Ay sınav yaklaştıkça kafayı sıyırıyorum galiba.Ama gk tam olsun istiyorum ben çünkü matematiğe hiç başlamadım. 18-20 arası tur atıp duruyorum onda. Yani Allah göstermesin insanlık hali en azından bir taraf tam olmuş olsun. Rabbim ağzından duysun gyden 52 gelse göbek atarım Hepimiz kazancaz inş
Tabiki tatlım neden olmasın.
Yarın öğlen oldun ozaman.
Osmanlı kültür medeniyet gerileme duraklama kuruluş yükselme.
Bunlar olsun konumuz
Zaten bu saydıklarım 1 ünite yapıyo.
Değil canım, soru biraz zormuş açıkçası
1 b 2c
Tmm cnm, yarin burada olurum yine ins.
Kurulus ve yukselme yok ama bende.
Mufredatta olmadigindan calismadim, haberiniz olsun simdiden.
Hayatım sen o zaman bol bol problem çöz, gk gercek sınavda 57 bıle yaparsın sen. Masallah dıyeyım nazar degmesın
Benım kardesımın erkek arkadası var, çocuk emlak yönetımı dıye bır bölumden mezun(önlisans), 2 ya da 3 ay sınava calıstı ama turkcesı bıle cok kötuydu yani, bu cocuk 40 alamaz dıyoduk sınavdan, 70 küsür aldı yaa. O 70 küsür aldıysa ben senden bi 98 beklıyorum haberin olsun
Bu arada cok gecmıs olsun biraz geç oldu ama
Tatlım ben elden göndermekten bahsettim. İnternette varsa araştırayım ama ben biraz belki bulurum.
Şu kitap: Eki Görüntüle 409922
Ben onlisanstan girecegim cnm, bizim mufredatta yok bu konular.
Ah canım çok teşekkür ederim güzel cümlelerin için. Bende senden bekliyorum aynısını
Aynısını mı, bari 95 felan olsaydı
ohh vallanetler havalarda uçuşuyorrr tü tü tüüü.ben durum vahimm pesimist erre geri döndü ilk ve son aşkım dağtıım izninde o olunca hiç çalışasım gelmiyor ya .valla kızlar aklınız ve sevgiliniz varsa kesinlikle uzun dönem yaptırmayın kısa dönem için ne geliyorsa elinden yapsın . ahh ahh daha matematik olduğu gbi duruyor vat bugün ilk konusna çalıştım tarihtem duraklamayı tekrar ettim okadar zaten misafir hiç bitmiyo.geri geri gidiyorum kızlar moralim çok bozuk
ohh vallanetler havalarda uçuşuyorrr tü tü tüüü.ben durum vahimm pesimist erre geri döndü ilk ve son aşkım dağtıım izninde o olunca hiç çalışasım gelmiyor ya .valla kızlar aklınız ve sevgiliniz varsa kesinlikle uzun dönem yaptırmayın kısa dönem için ne geliyorsa elinden yapsın . ahh ahh daha matematik olduğu gbi duruyor vat bugün ilk konusna çalıştım tarihtem duraklamayı tekrar ettim okadar zaten misafir hiç bitmiyo.geri geri gidiyorum kızlar moralim çok bozuk
ahhhh ben ne yapayım benım kocam omur boyu asker sız kısa donemlere dayanamıyorsunuz ben ıkı yıl esımden ayrı kaldım ve bırdahada kaabılırım(
Bende bi kaç girmiştim yediiklimin sınavına güzel oluyor soruları ama arada matematikte saçmalayabiliyorlar öncüllü sorular sorarak. İhtiyaç da arada saçmalıyor zor soracağız derken. Ama yine de şimdiye kadar en iyi matematik sorularını ben hep ihtiyaçta gördüm beğeniyorum oranın matematik sorularını zekice sorular çıkıyor arada. Bir de türkçesi zor geliyor bana ihtiyacın hep iki şık arasında kalıyorum. Beyaz kalemin denemeleri de güzel. Yargının denemelerini de almayı düşünüyorum elimdekiler bitince.