kızlar araya kaynamış olmasın..bir önceki mesajımda verdiğim linki bi daha veriyim
hakan dede diyorummm!! sezon finali diyorummm!! (her ne kadar kemal karakayacı olsam da)
2012 KPSS Tarih - Hakan Dede Sezon Finali - 01. İslamiyet Öncesi Türk Tarihi - UZEM - www.uzem.gen.tr on Vimeo
kızlar araya kaynamış olmasın..bir önceki mesajımda verdiğim linki bi daha veriyim
hakan dede diyorummm!! sezon finali diyorummm!! (her ne kadar kemal karakayacı olsam da)
2012 KPSS Tarih - Hakan Dede Sezon Finali - 01. İslamiyet Öncesi Türk Tarihi - UZEM - www.uzem.gen.tr on Vimeo
başka yokmu canım bnlardan
şimdilik sadece bunu buldum..devamını bulursam paylaşırım canım...
sevgi meleği, 4 saatlik özet hakan dede videosu vardı sende canım..bi ara yüklerim demiştin..sınava da 1 ay kaldı hani :26:
günaydın :))günaydın canlar ara verdim bakayım didim.aklıma geldi birkaç(birkaç birleşikmi yazılırdı:18: ) soru sorayım dedim ya bu tarih neden hemen unutuluyor deliricemnese sorayım baliii ,saarraf geleneğinden bankacılığa abdulmecit dönemindemi geçmiştik birde ziraat bankası nzaman kurulmustu abdulaziz zamanındamı ve son sorum aziz ile mecit tanzimat hamit ile mahmut meşrutiyet dönemi padisahlarımıydı :26: beyin sulanmış dimi
günaydın :))
birkaç bitişik şöyle düşün ayrı yazılması için iki kelimenin anlamını veriyor mu ona bak. Birkaçın anlamı bir mi kaç mı? anlamsız oluyor değil mi ayırınca.o yüzden bitişik mesela birtakım kelimesinde de birtakım insanlar diyorsun mesela insanlar diyor bir tane insanlar mı takım insanlar mı neyi kasdediyor? anlamsız oldu yine dimi o zaman bitişik. Ama Bir takım elbise aldım dersen ayrı. Çünkü burda takım elbiseden bahsediliyor ve adedi bir tane o yüzden ayrı yazılır.
Ziraat bankası 1888 de istibdat döneminde yani 2. abdülhamit döneminde kuruldu. mecti ve aziz evt tanzimat dönemidir. meşrutiyet dönemi 2. abdülhamit. 2. meşrutiyete karşı 31 mart olayı çıkınca onu tahttan indirip mehmet reşatı geçiriyorlardı sanırım ondan çok emin değilim ama aklımda 5. mehmet reşat diye kalmış. 1. Mahmut var gerileme döneminde. 2. mahmut var o da dağılma döneminde 3. selimden sonra tahta geçiyor. MEşrutiyetten çok önce mahmutların hepsi.
Erres sana tavsiyem tarihi bi kitaptan çalış kronolojik sırası güzel olmasına da dikkat et o zaman karıştırmazsın ben hep kitapta şu sayfayda şu padişah var arka sayfayı çevirince bu vardı diye aklımda tutuyorum sıraları çok karışmıyor o yüzden.
gunaydın kızlar
erkenciyim yine:) dün biraz rahatsızlandım akşam 6 da bi yatmışım 9 du kalktıgımda ,gece 1 e kadar coğrafya tekrarı yaptım
sonrada yattım uykuyu çok seviyorum ya...
dün tarih tekrarıyapamadım maalesef, bugun yapıcam.
şimdi biraz daha coğrafyaya bakıcam ardından soru çözücem
opuyorum kızlar
Kızlar hepinize kolay gelsin.
Mat ile ilgili birşey danışmak istiyorum, mat'ım çok iyi değil. Ve açıkçası bu zamana kadar önyargıyla yaklaştığım için kafamı toparlayıp veremedim, dershanedeki mat hocasındanda hiç memnun kalmadımÖzetle bu bir aylık sürede mat'ı 16-17 tane yapacak kadar nasıl garantileyebilirim? Geometri hiç yok bu arada, bi grafik sorularını yapabiliyorum.
Birde KPSS Lisans a girecek arkadaşlar bu bir ayı nasıl en verimli nasıl değerlendirebiliriz. Sözellerin tekrarı yapılmalımı, yoksa sadece sorumu çözülmeli?
Konuyla ilgili tavsiyelerinizi bekliyorum.
ben turbobitteki dosyaları indiremiyorum kızlar sizde de oluyor mu 10 dk bekletiyor sonra kodu giriyorum tekrar 10 dk bekletiyor sonsuz döngüye giriyor hiç bir şekilde inmiyor linkler sağlam olmasına rağmen bazen tesadüfen arada iniyor ama çoğunlukla inmiyor
Kızlar hepinize kolay gelsin.
Mat ile ilgili birşey danışmak istiyorum, mat'ım çok iyi değil. Ve açıkçası bu zamana kadar önyargıyla yaklaştığım için kafamı toparlayıp veremedim, dershanedeki mat hocasındanda hiç memnun kalmadımÖzetle bu bir aylık sürede mat'ı 16-17 tane yapacak kadar nasıl garantileyebilirim? Geometri hiç yok bu arada, bi grafik sorularını yapabiliyorum.
Birde KPSS Lisans a girecek arkadaşlar bu bir ayı nasıl en verimli nasıl değerlendirebiliriz. Sözellerin tekrarı yapılmalımı, yoksa sadece sorumu çözülmeli?
Konuyla ilgili tavsiyelerinizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?