ihtiyaçla datayı bitirdiysen boşuna güvender alma parana yazık.çünkü güvender çok temel basit anlatıyo canım
yediiklim ve körfez dene o zman değişik kaynak olarak
inşallah canım
evet canım ben mezun olanı 1 sene oldu.2011 alan sınavınada girdim kendimi denemk için ama sadece mikro iktisatı bitirip öle girebildim çalıştığım için.ama puanlara şaşırdım 65-70 arası değişti alan puanlarım
ama bi daha girmeyi düşünmüyorum canım alandan.çünkü bayan için biraz zor genelde teftiştesin ve türkiyede gezip duruyosun
bu arada canım 4001den atanmayı düşünme 4421 iktisat nitelik kodu istanbulda 79-85 arası düz memurluk bilgin olsun canım
ben bır sene dersaneye gttım olmadı geç baslamıstım yetısmedı konular a grubu ıcın gitmistim a grubu çok zor ve kurum sınavları mulakatlar falan zor yanı bu sene duz memurluk ıcın ugrasıcagım bende ınsallah ıstedgmz yerlere grebılırız canım. 85 hedefım benımde ınsallah alırım bende bu sene farklı kaynaklardan calısacagım bakalım hayırlsı hepımız ıcın.
niye gülüyon tatlım bende senin yorumunu okuyunca koptum.şimdi bayramda var 20 gün tatilede gidiyom yooum
ben bır sene dersaneye gttım olmadı geç baslamıstım yetısmedı konular a grubu ıcın gitmistim a grubu çok zor ve kurum sınavları mulakatlar falan zor yanı bu sene duz memurluk ıcın ugrasıcagım bende ınsallah ıstedgmz yerlere grebılırız canım. 85 hedefım benımde ınsallah alırım bende bu sene farklı kaynaklardan calısacagım bakalım hayırlsı hepımız ıcın.
inşallah canım.nerdeyse hepsine bakıyoruz bizde kaynakların kafamız karışmaz inşallah
cok masumca yazmıssın ondan cok guldum kucuk cocukları gıbı ben yıne calısmıyorum demıssın ondan koptum.bırazda kendımı gordum
gıt tatılıne ohh fıstık gıbı gelınce baslarsın kafan rahat ıyı tatıller canım
saol canım benim
bayramınız mübarek olsun kızlar
mrb kızlar hepinize kolay gelsin inşallah hepimiz istediğimiz yerlere girebilir ben de bu sene hazırlanmayı düşünüyorum daha başlamadım bayramdan
sonra tatile gidicez sonra inşallah başlıycam haftasonları dersaneye gitmek istiyorum bu arada 1,5 yaşında kızım var full time çalışamıycam belk ama
elimden geleni yapıcam çalışmaya başlıyınca aranıza katılırım
iyi tatiller canım. iyi dinlen ki geldiğinde kafan dağılmış, moralin yukarıda bir ruh haletiyle derslere atla.şimdiden hoşgeldin canım o zman aramıza
kızlar ben yarın sabah sularından itibaren yurdumuzun güzide bir yerinde deniz sularıyla buluşucam
20 gün kadar aranızda olamıcam.hepinizi çok çok öptüm
iyi çalışmalar kızlar
halledersin janebu hafta kaynak araştırıyorum haftaya başıyorum çalışmaya amann amannn hemde evdee!
umarım kalkabilirim altından :83:
Tarih ve coğrafya yı bir yapabilirsem atanacam da nerdeeee almıyor kafam yaAma sıkı bir hazırlanmaya başlıyorum bende yakında.
ben de varım ama kasımdan sonra adamakıllı kpssye sıvanacam çünkü önce kpdsye girmem gerekiyo sanırım...
kızlar kpds nin ne faydası var bilmiom ben ya ingilizcem var diye gircem ama memur olduğumda maaşıma falan etki eder mi?
Yalnız kpds ye kamu personeli olanlar giriyor. Yani önce memur olman lazım. Ben yanlış mı biliyorum? :44:
ben de varım ama kasımdan sonra adamakıllı kpssye sıvanacam çünkü önce kpdsye girmem gerekiyo sanırım...
kızlar kpds nin ne faydası var bilmiom ben ya ingilizcem var diye gircem ama memur olduğumda maaşıma falan etki eder mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?