpds nın şöyle bır artısı oluyor normal kpss de tercıh yaparken bazı memurluklar kpds istiyor vs tabıkı bırcok avantajı var siz girin mutlaka eger ing nız iise...

hmm tamam şartları sağlıyomuşum teşekkürler bayanlar.
memuriyet namına nerde ne stediğime tam karar veremedim henüz ama elimde ne varsa kullanmak istiyorum. hepimizin hakkında hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…