• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

hoşgeldin canım :71:
olsun maksat ocak ayına kadar çok şeyi bitirmek :34:
takıldığın yerlerde yardımcı oluruz sana.bebeğinede nazar değmesin inşallah :nazar:
saol canım.umarım ocak ayına kadar bitirebilirim:9:

benimkide 10 aylık akşamları çocuk uyuyunca habire çalışıyorum sende yapabilirsin ha gayret bu sonkpss olsun :) sonra kpssyle yerleşenler topiği kuralım

zor olmuyormu? inşallah bu son kpss olur ve artıkın yerleşir bizde memurr olur kurtuluruz şu özellerden :kkk:
2012 kpss yerleşenler topiği bekle bizi geliyoruz:4:

ben soru bankası almıcam karar verdim yapıyorum çünkü :9:
ihtiyacın 2011 soru bankasından mat sorusu çözüyorum son testlerini onları bile takır takır yapıyom.ben tarihe çalışıyım tarihe :97:

kızlar hepinize kolay gelsin nasıl gidiyor çalışmalar.forumdan takip ettiğim kadarıyla çok hızlı başladınız ben inanıyorum siz bu işi halledersiniz.:70::70:

bu arada benim nereye atandığımı soran olmuştu erzurum sgk ya atandım.iktisat mezunuyum puanımda 81 küsürdü.inşallah sizede kendi paranızı kazanmak nasip olur ben pazartesi ilk maaşımı alıcam Allah nasip ederse :64::64::64:

slm kızlar bu topiği yeni gördüm.benide alın aranıza:34:
işletme mezunuyum(olmaz olaydım):37: şuan 7aylık bebeğim var bu yüzden ben sizin kadar hızlı ilerlemesemde yavaş yavaş sizi takip ederim :4:

aramıza hoşgeldin :21:

bende bugün pek uğrayamadım buralara kızlar özledim sizi nasılsınız:16::16:

kızlar hepinize kolay gelsin nasıl gidiyor çalışmalar.forumdan takip ettiğim kadarıyla çok hızlı başladınız ben inanıyorum siz bu işi halledersiniz.:70::70:

bu arada benim nereye atandığımı soran olmuştu erzurum sgk ya atandım.iktisat mezunuyum puanımda 81 küsürdü.inşallah sizede kendi paranızı kazanmak nasip olur ben pazartesi ilk maaşımı alıcam Allah nasip ederse :64::64::64:

allahım o günleri gösterir inşallah canım bizede :21:
bende iktisat çıkışlıyım kendi kodumla tercih yapıcam ben istte 80le alan yer vardı :26::26:

iiz pambikcim sen nasılsın calısmalar nasıl gıdıyor

gitmiyor canım malesef yerimde sayıyorum 2 gündür ağlicim :43::43:

iiyiz canım valla.itiraf ediyorum ben bugün ders çalışmadım:78:
hatta şimdide uyucam :78:
iyi geceler kızlar :54:

ben 2 gündür adam akıllı çalışamıyorum tatlm
bana hiç yabancı bir durum değil sıkma sen canını yarın telafi edersin sen :62::62:

iyi uykular bende erken yatayım yarın sevgilimi görücem aylar sonra :69::69:

Back