kızlar büyük gün geldi :26:
herkese başarılar şimdiden, Rabbim çalışan herkese emeğinin karşılığını nasip etsin..
pazar akşam sınav bittikten sonra topikte deneyimlerimi paylaşırım naçizane
2012 hedefli arkadaşlara yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince yıl içinde.
herkesten dua bekliyoruz, iyi çalışmalar
heyyy ben de varım ben dee:)) hiç çalışmadım bu sene o yüzden stresli filan değilim ama belki bi mucize olur dileğiyle gireceğim sınava. sınava girecek tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum
mülakattan ben de korkuyorum canım; tam bir referans savaşı
ben 1 aydan fazla oldu başladım çalışmalara.1 haftadır da çok ciddi iktisata başladım: iktisada giriş-zeynel dinler çalışıyorum ama çok yavaş ilerliyor,moralim bozulmadı değil ki ilk başta bi program yaptım iktisatı kasım'a kadar bitirmeyi düşünüyordum umarım programa sadık kalabilirim.
daha sonra muhasebe-maliye ve en son da hukuklara girişmeyi planlıyorum...
herşey istediğim gibi giderse umarım vergi müfettişliği veya belediye müfettişliği planlıyorum.
herkese emeğinin karşılığını alacağı bir yıl dilerim.
burada da birbirimize yardımcı olabilirsek çözemediğimiz sorularla ilgili çok verimli bir paylaşım olur...
sevgilerimle
teşekkürler tubiiöncelikle kolay gelsin
yazdıklarını okudum ve bu sene kpssye hazırlanıp, istediğim puanlarıda çok şükür almış biri olarak, bi konuda fikrimi beyan etmek isterim;
en son hukuklara bakıcam demişsin, hukuklar en kolayı gibi görünür ama sorulara baktığında çok çeldiricidir hukuk dersleri bu yüzden dönem boyu hukuk çalış ve en sona bol bol soru çöz derim ben..
birde maliye aslında en son çalışılması gereken derstir çünkü en çabuk o unutulur ve en kolayıda odur zaten..
yani benim nacizane fikrim, maliyeyi sona bırakıp, hukuklara ise dönem boyunca ağırlık vermendir..
başarılar şimdiden :80:
teşekkürler tubii
elbette önerilere açığım ve özellikle de deneyimli arkadaşlardan geliyorsa)
sen hangi kaynak ve stratejilerle çalıştın,bilmek isterim.
iktisat için zeynel dinler(iktisada giriş ve mikro ayrıca çıkmış sorular), erdal ünsal (makro) düşünüyorum (murat yayınlarının soru çözümleri de tavsiye ediliyor)
diğer dersler için kaynak almadım henüz; sadece hukukla ilgili elimde sağlam notlar var ama elbette yeterli değildir ve themis soru çözümü var.
maliye ve muhasebe konusunda sıfırım orhan sevilengül muhasebe aldım ama biraz zor gibi...
bakalım, bindik bi alamete...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?