• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

bende bayılırım agatha ya bir ara deli gibi biriktiriyordum üstelik :)

benimde 10 tanesi kitaplıkla yatıyo ablası okundular uslu uslu dinleniyolar :21: kitapçıya giidince alıcam bi kaçtane agatha christie kitabı yine :8:

bende elif safak aşk okuyorum canım esımde okuyor bende:D
bu arada ben claımaya baslıyorum kurtulus savası yapmaktayım pleasee:D

elif şafakın bi kitabını 2007 den beri bitiremedim hep 10. sayfadayım :63:
siper alın ddemir10 geliyo :64:

ben mat geometri çözücem galba canım sıkılıyo sayısala ihtiyacım var :90::90:

slm kızlar bu topiği yeni gördüm.benide alın aranıza:34:
işletme mezunuyum(olmaz olaydım):37: şuan 7aylık bebeğim var bu yüzden ben sizin kadar hızlı ilerlemesemde yavaş yavaş sizi takip ederim :4:

Son düzenleme:
slm kızlar bu topiği yeni gördüm.benide alın aranıza:34:
işletme mezunuyum(olmaz olaydım):37: şuan 7aylık bebeğim var bu yüzden ben sizin kadar hızlı ilerlemesemde yavaş yavaş sizi takip ederim :4:

hoşgeldin canım :71:
olsun maksat ocak ayına kadar çok şeyi bitirmek :34:
takıldığın yerlerde yardımcı oluruz sana.bebeğinede nazar değmesin inşallah :nazar:

slm kızlar bu topiği yeni gördüm.beni alın aranıza:34:

benimkide 10 aylık akşamları çocuk uyuyunca habire çalışıyorum sende yapabilirsin ha gayret bu sonkpss olsun :) sonra kpssyle yerleşenler topiği kuralım

slm kızlar bu topiği yeni gördüm.beni alın aranıza:34:

benimkide 10 aylık akşamları çocuk uyuyunca habire çalışıyorum sende yapabilirsin ha gayret bu sonkpss olsun :) sonra kpssyle yerleşenler topiği kuralım

maşallah maşallah hepinize :nazar::nazar::nazar: allah nazarlardan saklasın bebeğini canım :nazar:

daha dur ocakta haftalık soru çözüm topiği açıcaz :34: ocaktan sonra çözdüğümüz soru sayısını yazıcaz :34:
sonra yerleşince açıcaz inşallah allahım :21:

Back